ankara da ikinci patlama

eskiden olsa siyaset konuşmanın sırasımı derdim ama belli ki bu siyasetle birebir ilişkili net bi şekide ve konuşulmak zorunda...

ama eee nasıl olcak fikrin ne demeyin vallahi bilmiyorum

Patlamaların sebebinin zaten " teröristleri alıp bağrımıza basmamız " olduğunu anlamayacak kadar saf değilsinizdir sanırım.
Başka sebebi varsa patlamaların sizden dinlemek isterim ama bir fikriniz yok galiba.
Doğru, bağrımıza basarak temizliyoruz çünkü güneydoğuyu dimi?

Yazdığım o siyaset yapmayalım mesajını ben vurguladığım kısımları tırnak içine aldığım halde sert vuruyorsunuz bana. Dedim '' bu başlık altında konuşmasak''. Hertürlü konuşuruz her yerde. Bir dikkat çekmek istediğim nokta da siyaset değilde '' şahsiyet'' te demiştim. Bu konu bu sayfalara geldi kimisi banlandı. O şahsiyeti konuşmanın şu konuya faydası varmıydı? Ondan öte o şahsiyetten önce seçmeni aşağılamakta vardı her zaman olduğu gibi. Dikkat çekmek istediğim kısım buydu benim. Ama gelenek bozulmadı tabiki. Ben faydası olan şeylerle meşgul etsem kafamı bu konuda daha çok bilgi alışverişi olmaz mı? Size sordum ne yapabiliriz diye anlattınız sizde. Bilgilendim.

eskiden olsa siyaset konuşmanın sırasımı derdim ama belli ki bu siyasetle birebir ilişkili net bi şekide ve konuşulmak zorunda...

ama eee nasıl olcak fikrin ne demeyin vallahi bilmiyorum
Bilsende suçlusun bilmesende konuşsanda konuşmasan bildiklerini desende suçlusun sen en iyisi bilme

Ben de bulamıyorum çözüm nedir? Çözüm bu baştakilerin geldiklerinden daha hızlı şekilde gitmesi mi? Bu bitirecek mi başımıza sarılan felaketi?

Içimde çok fazla nefret birikiyor. En kötüsü de çözüm var mı bilmiyorum. Bugün yine seçim olsa ülke bu durumdayken istikrar lazım denip aynı sonuç alınacak. Aksi durumda ne olur hayal bile edemiyorum.

Annem bugün otobüsün halini görünce ağlamaya başladı. Habere üzülmüştü ama otobüsü görünce verdiği tepki bambaşkaydı. Aynı şeyin benim ya da kardeşimin başına gelebileceği geldi aklına eminim ki. Çocuğunun can güvenliği yok, hiç birimizin can güvenliği yok. Nasıl yaşanır böyle? Nasıl yaşayacağız, nasıl değişecek bu "kader"?

Kafamda bir dünya soru var ve hiç birine yanıt alamıyorum ben.

Patlamaların sebebinin zaten " teröristleri alıp bağrımıza basmamız " olduğunu anlamayacak kadar saf değilsinizdir sanırım.
Başka sebebi varsa patlamaların sizden dinlemek isterim ama bir fikriniz yok galiba.
Neye ugrasiyorsun parkonum Allasen?

Hiç bu kadar korkmamıştım daha önce. Nasıl koruyacağım ben çocuklarımı? Nasıl çaresiz kaldım böyle ölenlerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum. Korkmadan yaşamak istiyorum.
Evet suana kadar bircok patlama yasadik ama ben de bu kadar çaresiz hissettigimi hatırlamıyorum

Yok Amine...
Sakın, Gezi olmaz. Gezi'nin o hale gelmesinin bizzat sebebi Emniyet görevlileri ve onlara emir verenlerdir. Eğer sen orada basit bir hak talep eden insanlara kuduz köpekler gibi saldırırsan olacağı odur.
Sana biri durduk yere tokat atsa diğer yanağını mı çevirirsin? Tepki mi verirsin?
Hah, ben eylem yaparken araya provokatörlerin girmesini engellemektir Emniyetin vazifesi, beni dövmek değil.
Ben vatandaşım. Onlar beni dövmek için değil, beni korumak için para alıyorlar.
Bak ben hükümet gitsin demiyorum.
Bu başka bir tartışma.
Bence evet gitmeli ama geldiği şekilde demokratik yollarla. Sokağa çıkalım meclisi yakalım, siyasileri sallandırıalım gibi bir olay değil yani.
Bunlar hep Kenan Evren ve onun pompaladığı apolitik fikirler Amine.
Eylem kaos yaratmaz.
Eyleme verilen tepki kaos yaratır.
Elbette eylem derken barışçıl silahlardan arınmış bir eylemden bahsediyorum.
Ben Sorumlular İstifa Etsin sloganıyla sokağa çıktığımda devlet beni dövmek yerine, beni dinlese, bana orantısız güç göstermese gerekiyorsa bir platform oluşturmamı ve o platformun öncüsüyle görüşeceğini söylese kaos falan çıkmaz.
Ama bunun için siyasi sorumluluğu kabul etmek gerekir.
Doğru olan benim dediğim.
Sen diyorsun ki devleti yönetenler sorumluluğu kabul etmesin, biz de et demeyelim.
Ama birlik olalım.
Nasıl olalım?
Arkalarından Fatiha okuyalım.
Okuyalım da o gidenler için. Kalanlar için ne yapacaksınız?
Hiç, birlik olacağız.
Ona birlik olmak değil göz yummak denir.

Doğru, bağrımıza basarak temizliyoruz çünkü güneydoğuyu dimi?
Evet 3 yıl boyunca kevgire dönen sınırlardan binlerce teröristi ülkeye alıp, çözüm süreci safsatasıyla doğuyu kontrolsüz bırakıp, heryere Hendek'ler açılmasına , silah, bomba depolanmasına izin verip sonrada temizlemeye çalışıyorsunuz...

Neden çoğu 47 plaka? Algı operasyonu olması muhtemel. Sevgili hükümetimiz değil mi nusaybin'e operasyon planlayan? İnanmak için ..... olmak lazım.

Evet suana kadar bircok patlama yasadik ama ben de bu kadar çaresiz hissettigimi hatırlamıyorum
Artık siviller de hedef alınıyor çünkü. Bugün ölenler belki akraba gezisinden,sinemadan,tiyatrodan dönüyorlardı. Çok korkuyorum karanfil.imkanım olsa yemin ederim arkama bakmadan kaçarım. Kendi canımdan geçtim çocuklarımı düşünüyorum. Kreşin gezileri var ayda bir kaç kere. Iptal edilmesi için velileri örgütlemeyi düşünüyorum.

Terörü bitireceğiz safsataları ve gelinen son nokta......

Terörist Arap ülkesi olmamızda emeği geçen herkese çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…