- Konu Sahibi birumutturyasamak
Duble yollar, triple metrolardan sonra son model şehit mezarları da hükümetin bize yeni kıyağı zaten.Olsun duble yollar yapıldı iyi tarafından bak birazda
Durmak yok, ölmeye devam!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duble yollar, triple metrolardan sonra son model şehit mezarları da hükümetin bize yeni kıyağı zaten.Olsun duble yollar yapıldı iyi tarafından bak birazda
Terörü lanetliyoruz deyince önlem alınıyorsa demek ofisim![]()
![]()
(ALINTIDIR)
Dur bir de ben lanetleyim o zaman.terörü lanetliyoruz kimse bizi bölemez en birinci ülke biziz herkes bizi kıskanıyorTerörü lanetliyoruz deyince önlem alınıyorsa demek ofisim![]()
Nerde önlem alıyorlarsa bizde gidelim oraya ...Terörü lanetliyoruz deyince önlem alınıyorsa demek ofisim![]()
Çünkü mit paralel örgütle meşgul. Kalabalık yerlerde gezmeyin avmler tehlikeli diye bir önceki patlamada uyarıda bulunmuşlardı zaten. Hiç basın açıklamasına gerek yok aslında bir önceki patlamada söylediklerim bu patlamada da geçerlidir deyip programlarına devam etsinlerÇok merak ediyorum milli istihbarat teşkilatımız ne işe yarıyor ? Bir de Türgev öğrencilerine mesaj atmış uyarıda bulunmuş, neden tüm Ankara uyarılmadı ? Bir tek kendi öğrencilerinin mi canı var ?
Önlem almayı yanlış anladılarsa demek ki...Çok merak ediyorum milli istihbarat teşkilatımız ne işe yarıyor ? Bir de Türgev öğrencilerine mesaj atmış uyarıda bulunmuş, neden tüm Ankara uyarılmadı ? Bir tek kendi öğrencilerinin mi canı var ?
Sorgulama bunları name Allah rahmet eylesin,saldırıyı şiddetle kınıyoruz de geç. Daha çok sevilirsin koyun gibi olursan/olursak.Bakanlıklardaki patlamadan sonra tv de şöyle güvenlik önlemi alıcaz böyle kuş uçurtmucaz diye bol keseden atıyorlardı noldu kızılay meydanına o araç ışınlanmadıya..
Kınama şiddeti de önemli...Sorgulama bunları name Allah rahmet eylesin,saldırıyı şiddetle kınıyoruz de geç. Daha çok sevilirsin koyun gibi olursan/olursak.