• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

eskiden tenhada dolasma kalabalık yerleden git denilirdi simdi kalabalık ortamlarda gezinme diyoruz birbirimize..beni her arayan aman avmye gitme aman kızılaya gitme diyor..ot gibi yasıycaz yakında evden dısarı cıkmadan

1014476_1767643166855860_6888493743130153403_n.jpg

(ALINTIDIR)

İlginç gerçekten, keşke kendi cümleleriniz olsaydı burada yazılanlar. Kendi bilginiz kendi fikirleriniz...Ama bunu sizin zihniyetinizdeki insanlardan beklemek hata olur sanırım.

Amerika ve Fransa ile aramızda ki farkları saymaya kalksak sayfalar yetmez. Sadece şunu söyleyebilirim, o ülkelerde teröristler dışarıdan geldi; oysa ki bizim ülkemizde teröristler mecliste. Onların ülkesinde huzur ve refah var. Bizde ise sürekli kaos. Onların ülkesinde, ülkenin başında ki adam rejimi değiştirmek adına kan dökmüyor, oysa bizde ki öyle mi? Birlik mesajı vermek yerine, birliğimizi kimler bozdu, kimler bu ülkeyi bu hale getirdi onu sorgulayın lütfen.

Aklımı oynatacağım yeminle. Fransaymış,Amerikaymış bi düşürmediler dillerinden.

Bak Kakao ve Ben Kakao ve Ben tane tane anlatıyorum tekrar. Ankara'nın göbeğinde 5 ay içinde 3. Patlama bu. 169 can gitti. Evet bombaları teröristler patlattı hepsine lanet olsun. Peki hesabı kime sorulacak? Bu nasıl bir güvenlik açığı? Çocuğunu okula huzurla,korkmadan yollayabiliyor musun? İşten eve sağ dönecek miyim acaba diye düşünmüyor musun?

Insanlar hesap sorduğunda,ne olacak bu işin sonu dediğinde neden hemen savunmaya geçiyorsunuz? Başımızda kim olduğu farkeder mi? Başka bir hükümette olsa aynı sorular sorulacaktı.

Iktidarı sevdiğiniz kadar vatanınızı ve insanınızı da sevin. Şu koşullarda şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekenleri takım tutar gibi tutmayın. Capslerin arkasına gizlenerek insanlara hakaret etmeyin. Bugün yandaşlığınızı bir kenara koyup giden canlara yanın.

Yok canlı bomba Atatürkçü bilmem neymiş,cumhuriyet gazetesinde çalışmış ayıp bunlar ya. Bari bugün siyaset yapmayın. Midem bulanıyor artık.

Çok merak ediyorum milli istihbarat teşkilatımız ne işe yarıyor ? Bir de Türgev öğrencilerine mesaj atmış uyarıda bulunmuş, neden tüm Ankara uyarılmadı ? Bir tek kendi öğrencilerinin mi canı var ?
Çünkü mit paralel örgütle meşgul. Kalabalık yerlerde gezmeyin avmler tehlikeli diye bir önceki patlamada uyarıda bulunmuşlardı zaten. Hiç basın açıklamasına gerek yok aslında bir önceki patlamada söylediklerim bu patlamada da geçerlidir deyip programlarına devam etsinler

Fatih Portakal: Başkanlığı Konuştuğunuz Kadar Güvenliği Konuşsanız Keşke!
FOX TV'nin Ana Haber spikeri Fatih Portakal, Ankara saldırısı sonrası sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.
FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal,Ankara'da yaşanan kanlı saldırı sonrası sosyal medya üzerinden sert mesajlar yayınladı. "Ey yönetenler; kendi güvenliğinizi aldığınız kadar yurttaşınkini de alabilseniz keşke! Başkanlığı konuştuğunuz kadar güvenliği konuşsanız" yazdı.

"Ülke kan gölü maalesef. Çok yerde terör. Ve terörü başarısız politikalalarla ithal eden bir ülke. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?'' diye soran Fatih Portakal, ''Bu ülkeyi yönettiğinizi söylüyorsunuz, ama iyi yönetemediğinizi siz de biliyorsunuz. Yarını ise hiç bilmiyorsunuz. Birlikte bekliyoruz" dedi.
Postmedya.com

İstihbarat suçlunun tam izini bulduyduki patlama oldu.. yersen.

Ölenlerin mekanı cennet olsun. Ailelerine sabır versin.
Çok zor dönemden geçiyoruz. Sebep olan herkesin Rabbim bin türlü belasını versin.

Bakanlıklardaki patlamadan sonra tv de şöyle güvenlik önlemi alıcaz böyle kuş uçurtmucaz diye bol keseden atıyorlardı noldu kızılay meydanına o araç ışınlanmadıya..
Sorgulama bunları name Allah rahmet eylesin,saldırıyı şiddetle kınıyoruz de geç. Daha çok sevilirsin koyun gibi olursan/olursak.

Back