• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

aynen öyle. Aslında görüntüden çok yazılara bakın ölü ve yaralı sayısı çok fazla.Ben görüntüleri ikiden fazla izleyemedim kaldıramadım
Zaten Twitter'da gorduklerimden malesef ölü sayısı artacak gibi duruyor. Bazi ruh hastalari ölmüş insanlari paylasmis. Hepsi disarida olanlar otobüsün ici ne durumda bilmiyorum. Insallah otobüs bostur

Zaten Twitter'da gorduklerimden malesef ölü sayısı artacak gibi duruyor. Bazi ruh hastalari ölmüş insanlari paylasmis. Hepsi disarida olanlar otobüsün ici ne durumda bilmiyorum. Insallah otobüs bostur

otobüste 2 kişinin cesetini gördüm ben.
iç acıtıcıydı...
paylaşmaları kötü, ama fotoğraflar olmasa da olay zaten çok vahim :(

Hala titriyorum zangır zangır, aklım çıktı. Kendimi bırakıp sağı solu aradım. Yakınını arayip da ulasamayanin Allah yardımcısı olsun.
bide böylesi var. Sağ olduğunu duyup çok şükür demeye bile dilim varmadı utandım cümlemden.Sonumuz hayır olsun.

Sabaha yine kınama tweetleri yazılacak siyasilerin ve bürokratların hesaplarından..
Ateş düştüğü yeri yaktıktan sonra.. Olan olduktan sonra yine :KK43:
Hani eskiden Reha Muhtarın haber bülteni başlarken, Nerede bu devlet? Nerede bu millet diye bir ses duyulurdu..
Gerçekten, nerede bu devlet?
Millet ölüyor.. Katlediliyor.. Koskoca Ankara nın ortası.. Bakanlıklara çıkan yol orası..
Sussam bir dert, susmasam bir dert..
Gündem değiştirilip, bazı şeyler unutturulmaya çalışılsa da, bazı şeyler için başarı gibi gösterilsede bazı olaylar..
Başarı değil.. Masum halkın ölmesi, onlara şehit yaftası konulması, onların sistem kurbanı olduğunu gerçeğini değiştirmez..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Herkesi korusun..

Son düzenleme:
Yarın gazetelerde kimliği teşhis edilenlerin hayat hikayeleri olucak ve biz yine tüh vah çok gençmiş diyip bir sonraki haberi okuyacağız tıpkı diğerlerinde olduğu gibi :(

Artık ne diyeceğimi bilemez oldum:KK43: Ölen insanlarımız, yaralılarımız var ve Rahmet dilemekten utanıyorum:KK43:
Güvende olamayacak mıyız biz? Terör Başkent'te 2 seferdir yaptı yapacağını.
Ne olacak böyle abla? Ben çok korkuyorum.Yüreğimde tarifi mümkün olmayan korku var. Ne olacağız biz? Allah bizi görüyor biliyor ama ben bu içimdeki endişeyi korkuyu gideremiyorum. Hıncı öfkeyi..

Bbc de yayin yasaksi izliyorum otobusun ustunde 28? bakanliklar yazıyor. Yanmis tamamen bi taksi iki de ozel arac tamamen yanmış

alta yazdığımı okusaydın bu durumu eleştirdiğimi görürdün...saçma ve uydurma olduğunu düşünüyorum -yazmak ve sataşmak için yazma
Eleştirmek dışında ne yapıyorsunuz ?
Diyelim ki bu hükümete oy verdiniz
İstihbarat işini yapmıyor, bombalar şunlar bunlar.
Bir değil iki değil
Bir sonraki seçimde yine aynı insanları destekleyecek misiniz ?
Hani küçük eleştiriler mi Sizinkiler ?

Allah rahmet eylesin,Allah sevdiklerine yakınlarına sabır versin bu nasıl bir acıdır hala şoktayım. Kim bilir o insanların ne hayalleri ne hedefleri vardı,evden çıkarken kim bilir ne umutlarla ne sevinçlerle çıkmışlardır. Şuanda dert ettiğim şeyler bana o kadar saçma ve küçük geliyor ki...Gerçekten nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz,bunun sonu nasıl olacak kim bilir. Allah bir daha göstermesin bu lanet terör bir an önce bitsin yeter artık,söylenecek söz kalmadı...

Biz koruyamadık bu insanları. Kanları üstümüze bulaştı, görünmez elleri üzerimizde, biz sorumluyuz yokluklarından.

Onların, yüzlerin, binlerin yok yere can vermesinden; annesiz, babasız, evlatsız, kardeşsiz, torunsuz kalmasından biz sorumluyuz. Çocuguna sınav dönüşü yemek ısmarlayan bi ailenin yok oluşundan, annesinin bi daha kokusunu duyamayacak yavrulardan biz sorumluyuz.

Daha ilk patlamadan herkes biliyordu 2. nin gelecegini, kimse kendini kandırmasın. Hepimiz biliyorduk nereden kimden geldigi belli olmayan kör kurşunların, bombaların daha çok can alacağını.

AKP lisi de biliyordu, CHP, MHP, HDP lisi de. En apolitiğinden en solcusuna, en samimisinden en siyasi çıkarları için varsın yansın bu ulke diyenine kadar herkes biliyordu. "Güçlü Türkiye" rüyasına kör kütük kapılanlar, "Osmanlı şahlanıyor, Türkiye artık dünyada söz ve güç sahibi" masalına kalpten inananlar da biliyorlardı, "Ortadoğu bataklığına sürükleniyoruz" "Dış politikada çok ciddi hatalar var bu işin sonu iyi değil" diye ahlanıp vahlananlar da.

O partinin yandaşı bu partinin sözcüsü olduk ama bir olamadık. Birbirimize ulaşamadık bi türlü, gördügümüz yanlısları nefret saçmadan anlatamadık birbirimize. Kötü niyetlileri atamadık aramızdan. Devlete karşı canı yanan, ezilen, her gün sokaklarda ölen halk olacagımıza; bize bu kabusu tekrar takrar yaşatan tüm kurum ve kişilerden kimden olduklarına bakmadan hesap soracagımıza birbirimize düşman olduk.

Böyle bi başlık altında terbiyeden zerre nasibini almadan "yarası olan gocunur, sizden midem bulanıyo" triplerine giren ve bunu destekleyen insanları gördükçe her sey müstehak bize diyorum.

Eleştirmek dışında ne yapıyorsunuz ?
Diyelim ki bu hükümete oy verdiniz
İstihbarat işini yapmıyor, bombalar şunlar bunlar.
Bir değil iki değil
Bir sonraki seçimde yine aynı insanları destekleyecek misiniz ?
Hani küçük eleştiriler mi Sizinkiler ?

Evet defnehan destekleyecegiz... oldu mu? Hadi bunu tartisalim şimdi.

Ya da asla desteklemeyecegiz... Nasıl mutlu olabildin mi şimdi bari

Back