- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kesinlikle kargaşa gürültü korku. Bende hepsi mevcut oldu. Zayıfmışım ben meğerse. Ama duam belli yinede..
yapılması gereken, size biraz anlamsız gelecek ama şu böyle bir duruma birlik olunması.
ha eğer sizi yönetenleri beğenmiyorsanız kendi ideolojinizi savunup başa gelmesi için bolca çalışmak.
Birlik olup napıcaz peki sadece söylenen birlik olmak bundan öteye gitmiyo laflaryapılması gereken, size biraz anlamsız gelecek ama böyle bir durumda birlik olunması.
ha eğer sizi yönetenleri beğenmiyorsanız kendi ideolojinizi savunup başa gelmesi için bolca çalışmak.
Kargasa olusmadi mi sence? Istanbulun gobeginde oturuyorum ve yarin oglumu hastaneye goturmem gerek. Otobus yerine taksiye binersem acik hedef olmam diye düşünüyorum ya da hic evden cikmasam.Birlik olmamiz lazım. Çünkü birlik olmazsak bu saldırıyı yapanlara yarayacak bu... amaclarina ulastiklarini düşünecekler... bu saldiriyi yapanlarin amaclarindan biri de kargaşa olusturmaktir çünkü.
Ben yazdim Lamelif değil. Kargasa var terorun yarattigi bir kargasa. Benim demek istedigim bu kargasa bu ulkede yaşayan insanların arasinda olmaya baslarsa işte o zaman sonumuz suriye irak misir vs gibi olur..
Birlik olup napıcaz peki sadece söylenen birlik olmak bundan öteye gitmiyo laflar
evet, editledim adını alta sonradan farkettim.
böyle bir kargaşa var zaten nickim.. kapalıyım, sırtımda çanta, eh biraz da balık etli bir kadınım ve herhangi bir ortamda kıl kıl bakışlara maruz kalıyorum.. aynı şekilde biri hafif esmer ve suratsız ise çocukları çekip uzaklaşıyorum.. böyle bir kargaşa var, hem de son hız artan bir korku bu..
Sizede whatsapp tan mesaj geldimi. 20 martla ilgili?
Ben yayın yasağına destek vermiyorum senin gibi düşünmüyorum. Doğru bilgi akışı yok. Haber alma özgürlüğü yok. Ama provokasyon olayına bakılırsa bi nebze giderilir. Ama yayın yasağını hiç anlamadım daha önceleride şimdide. Öyle bekliyoruz.Yayin yasagi iyki var ...sadece buradaki provakotorlere bakinca...tamam gerekli tedbir alinmaliydi...belkide o cozum sureci hic olmamaliydi...iyi olir sandik ..ama bi laf varya adam sandim esegi altina serdim dosegi...ha bu sozum kurt kardeslerime degil onlari kullananlara...ve bu oyunlara alet olanlara...ama kurtle turku birbirine ne kadar dusurmeye calissanizda basarili olamayacaksiniz...evet biriz Hepte BIR OLACAGIZ BASIT bi cumle AMA BOLUNMEYECEGIZ...BOSUNA CIRPINMAYIN
İşte birlik olmak demek birbirini suçlamamayı gerektirir. Bundan sonra ülkede kargaşa çıkacaksa bu birlik olmak ne işe yarayacak diyenler yüzünden çıkacak.Ne yazalım onu şaşırdık. .
Üzülduk çok üzüldüm . Burada arkadaşlar birbirine girince yapmayın onların istediği de bu zaten birlik olalım hepimiz çok uzgunuz dedim yine suçlandım
ben vazgeçtim tatlım. kendini boşuna yorma derim.Yayin yasagi iyki var ...sadece buradaki provakotorlere bakinca...tamam gerekli tedbir alinmaliydi...belkide o cozum sureci hic olmamaliydi...iyi olir sandik ..ama bi laf varya adam sandim esegi altina serdim dosegi...ha bu sozum kurt kardeslerime degil onlari kullananlara...ve bu oyunlara alet olanlara...ama kurtle turku birbirine ne kadar dusurmeye calissanizda basarili olamayacaksiniz...evet biriz Hepte BIR OLACAGIZ BASIT bi cumle AMA BOLUNMEYECEGIZ...BOSUNA CIRPINMAYIN
plakalar var bide bu tarihte dikkat edin diyorlar ülkedeHayır. Ne mesaji?
Belkide haklisin ..bilmiyorum gercekten bilmiyorum...aklim gordugum.fotografta kaldi gitmiyor gozumun onunden gitmiyorBen yayın yasağına destek vermiyorum senin gibi düşünmüyorum. Doğru bilgi akışı yok. Haber alma özgürlüğü yok. Ama provokasyon olayına bakılırsa bi nebze giderilir. Ama yayın yasağını hiç anlamadım daha önceleride şimdide. Öyle bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?