- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi birumutturyasamak
nasıl oluyor anlamıyorum artık söyleyecek bişey bulamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın Fransa'da bir patlama oldu ve bir daha olmadı! biz her ay patlıyoruz! istanbul'da, Ankara'da kaç kere patlama oldu haberleri izlemiyor musunuz? AKP'yi savunacağım diye saçma sapan örnekler vermeyin, partiyi korumayın!
Diyorsunuz ki, chp pkklıların çektiği acıları anlatıyormuş! Pardon da akp bu şerefsizleri davulla zurmayla karşılatmadı mı? Apo'yu muhattap almadılar mı? Şu at gözlüğünüzü çıkarın artık! ben ne x partisini ne de y partisini savunuyorum!
körü körüne nasıl savunabiliyorsunuz anlayamıyorum..
"her şeyi hükümete yüklüyorsunuz" diyorsunuz. Ülkeyi kim yönetiyor peki, ben mi?
Olur mu? O capsler olmazsa nasıl millete çaktırmadan gerizekalı diyebilecek? Kendi dese banı yiyecek alnının ortasına. Ben işemedim, miki işedi diyerek diyor, diyeceğini. Bi akıllı o çünkü.
Yok marilyn, ben bir ara hatırlar mısınız denk geldiniz mi bilmem ama capsler, hakaretvari alıntı yazılar olursa dolaylı yoldan hakaret sayılacağından banlarız demiştim.
Ve bazı üyelerde o alıntılar yüzünden banlanmıştı, yani caps paylaşımı yasak demiyoruz ama içinde hakaret, küfür, yasalara aykırı vb sözler barındıran capsler, alıntılara işlem yapıyorum.
Ben demedim'i kabul etmiyorum, o zaman buraya herkes bir küfürlü caps koyar yorum yazmaya devam eder.
Ha kendi üslupsuz yazınızla ha üslupsuz capsle hiç fark etmez, banlanmanız gerekiyorsa banlanırsınız.
Ya arkadaşlar hepimiz çok üzgünüz ,benim gözlerim doldu ,ağladım bu olaya.Ama dün survivor izledim evet .Burda yazdıklarım da belli,ne kadar üzgün olduğumu kimseye kanıtlamak zorunda değilim .
Ben şimdi vatan haini mi oldum ,salak mı oldum televizyon izledim diye ?
Elimden bir şey gelmiyor bu halimle .Tepkimi yazarak dile getirebiliyorum şuan sadece.Televizyon izledim evet çünkü zaten kendi sorunlarım var ,bu olaylara kayıtsız kalamıyorum çünkü kendimi onların yerine koyuyorum.
Hayır anlamıyorum yani tv izleyenlere neden b.k atılıyor hemen ??Böyle diyenler sabaha kadar oturup dua edip ağladı mı?Ya da sokağa çıkıp eylem falan mı yaptı?Yapmayın Allah aşkına ya
Hmm demek hukumete ve secmenine kopurmek olmaz. Ne kadar zekisin gel bakayim bi bu yana. Ulkeyi kim yonetiyor, kime hesap soralim? Son iki ankara patlamasi bakanliklarin, genelkurmayin, meclisin tam ortasi. Hukumetin sozde habersiz kus ucmaz noktasi. Ustelik kac gun onceden ABD tarafindan ikaz yapilmis. Abd ye mi hesap soralim? Ona mi vergi veriyoruz? Ona mi bel bagliyoruz? Ulkenin bu halinden utanip ozelestirisini vermemis, istifa etmemis her siyasi suclu. Hdp zaten suclu. Ne sivil Kürt halkinin yaninda olmayi basarabilmis, ne ortak acida bulusmayi bilmis, buyuk bir utanc tablosu evet. Bakin ben soyluyorum. Elestirisini veriyorum. Haksizdir, istifa etmelidir, utanmalidir, siyasi arenadan da, Turkiye halklarindan da elini cekmelidir kabul ediyorum.Peki ya meclise giren hdp? Teroristin evine taziyeye giden hdp milletvekili? Merak etmeyin oy verdiginiz partinin milletvekilleri bu teroristin evine de gider taziyeye yakında....
