ankara da ikinci patlama

yapılması gereken, size biraz anlamsız gelecek ama şu böyle bir duruma birlik olunması.
ha eğer sizi yönetenleri beğenmiyorsanız kendi ideolojinizi savunup başa gelmesi için bolca çalışmak.

ya ciddi söylüyorum, şu mesajın içeriğini şu forumda 654866468 kere falan okudum.. gerçi yukarıda yazdım ama tekrar edeyim, beni temsil eden bir parti yok.. o yüzden çok rahat her kesimi eleştirebiliyorum.. birlik olunması konusunda ne yapalım Hümeyra? senin ya da senin seçtiğin yönetimin her dediğini kayıtsız şartsız kabul mü edelim? ölenler şehit oldu, kurban bayramınızı erken eda ettiniz mi diyelim? kader mi diyelim? istihbarat kapalı kapılar arkasında neler konuşuyor bilseniz aklınız durur mu diyelim? ne demem lazım seninle birlik olmam için?

Birlik olmamiz lazım. Çünkü birlik olmazsak bu saldırıyı yapanlara yarayacak bu... amaclarina ulastiklarini düşünecekler... bu saldiriyi yapanlarin amaclarindan biri de kargaşa olusturmaktir çünkü.
Kargasa olusmadi mi sence? Istanbulun gobeginde oturuyorum ve yarin oglumu hastaneye goturmem gerek. Otobus yerine taksiye binersem acik hedef olmam diye düşünüyorum ya da hic evden cikmasam.

Bir sefer iki sefer olan bir olay degil ki amacina ulaşmasın birlik olalım diyelim. Adamlar gayet amaclarina ulasiyorlar biz birlik olsak da olmasak da

Ben yazdim Lamelif değil. Kargasa var terorun yarattigi bir kargasa. Benim demek istedigim bu kargasa bu ulkede yaşayan insanların arasinda olmaya baslarsa işte o zaman sonumuz suriye irak misir vs gibi olur..

evet, editledim adını alta sonradan farkettim.

böyle bir kargaşa var zaten nickim.. kapalıyım, sırtımda çanta, eh biraz da balık etli bir kadınım ve herhangi bir ortamda kıl kıl bakışlara maruz kalıyorum.. aynı şekilde biri hafif esmer ve suratsız ise çocukları çekip uzaklaşıyorum.. böyle bir kargaşa var, hem de son hız artan bir korku bu..

Birlik olup napıcaz peki sadece söylenen birlik olmak bundan öteye gitmiyo laflar

Öteye gidiyor da anlamak istediği gibi anlıyor yine insan. .. birlik olalım derken hükümeti elestirmeyin ya da istihbaratı elestirmeyin demiyoruz.... birbirimizi yemeyelim bu kargasaya benzin dokmeyelim diyoruz..

Yayin yasagi iyki var ...sadece buradaki provakotorlere bakinca...tamam gerekli tedbir alinmaliydi...belkide o cozum sureci hic olmamaliydi...iyi olir sandik ..ama bi laf varya adam sandim esegi altina serdim dosegi...ha bu sozum kurt kardeslerime degil onlari kullananlara...ve bu oyunlara alet olanlara...ama kurtle turku birbirine ne kadar dusurmeye calissanizda basarili olamayacaksiniz...evet biriz Hepte BIR OLACAGIZ BASIT bi cumle AMA BOLUNMEYECEGIZ...BOSUNA CIRPINMAYIN

Bunların üstüne bir de birbirimizi yemeye baslarsak ne faydası olur peki? Benim demek istedigim bu

Hi hii, birlik beraberlik olalim. Bu cagri Erdogan Alevilere, solcular, ateistlere laf attiginda niye yapilmadi? Bu cagri Gezi zamaninda onca genc, Türk vatandasi ölüp, gözünü kaybederken, aileler tabutun basinda aglarken Erdogan havai fisek esliginde ülkesine girerken niye yapilmadi?

Ilk Ankara bombalamasinda bile onca ölen kisi'ye acimasiz bir sekilde 'terorist' damgasini vurdugunuzda niye yapmadiniz? Tüm yaz hep bomba, hep aci haberler. Ama yine Erdogan'a oy verildi. Bu mu birlik, beraberlik? Bu ülkeyi kaosa sürükleyen kisiyi tekrar oylar ile mi ödüllendirmek?

Her zaman ayni terane Soma oldu, daglica oldu, Ankara oldu ama aman aman, hükümetimize zeval gelmesin. Siyaset yapmayalim, birlik beraberlik.. Hii bizde yedik. Bare "Evet, nolursa olsun Erdogan'a toz kondurmayiz" deseniz daha dürüst olursunuz. Birlik beraberlikmis... peeh!

Ya bırakın su secmene saldırmayın bıdı bıdılarını..milletin midesini bulandırdınız artık..

200 den fazla ölü oldugu soyleniyor, hala utanmadan konusabiliyorsunuz..yok biz uzulmuyor muyuz yok birlik olalım yok bilmemne..bi gidin ya..damarına basmayın milletin..

Babam cıkardı bunları tepemize cunku..secmene saldırmayınmıs..sizin desteklerinizle tepemizde bunların sorumluları..ic savas cıktı be ulkede, kendinize gelin!

Suc ortagısınız bunların suc..kacamazsınız bu gercekten..sizin inancınıza da, örtunuze de, zihniyetinize de...

Mune banla beni ya..tiksindim artık bunlardan ben..insanın biraz yüzü kızarır..yarıda bıraktım okumayı, tamamlarsam kufredicem o olacak. Yeter be!

Ben yayın yasağına destek vermiyorum senin gibi düşünmüyorum. Doğru bilgi akışı yok. Haber alma özgürlüğü yok. Ama provokasyon olayına bakılırsa bi nebze giderilir. Ama yayın yasağını hiç anlamadım daha önceleride şimdide. Öyle bekliyoruz.

Ne yazalım onu şaşırdık. .
Üzülduk çok üzüldüm . Burada arkadaşlar birbirine girince yapmayın onların istediği de bu zaten birlik olalım hepimiz çok uzgunuz dedim yine suçlandım
İşte birlik olmak demek birbirini suçlamamayı gerektirir. Bundan sonra ülkede kargaşa çıkacaksa bu birlik olmak ne işe yarayacak diyenler yüzünden çıkacak.

ben vazgeçtim tatlım. kendini boşuna yorma derim.

Hala mı ya ne devleti hangi devlet korkuyoruz dışarı çıkalım malatya da 4 gündür bomba alarm ı var bugün hastamız vardı acile gitmek zorunda kaldık herkes tedirgin hangi devlet hangi parti ... her sabah 2000 kişi var çalışan şirkette ya olursa diye düşünüyorum genel olarakta genç kesim devletiniz koruyabilecek mi ilah gibi birilerine tapmak yerine neden nasıl diye sorgulayacak beyin kapasitesini arttırın artık devretmiş ulan neden koruyamıyor bu devlet mit müsteşarı miz nerde neden patlıyor bu bomba yetmediği artık soruyorum buradaki arkadaşlara görmek için kendinizi yada sevdiklerinizin ölmesini mi bekliyorsunuz

Belkide haklisin ..bilmiyorum gercekten bilmiyorum...aklim gordugum.fotografta kaldi gitmiyor gozumun onunden gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…