- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Sivil halkı masum insanları öldürmekle mi geliyor demokrasi? Bunları öldürerek en buyuk demokrasiyi Recep Tayyip Erdogan getiriyor işte pislik şerefsizlerr....Hepmi kandırılır bunlarda yani.
Ama bu kandirilmanin sonuçlarını şimdi görüyoruz çok çok pahalıya mal oldu
Sivil halkı masum insanları öldürmekle mi geliyor demokrasi? Bunları öldürerek en buyuk demokrasiyi Recep Tayyip Erdogan getiriyor işte pislik şerefsizlerr....
Ya kandırıldık iyiniyetimiz suistimal edildi deniyor da biz de inanıyoruz hanim abla
Bir değil iki değil üç değil
Bir çocuk kolay buyumuyor ki aynı zamanda itin biri bombayı patlatıyor elbebek gulbebek yetistirdigin çocuğu elinden alıyor.ben hamileyken kaybettiğim bebeğimin acısını anca atlatabildim gencecik evlatlarını kaybedenleri düşünemiyorum bile
Kanmiyorlar tabiki ama kandırıldık larına inanıyoruz hemde sorgu sualsiz
hepsinin gideceği cehennem aynı..Arkadaslar hepimizin basi sagolsun,
Daha yeni fransiz haberlerini okudum cok da sasirmadim yazdiklarina ama haberin altindaki yorumlari okuyunca icim acidi. Yemin ederim hepsi nerdeyse zil takip oynayacaklar.
Ermeni soykirimini öne süreni, kurt halkina yillardir edilen iskenceyi one sureni, kibris meselesini, butun turk halkinin isidi desteklemesini daha neler neler. Acik acik yaziyorlar turklere mustehak oh olmus diye. Daha 12 martta 67 pkk direniscisi katledildi birakin bu patlamalar turklere az bile diyorlar.
Pkk yi öve öve bitiremiyorlar direnisci özgürlükleri icin savasiyorlar diye, terorist degilmis onlar. Baris icin direniyorlarmis. Daga çiçek toplamaya cikmislar aslinda.
Anlamiyorum Turkiyeden turklerden neden bu kadar nefret ediliyor neden her bi yanimiz dusmanla sarili.
Paris olaylarinda profilini fransiz bayragi renginde yapan vatandaslarimiz aklima geldi. Ordaki olenler de masum insanlardi, e bizimkilerin ne farki var. Off off sabah sabah sinir oldum ya fransiz dallamalarina
Arkadaslar hepimizin basi sagolsun,
Daha yeni fransiz haberlerini okudum cok da sasirmadim yazdiklarina ama haberin altindaki yorumlari okuyunca icim acidi. Yemin ederim hepsi nerdeyse zil takip oynayacaklar.
Ermeni soykirimini öne süreni, kurt halkina yillardir edilen iskenceyi one sureni, kibris meselesini, butun turk halkinin isidi desteklemesini daha neler neler. Acik acik yaziyorlar turklere mustehak oh olmus diye. Daha 12 martta 67 pkk direniscisi katledildi birakin bu patlamalar turklere az bile diyorlar.
Pkk yi öve öve bitiremiyorlar direnisci özgürlükleri icin savasiyorlar diye, terorist degilmis onlar. Baris icin direniyorlarmis. Daga çiçek toplamaya cikmislar aslinda.
Anlamiyorum Turkiyeden turklerden neden bu kadar nefret ediliyor neden her bi yanimiz dusmanla sarili.
Paris olaylarinda profilini fransiz bayragi renginde yapan vatandaslarimiz aklima geldi. Ordaki olenler de masum insanlardi, e bizimkilerin ne farki var. Off off sabah sabah sinir oldum ya fransiz dallamalarina
fransızlar bu olaya seviniyorlarmıArkadaslar hepimizin basi sagolsun,
Fransiz basini bu olaya kilif buluyor ki gerekcesi olsun. Yani patlama basbaya teror olayi gorunmesin diye, turkiye zart zurt yapmisti falanca tarihte, bu patlama da onun sonucu gibi yansitiyorlar. Bu fransiz basinindan yansiyan.fransızlar bu olaya seviniyorlarmı
Kraldan cok kralcilardir da.. Ermenilerden fazla savunjyorlar ermeni soykiriminiFransız lar Türkleri hiç sevmedi ki zaten
fransadaki patlamada davutoğluda kınama yürüyüşüne katılmıştı.ülkemizde insanlar ekran profil karartmıştı. atamımız ne güzel demiş dahili ve harici düşmanların olacak diye gençliğe hitabesinde.yazık ki gençliğimizin beyni yıkanmış.halen daha hükümetin ne suçu var diyorlar.Fransiz basini bu olaya kilif buluyor ki gerekcesi olsun. Yani patlama basbaya teror olayi gorunmesin diye, turkiye zart zurt yapmisti falanca tarihte, bu patlama da onun sonucu gibi yansitiyorlar. Bu fransiz basinindan yansiyan.
Öte yandan haberlerin altindaki yorumlara bakinca, bu da fransiz halki oluyor -ki en az 9 farkli haber sitesine baktim- yüzlerce yorumdan çikan sonuç evet, malesef, lanet olsunki fransiz halki bu olaya seviniyor.
Benim üzüldügüm de ayy fyansizlay bizi neden sevmiyoy ühüü degil, o kadar canimiz gitmis, o kadar kurban vermisiz, sehitlerimize oh cekmelsrine dayanamiyorum ya.
Paris patlamasinda biz boyle yapmamistik. Insanligimiz konusmustu o zaman. Aramizdan bir kac cürük cikmis olabilir ama fransizlarla kiyaslayinca bizimki cok cok az yani.
Demek çözüm süreci işe yaramamis kandirilmislar
gidip gelip yorumları okuyorum şurada hükümeti körükörüne savunan bir avuç insan var
anlamıyorum sen vermıyon oy ben vermiyorum ee kim veriyor bu oyları bu ınsanlar nasıl başa çıkıyor :?
babaannemi aradım bugun kadın hüngür hüngür ağlıyor yavrularımız öldü diye hiç birini tanımıyoruz ama içimiz yanıyor
ulan kimse oy vermiyor bunlar nasıl geliyor başa anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?