Hep hükümete, secmenlerine kopurmek olmaz.. Bunlari da dile getirmek lazım
Tabi ki haklısınız ama yayın işleri zordur diye tahmin ediyorum.Birkaç saat içinde hemen tüm programları kimse değiştiremezdi.Zaten bugün mesela bilerek tüm kanalların yayın akışına baktım hepsi değişmiş,bir tane bile eğlence programı görmedim.Sorun aslında o kanalların normal yayın akışına devam etmelerinde. Herkes sorunlarla farklı baş eder, kimi tv izler, kimi çıkar biraz yürür (ki bu sıra ona da korkar olduk), kimi başka şeylerle oyalar aklını... Ama bu da basit bir sorun değil ki.. Hani yine de kendi ruh halimizi kurtarmadan önce acımızı da yaşamamız lazım gibi geliyor. Çünkü sağlıklı olan sanki bu. Görmezden gelmeye çalışmak, acı çekiyoruz diye zihnimizi uyuşturmaya çalışmak çok da sağlıklı değil gibi geliyor.
Bir de hani milletçe kanıksamamak lazım. Tvler buna hizmet ediyor.. O tvler doğru dürüst yayın yapsın da isteyen açsın internetten filmini dizisini izlesin isterdik. Ama bir yanda yayın yasağı, diğer yanda şakşakçı medya. Hadi yayın yasağı var, yayınakışını değiştirsinler, daha münasip bir şeyler yayınlasınlar, hiç mi yürekleri sızlamıyor, o programları yayına vermekten hiç mi utanmıyorlar, işte bunları aklımız almıyor bizim. Konserler iptal edilirken gündüzleri evlilik programlarında göbek atılmasın ister gönlümüz, en azından hemen ertesi günlerde.. Aslında insanların rahatsız olduğu bu. Siz belki bilincindesiniz olup bitenin, çok da üzüldünüz belki, ama hiç bilincinde olmayanlar, umurunda olmadan keyfine bakanlar yok mu? Sanırım eleştiriler onlara..
Kitlesel uyuşturucu araçları ustalıkla kullanılırken, farkında kalmak adına serzenişler... Duyarsızlaşmamak adına... Hani haberlerde kan vahşet izlerken bir yandan yemek yiyebilecek kadar insanlıktan çıkmamak adına.. Siz zaten bu empatiye, başkalarının acısına göz yaşı dökebilme erdemine ve vicdanına sahipseniz kendinizi o gruba koymayın zaten.
Diğerleri için de... Elbette kimse kimsenin kalbinin içine empatiyi ve başkasının acısına üzülebilme yetisini zorla ekemez. Ne yazık ki anca eleştirir dururuz böyle...
Hmm demek hukumete ve secmenine kopurmek olmaz. Ne kadar zekisin gel bakayim bi bu yana. Ulkeyi kim yonetiyor, kime hesap soralim? Son iki ankara patlamasi bakanliklarin, genelkurmayin, meclisin tam ortasi. Hukumetin sozde habersiz kus ucmaz noktasi. Ustelik kac gun onceden ABD tarafindan ikaz yapilmis. Abd ye mi hesap soralim? Ona mi vergi veriyoruz? Ona mi bel bagliyoruz? Ulkenin bu halinden utanip ozelestirisini vermemis, istifa etmemis her siyasi suclu. Hdp zaten suclu. Ne sivil Kürt halkinin yaninda olmayi basarabilmis, ne ortak acida bulusmayi bilmis, buyuk bir utanc tablosu evet. Bakin ben soyluyorum. Elestirisini veriyorum. Haksizdir, istifa etmelidir, utanmalidir, siyasi arenadan da, Turkiye halklarindan da elini cekmelidir kabul ediyorum.
