- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
O radarlar anca "din" diyince açılıyor. Aman din elden gitmesin de... aman dine laf eden olmasın da... Ahlak hiç mühim değil... Ahlaksızlık da ne demekmiş? kime ne, önemli değil. Yeter ki tövbe haşa dinsiz olmasın insan!
Ben suçlu yu geçtim iyice korkuyorum artıkÖlen öldüğüyle kalıyor ya geride kalanlar ne olacak,kim suçlu bundan peki?
Klavye delikanlilari anca onu yapabilirler. Buyursunlar.Heh tam adamına soyledin..vatan haini terurust diye linc ederler gene seni buralarda..
Ben suçlu yu geçtim iyice korkuyorum artık
Cemil bayık denen köpek yine açıklamalar yapmış. Yazın her yerde olacak bişeyler gibi zirvalamis.
Of ya .
Bir örgütlenme baş edemeyecek mi bu ülke. .
Böyle şeyler duydukca gördükçe sinirim iki kat daha zipliyor ama doğru ya basgan olacak daha patlama ikinci planda.hem terör meror de kalmaz. Padişahım sen çok yaşa
Yaaa işte bunu gördüm bende sabah yine sinir oldum adam açıkca tehdit ediyor
Demek çözüm süreci işe yaramamis kandirilmislar
Aynen öyle, Türk Milleti demokrasi içerisinde her sorunu yener. Bu öküzler için demokrasiden taviz vermeyiz evelallah...Yaaa işte bunu gördüm bende sabah yine sinir oldum adam açıkca tehdit ediyor
Demek çözüm süreci işe yaramamis kandirilmislar
Ama bu kandirilmanin sonuçlarını şimdi görüyoruz çok çok pahalıya mal olduHepmi kandırılır bunlarda yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?