- Konu Sahibi birumutturyasamak
Koyunluk mu? Alırım bir dal.Sorgulama bunları name Allah rahmet eylesin,saldırıyı şiddetle kınıyoruz de geç. Daha çok sevilirsin koyun gibi olursan/olursak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyunluk mu? Alırım bir dal.Sorgulama bunları name Allah rahmet eylesin,saldırıyı şiddetle kınıyoruz de geç. Daha çok sevilirsin koyun gibi olursan/olursak.
Chess'cim bence esin gibiler istisna. Umrunda olmayan kesim çok büyük çünkü onlara yilan henuz dokunmadi.ya ben eleştiremiyorum bunu, gerçekten şevke izleyenlere bişey diyemeyeceğimde bir kısım insanda acıdan kaçmak için izliyor
eşim böyle şeylerden çok etkilenir, maç sırasında oldu olay, eşime dedim kızılayda bomba patlamış, ilgilenmedi gibi göründü, maç izlemeye devam etti.. taaa haberleri gece 11 gibi açtı ve çöktü resmen
bazen duymamak görmemek için yapıyoruz bunu bi nevi acıdan kaçma yöntemi, yapabileceğimiz bişey yok çünkü
Yok bi tane daha var. Ben kibledim ama bi sonuc çıkmadıOlur mu? O capsler olmazsa nasıl millete çaktırmadan gerizekalı diyebilecek? Kendi dese banı yiyecek alnının ortasına. Ben işemedim, miki işedi diyerek diyor, diyeceğini. Bi akıllı o çünkü.
sağolasınız yarın kalkacaskmış sabah gitme kararı aldıkGördüm Amine. Başınız sağolsun. Sen geldiğinde devam ederiz.
ALLAH cc razı olsun ladymoreBu lafın her ne kadar hi derde derman olmadıgını bilsem de başınız sagolsun. Sabır diliyorum.
Bu haberleri başka bi üyelikle buraya koysaydin daha inandirici olurdun be kakaoAhanda size Canlı Bombanın kim olduğu!!!.(alıntıdır)
![]()
ben de ben deHdp yede, CHP yede oy vermedim.
Çözüm sürecine de destek olmadım.PKK yıda lanetledim.
Şimdi ben hükümetten hesap sorabilir miyim sayın üye?
Bu herifle, Atatürkçü düşünce bir araya konamaz.. Senelerdir bölme hevesi bitmedi bunların..
Yüce Allah yapacakları kötülüklerine fırsat verdirmesin zalimlerin.
Biz burada harap olup içimiz yanarken ailelerini, sevdiklerini düşünemiyorum bile.
Allah vefat etmiş kardeşlerimize rahmet eylesin. Mekanlarını cennet eylesin hepsinin. Ailelerine ve sevdiklerine de sonsuz sabırlar versin. (amin)
Arkadaşlar n'olur bol bol Fil Suresi'ni okuyalım. Zalimler kötü emellerine ulaşamasın diye.
Yasin Suresi'ni de vefat eden kardeşlerimiz için okuyalım..
Şimdiden Allah razı olsun herkesten ve kabul eylesin dualarımızı Yüce Allah. (amin)
FİL SURESİ
Arapçası:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِاَصْحَابِ الْفِيلِ * اَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِى تَضْلِيلٍ * وَاَرْسَلَ عَلَيهِم طَيْرًا اَباَبِيلَ * تَرْمِيهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجِّيلٍ * فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَاْكُولٌ *
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Elem tera keyfe fe'ale rabbüke biashâbilfîl
2- Elem yec'al keydehüm fî tadlîl
3- Ve ersele aleyhim tayran ebâbîl
4- Termîhim bihicâratin min siccîl
5- Fece'alehüm ke'asfin me'kûl
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Görmedin mi Rabbin ne yaptı fil sahiplerine!
2- Onların tuzaklarını boşa çıkarmadı mı?
3- Üzerlerine sürü sürü kuşlar saldı.