Peki sen kabul ediyor musun? Hepsinden once bu ulkeyi yonetenler istifa etmelidir. Bu ne aymazlik? Bu nasil bir istihbarat? Sen bu isi yapamiyorsun diye kac katliamdir yuzlerce insan bedeni patlamis. Hala ne yuzle cikip "tuh tuh ferhat goceri de dinleyemedik" dersin. Hangi yuzle "terorle yasamaya alisacagiz" dersin. Bunlara da sen elestiri veriyo musun? Hesap verecekler. Vermeliler. En buyuk suc ulkeyi yonetenindir. Once bunu kabul et. Sonra gel bana bir seyler dayat. Ben hicbir siyasiyi boyle bir fanatizmle savunmam. Yerin dibine batsin hepsinin siyaseti.
Ama bence fazla masumca düşünüyorsunuz, medya baştakiler ne derse ona boyun eğiyor artık. Kanallar kimlere yakın belli, hepimiz hepsinin kimlere yakın olduğunu biliyoruz. Bazı kanallar vermiş durumu, en azından ölenlerden bazılarını özel olarak da anmış, sosyal medyaya da düşmüş bunlar...Tabi ki haklısınız ama yayın işleri zordur diye tahmin ediyorum.Birkaç saat içinde hemen tüm programları kimse değiştiremezdi.Zaten bugün mesela bilerek tüm kanalların yayın akışına baktım hepsi değişmiş,bir tane bile eğlence programı görmedim.
Ben şöyle düşünüyorum ,bu gibi olaylarda hayat dursa,hemen dövünsek,güçlü durmazsak bence teröristlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.Onlar da bunu istiyor zaten hayat dursun ,eskisi gibi olmasın vs.
He tabi hiçbir şeyi takmayıp evlendirme programı izlemek ayrı,o da kişinin vicdanına kalmış .Ben de bu anlamda kimseyi eleştiremem herkesin yaşantısı ayrı çünkü ,elden bir şey gelmiyor .Keşke herkes empati yapsa ama olmuyor işte.
Yorumunuz için teşekkür ederim :)
keşke bu kadar uzun anlatıp kendini yormasaydın canım geçenki patlamada sorumlular basın açıklaması yaparken istifaedecekmisiniz sorusuna güldülerHmm demek hukumete ve secmenine kopurmek olmaz. Ne kadar zekisin gel bakayim bi bu yana. Ulkeyi kim yonetiyor, kime hesap soralim? Son iki ankara patlamasi bakanliklarin, genelkurmayin, meclisin tam ortasi. Hukumetin sozde habersiz kus ucmaz noktasi. Ustelik kac gun onceden ABD tarafindan ikaz yapilmis. Abd ye mi hesap soralim? Ona mi vergi veriyoruz? Ona mi bel bagliyoruz? Ulkenin bu halinden utanip ozelestirisini vermemis, istifa etmemis her siyasi suclu. Hdp zaten suclu. Ne sivil Kürt halkinin yaninda olmayi basarabilmis, ne ortak acida bulusmayi bilmis, buyuk bir utanc tablosu evet. Bakin ben soyluyorum. Elestirisini veriyorum. Haksizdir, istifa etmelidir, utanmalidir, siyasi arenadan da, Turkiye halklarindan da elini cekmelidir kabul ediyorum.
Peki sen kabul ediyor musun? Hepsinden once bu ulkeyi yonetenler istifa etmelidir. Bu ne aymazlik? Bu nasil bir istihbarat? Sen bu isi yapamiyorsun diye kac katliamdir yuzlerce insan bedeni patlamis. Hala ne yuzle cikip "tuh tuh ferhat goceri de dinleyemedik" dersin. Hangi yuzle "terorle yasamaya alisacagiz" dersin. Bunlara da sen elestiri veriyo musun? Hesap verecekler. Vermeliler. En buyuk suc ulkeyi yonetenindir. Once bunu kabul et. Sonra gel bana bir seyler dayat. Ben hicbir siyasiyi boyle bir fanatizmle savunmam. Yerin dibine batsin hepsinin siyaseti.
