- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Siz söyleyince fark ettim yeni gelmiş bu. Amaç belli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz söyleyince fark ettim yeni gelmiş bu. Amaç belli.
Aynen katılıyorum..ülke olarak nereye gıdıyıruz herkes bırbırınden nefret ettırıldı neyın uğruna ...of of Allahım her patlamada korkar olduk..en ufak bıseyde esım sağ gelecek mı sıfırın en ıyısı baskentte yasamammak en guvenlıksız yer malesef ..Allah askerimize polisimize yardım etsin..esim asker ve ben 2cocugumla gelecegımızden endıse edıyorum2 yıldır ankaradayım kaçıncı patlama yazık ya suçsuz sivillere acımıyorlar askerimize polisimize hiç acımıyorlar ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN bu patlamayı yapanların Rabbim ülkemizi insanlarımızı korusun inş amin dışarı çıkmadan yaşayacağız sanırım başkent de bu kadar patlama nasıl oluyor ya
Arkadaşlarım bi süre geri gelmeyi düşünüyorlar. Ne Yapılır ki başka, korkuyor insanlar.kimse çocuğunu okula yollamak istemeyecek, en çok üni. nin olduğu eğitimin merkezi bi yer
Videoyu izledim şimdi. Araç eski değil otobüsün yanına yavaşça yanaşıyor sonrası alev yeri zaten...
Arkadaşlarım bi süre geri gelmeyi düşünüyorlar. Ne Yapılır ki başka, korkuyor insanlar.
Evet sayfaya yükleniyor mu yukleyeyim?Olay anin videosu mu varmis?
link atabilir misiniz?Evet sayfaya yükleniyor mu yukleyeyim?
ya kaynanam ne güzel başkenttesiniz aman başka yere gitmeyin diyordu ama şimdi herkes kardeşim görümceler akrabalar arıyor patlamayı duyanlar hep dışarda mısınız evde misin aman aman korka korka aradılar ne yazık ..Aynen katılıyorum..ülke olarak nereye gıdıyıruz herkes bırbırınden nefret ettırıldı neyın uğruna ...of of Allahım her patlamada korkar olduk..en ufak bıseyde esım sağ gelecek mı sıfırın en ıyısı baskentte yasamammak en guvenlıksız yer malesef ..Allah askerimize polisimize yardım etsin..esim asker ve ben 2cocugumla gelecegımızden endıse edıyorum
Link yok whatsapptan arkadaşım gönderdi. Galiba buraya yüklenmiyor denedim olmadı.link atabilir misiniz?