Şu paylaşılan videoları izleyip hala ama hala savunanları da anlamıyorum, anlamayacağım.
Ben dünden beri hiç iyi değilim hem de hiç.
16 yaşındaki o kızcağızın isyan eden akrabasının öfkeden ve üzüntüden delirmiş gözlerine bakıyorum ben utanıyorum. Yda 10 ekimdeki patlamada arkadaşını kaybeden ve bunu twitterda yazan kendisi de ölüp giden daha üniversite birinci sınıf öğrencisine bakıyorum üzülüyorum. Gencecik hatta çocuk yaştaki ölenleri düşünüyorum ben kendim burada kahroluyorum ama hala bazı siyasetçilere laf gelecek diye bunları bile görmezden gelenlere diyecek sözüm kalmadı artık.
Siz de sizin sevdikleriniz de her an ölebilir bir patlamayla.. Evet bu ölümlerden sorumlu terör örgütleri de sorumlu onlara da beddua okuyorum ama bu ülkenin başında oldukları halde bu patlamalara göz yumanlara da beddua ediyorum. Gencecik insanların hayatları sırf daha da güç sahibi olmak için son veriliyorsa ve başkanlık gelince kaos bitecek diye bu canlar siyaset malzemesi yapılıyorsa ve ben hala kalkıp savunuyorsam da Allah da beni bildiği gibi yapsın...
Empati sadece empati. Lise birden beri ders çalışıp bir akşam sadece stres atmak isteyen gencecik çocuklar öldü, o fotoğraflara bakın hepsi gencecik hatta çocuk yaşta çocuklar. Sizin yaşadıklarını yaşayamadan öldüler, uğruna gecelerce ders çalıştıkları okullarını göremeden öldüler. Sorumluları artık korumayın nolur!!
Yeter! Hep bizden gidiyor, biz ölüyoruz. Siz ve biz yani. Oy verenler de oy vermeyenlerde ölüyoruz sürekli. Hani meclisteki o parti yada bu partiden bir kişinin yakınına bir şey oldu mu? O zaman artık oy verdiğiniz o partiye bu kadar gönül vermeden önce siz de düşünün. Onlara bir şey olmuyor olan yine bize, bizim çocuklarımıza oluyor. Sadece PKK yada başka terör örgütleri sorumlu değil bundan. Bu istihbaratı almadıkları yada daha acısı bildikleri halde önlemedikleri saldırılarda biz ölüyoruz. Nolur artık siz de vicdanınızı dinleyin artık yetmez mi ya??
Birileri daha güçlü olacak diye ölmeye öldürülmeye benim dermanım kalmadı, çok yoruldum ve çok korkuyorum. Siz de yorulmadınız mı? Artık yetmez mi? İnanmış, sevmiş hatta bir zamanlar gönül vermiş olabilirsiniz ama artık yetmez mi? Birazcık vicdanınız el vermiyorsa nolur siz de yeter diyin artık cidden yaşama isteğimiz kalmadı, mutsuz bir toplumuz artı resmen. Hakikaten yeter ya, yetmez mi!!!