Estağfurullah ne kusuru .Katılıyorum size insanlar takım tutar gibi parti tutmamalı.Ben hiçbir partiyi desteklemiyorum.Herkes eksiklikleri görmeli en büyük eksiğimiz bu .Hata yapılıyorsa kabul edilmeliAma bence fazla masumca düşünüyorsunuz, medya baştakiler ne derse ona boyun eğiyor artık. Kanallar kimlere yakın belli, hepimiz hepsinin kimlere yakın olduğunu biliyoruz. Bazı kanallar vermiş durumu, en azından ölenlerden bazılarını özel olarak da anmış, sosyal medyaya da düşmüş bunlar...
Teröristlerin ekmeğine yağ süren bence o yas havası değil de, kanıksamak, boyun eğmek, umursamamak, alışmak bence. Kenetlenememek. Kenetlenmeyi beceremeyen bir Türkiye olmuşuz. Kenetleneceğim diye niyetlenip ama sen ötekisin diye vazgeçen bir Türkiye. Tam kenetlenecekken nefrete kapılan bir Türkiye.
Partiler eleştirilir, siyasetler eleştirilir, devletler eleştirilir, eleştirilmelidir de. Ama bizde seçmenler fanatikleşmiş birbirine hakaretler ediyor.
Kimse iktidara da toz kondurmuyor. Neden? İnanın ben kimsenin aklına bir şey demiyorum, gitsin isteyen yine oy versin, ona da karışamam, ne haddime. İsterse sevgilerinden aşklarından ne yapacaklarını şaşırsınlar. Tapınsınlar hatta, umurumda değil. Ama yine de gözleri kör olmasın böyle, bu acı günlerde güvenlik zaafiyeti vardı diyebilsinler, vicdanlarını bir sorgulasın insanlar, hem evlerinde, hem tvlerde, hem sosyal medyada . Partilerinin seçmeni olarak bunu söyleyebilmeliler, baskı yapsınlar oy verdikleri partiye, hakları var üzerlerinde, yapmalılar, kanı durdurun diye baskıyı asıl onlar yapmalı çünkü vaatlerini yerine getirmeyen bir iktidar var.
Tüm gelişmiş devletlerde bu böyle. Halkın oy verdiği partiyi eleştirebilme özgürlüğü var. Bize bu özgürlük verilse de kullanmayız. Ama biz bunu yapabildiğimizde TVlerde böyle acı günlerde en azından göbek atılmayacak ve giderek gözyaşlarımız dinecek.. Ben buna inanıyorum.
Konuyu sizin yorumunuz üzerinden çok dağıttım, kusura bakmayın, ama içim soğumuyor işte, n'apayım...
Hmm demek hukumete ve secmenine kopurmek olmaz. Ne kadar zekisin gel bakayim bi bu yana. Ulkeyi kim yonetiyor, kime hesap soralim? Son iki ankara patlamasi bakanliklarin, genelkurmayin, meclisin tam ortasi. Hukumetin sozde habersiz kus ucmaz noktasi. Ustelik kac gun onceden ABD tarafindan ikaz yapilmis. Abd ye mi hesap soralim? Ona mi vergi veriyoruz? Ona mi bel bagliyoruz? Ulkenin bu halinden utanip ozelestirisini vermemis, istifa etmemis her siyasi suclu. Hdp zaten suclu. Ne sivil Kürt halkinin yaninda olmayi basarabilmis, ne ortak acida bulusmayi bilmis, buyuk bir utanc tablosu evet. Bakin ben soyluyorum. Elestirisini veriyorum. Haksizdir, istifa etmelidir, utanmalidir, siyasi arenadan da, Turkiye halklarindan da elini cekmelidir kabul ediyorum.