4- Onlara balçıktan pişirilmiş sert taşlar atıyorlardı.
5- Derken onları, yenilmiş ekin yaprağı gibi kılıverdi.
Amin... bol bol okumak lazım... bu konuyu dualarimiz sizinle bölümünde açar misiniz? Burda dini yorum yasak... dualarimiz sizinle bolumunde böyle bir konu acio dua zinciri oluşturalım
Dini konu şu yönde yasak; dini, siyasi, mezhep, tartışması doğacabileceğinden bir sınırlama ve yasak getirilmiş. Dua etmek, iyi temennilerde bulunmak ne gibi bir tartışmaya yol açacak açıkcası bunu düşünemiyorum bu sebeple sakınca görmeden yazdım.
Evet isterseniz dua bölümünde bu konuyu açıp dua edebiliriz.
ANKARA patlamasında ölenlerin isimleri 4'ü hariç belli oldu. Ankara saldırısında yaralananların isim bilgileri de hastane kapılarına asıldı. Kanlı saldırı saat 18.45'te Ankara'nın kalbi sayılan Kızılay'da meydana geldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre bir özel otomobil otobüse çarparak patladı. O arabanın bomba yüklü olduğu ve saldırının onunla düzenlendiği söyleniyor.
ANKARA PATLAMASI ÖLENLERİN İSİMLERİ
Ankara patlamasıda ölü sayısı artarken ölenlerin kimlikleri dördü hariç belirlendi. İşte kimlik bilgileri;
Bağdat Çermik
Muharrem Çermik
Ayşe Bilgilioğlu
Perihan Çermik
Mehmet Yurtseven
Turgay Bulut
Fehmi Çetinkaya
Murat Gül
Hamide Sibel Çetinkaya
Berkay Baş
Erdem Soydan
Taner Kılıç
Feyza Acısu
NEvzat Alagöz
Sevinç Gökay
Kerim Sağlam
Ferah Önder
Oğuzhan Dura
Sümeyra Çakmak
Destina Peri
Cemal Özdiker
Kemal Kalıç
Yaşar Durakoğlu
Kemal Bulut
Elif Gizem Akkaya
Ozan Can Akkuş
Atakan Eray Özyol
Nüsrettin Can Çalkınsın
Zeynep Başak Gürsoy
Elvin buğra Arslan
Mehmet Alan
Bu eğer gerçekse, şöyle düşün kakao..Ahanda size Canlı Bombanın kim olduğu!!!.(alıntıdır)
![]()
CAn Dündar mit tırları haberini yaptı yaAhanda size Canlı Bombanın kim olduğu!!!.(alıntıdır)
![]()
Biliyorum bilinmeyen.... sanmaki onu paylaştım ve gerçeği budur demek için .. neler dolaşıyor netlerde, neler paylaşıyorlar eminim biliyorsundur.Şükürki itibar etmiyoruz.ve o paylaştığım şeyinde düzmece olduğunuda biliyorum..yoksa şunu aklıyayım,, bunu aklıyayımın derdinde değilim.. Ölenlere Rahmet diliyorum ve artık bu kelimeyide söylemekten utanıyorum ve ben kimsenin ölmesini istemiyor vede Rahmet dilemekte istemiyorum..bilmezmiyim Bilinmeyen.. dinin kullanıldığını bilmezmiyim Atatürkün kullanıldığını... şu andaki iktidarın arasındada dini kullananların var olduğunu bilmezmiyim..Bu eğer gerçekse, şöyle düşün kakao..
Örneğin, Akp nin verdiği kadro ile veya o kişilere verdiği iş ile, Akp yandaşı görünen biri de pkk lı çıkabilir.. Ki vardır da..
Yani bunun Atatürkçü düşünce ile alakası olmaz, bu her siyasi kesimin başına gelebilir.. Bu insanların görüşüne ters Atatürkçülük.. Ekmeğini yiyip arkandan nanikte yapıyor olabilirler..
O yüzden terörist olduğunu kamufle edip her kurumdan biri çıkabilir..