ankara da ikinci patlama

Bak bu mide bulandırıcı demogojiyi yapanlar nasıl üzerine alındı
Evet evet sizler doğru gocunmuşunuz

Aynen katılıyorum..ülke olarak nereye gıdıyıruz herkes bırbırınden nefret ettırıldı neyın uğruna ...of of Allahım her patlamada korkar olduk..en ufak bıseyde esım sağ gelecek mı sıfırın en ıyısı baskentte yasamammak en guvenlıksız yer malesef ..Allah askerimize polisimize yardım etsin..esim asker ve ben 2cocugumla gelecegımızden endıse edıyorum

kimse çocuğunu okula yollamak istemeyecek, en çok üni. nin olduğu eğitimin merkezi bi yer

Videoyu izledim şimdi. Araç eski değil otobüsün yanına yavaşça yanaşıyor sonrası alev yeri zaten...

27 kisi ya birde 75 yaralı var umarım yaralılar arasında can kaybı yasanmaz 0 27 kisi bugun gune nasıl basladı nerden bilcekler hayatlarının son bulacagını birde yakınları ne haldedir

ya kaynanam ne güzel başkenttesiniz aman başka yere gitmeyin diyordu ama şimdi herkes kardeşim görümceler akrabalar arıyor patlamayı duyanlar hep dışarda mısınız evde misin aman aman korka korka aradılar ne yazık ..
vefat edenlerin ALLAH ailelerine sabır versin diyeceğim ama ateş düştüğü yeri yakar çok sıkı önlemler alınmalı her yerde yani ülkenin her yerinde bunların korkuları yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…