• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Geliyor kardeş. Millet eleştirmek için açık arıyor ama en acı olayı seçiyor. Sapıyorlar. Birlik olmayı bilniyorlar. Eşim Fransız fransa da patlama oldu inan ki ne face'sinde ne instagram ne tweeter ne diğer sosyal ağlar da kötü bişe duymadı kendi çevrelerinden herkes birlik oldu. şimdi şurda yazanları okuyorum hayret ediyor. Evet güvenlik zaafiyeti var. Ama bu demek değil ki kahrolsun iktidar kahrolsun seçmen. Güya dünyanın en iyi istihbaratı CIA ama ne oldu göbeğinde koskoca ikiz kuleler gitti yani o zaman çıkıp dediler mi istifa başkan diye. Herkes suçlu herkes ama konduramıyor kimse kendine. Allah ıslah etsin.
Ama işte birbirimize düşmek çözüm değil ki şu an.. Keşke olsa..
Birlik olma zamanı .. hepimizin acısı bu .

:( Allahım bunu yapan zalimlerin yanına bırakma Şehit kardeşlerimize rahmet ailesine sabır diliyorum:cry:

O serefsizler istiyor diye yapilmasi gerekenler yapilmayacak mi?
Onlar bizi birbirimize dusurmek istiyor diye istihbarat aciklarini elestirmemeli miyiz?
1 kez olan bir patlama degil ki kenetlenelim cicek olalim.
Ulkemiz yol gecen hanina dondu.
Artik elestirilmeyecek yani kalmadi.
ben eleştirme demedim ki :KK51: ancak burada oy verenler suçlanıyor

anlamıyorum ya zormu insan gibi yasamak ne icin öldürüyorlar yetmiyormu koca dunya onlara obur tarafda madalyamı vericeklerini sanıyorlar onca masumun canına kıydıkları icin ne icin geldik biz dunyaya kaos yaratmak icin mi ben veya benim gibi olanla milyonlarca insan iyi guzel mutlu yasamak isterken bu vicdansız pisliklerin kurbanı olmak zorundami orda yasamını yitiren kisilerin bir hayatı vardı ailesi vardi yarın icin planları hepsini ellerinden aldılar

Son düzenleme:
Geliyor kardeş. Millet eleştirmek için açık arıyor ama en acı olayı seçiyor. Sapıyorlar. Birlik olmayı bilniyorlar. Eşim Fransız fransa da patlama oldu inan ki ne face'sinde ne instagram ne tweeter ne diğer sosyal ağlar da kötü bişe duymadı kendi çevrelerinden herkes birlik oldu. şimdi şurda yazanları okuyorum hayret ediyor. Evet güvenlik zaafiyeti var. Ama bu demek değil ki kahrolsun iktidar kahrolsun seçmen. Güya dünyanın en iyi istihbaratı CIA ama ne oldu göbeğinde koskoca ikiz kuleler gitti yani o zaman çıkıp dediler mi istifa başkan diye. Herkes suçlu herkes ama konduramıyor kimse kendine. Allah ıslah etsin.
Ikiz kulelerden sonra dunyada guvenlik kelimesinin manasi degisti. siz neden bahsediyorsunuz?
Bu kacinci patlama? Ust duzey guvenlik onlemleri alinmasi icin cb sarayinin mi patlatilmasi lazim?
Ilk olan patlamalar iyi yonetilseydi bugun bu halde olmazdik.
Bu teroristler nereden buluyor bu cesareti.
Rahat rahat patlatacaklarina nasil da eminler?

Ama işte birbirimize düşmek çözüm değil ki şu an.. Keşke olsa..
Birlik olma zamanı .. hepimizin acısı bu .

birlik olma zamanı da neye karşı kime karşı?
kırk tane tilki dönüyor kafamda .. maymun gibi oynatıyorlar bizi gücü elinde bulunduranlar..
bak yarın dolara ani bir manevrayla nasıl yükselişe geçecek..
hiçbirine gram inancım yok bunların ..

Benim her zaman kullandığım otobüs durağı bugün kül oldu. Daha dün ordaydım. Anlatabiliyomuyum?
Kızılayın ortasındaki patlamayı engelleyemiyorsa bunun sorumlusu devlet değil de kim? Ebem mi. Ya bırakın bu işleri. Daha 3 gün önce amerikadan istihbarat geliyor ve türkiyede bişey yapılmıyorsa;çekin şu ülkenin fişini rahat edelim ulan!

çok üzüldüm gerçekten.
ne olcak böyle , terör artık şehre indi.
bu ülkede yaşamak artık gerçekten istemiyorum ya.

Neden biliyo musun? Avrupa ülkelernde hepsi değil fransa almanya gibi 1. Sınıf ülkelerde devlete güven var. Kanunlar kurallar düzenler politika ekonomi hükümetlere göre radikal değişiklikler göstermiyor. Bizim gibi değil yani. Biz gelecek hükümetlerden korkuyoruz. Sen daha iyi bilirsin. Kahrolsun iktidar değil. Kahrolsun bi halt olamamış türkiye. Onun bunun oyuncağı olmuş türkiye.

Sinirlari kapatin.
Sinirlari kapattirin.
Multecileri DEF EDIN.
Ulkesini savunmayan insana saygim yok.
Bos konusmayin.
Ulkesini neye karsi savunacak?
Sanki yabanci devlet geldi de kactilar.
Hertaraflari sarilmis, bugun bizim ulkemizde patliyor bombalar.
Her insanin 1 tane cani var. kafasina gelen bombaya karsi mi savunacak ulkesini sivil insan?
Savas mavas yok artik.
Katliamdan kacmak da herkesin hakki!

Birbirimizi suçlamak yerine itisnasız her partinin seçmeninin kendine sorması gereken bi soru var.

Yaşananlarda benim oyumun payı, benim desteklediğim partinin sorumluluğu nedir? Yapması gereken neyi yapmadı, yapmaması gereken neyi yaptı da bu hale gelindi? Benim gibi milyonların sağladığı güç ne getirdi ne götürdü? Sırf benim degerlerimi yansıtıyo/yansıtır gibi görünüyo diye göz yumdugum bi yanlış var mı?

Oy vermeyenler de seçimlerde söz sahibi olmak adına farklı yollar denesem, benim gibi düsünen insanlarla örgütlenip kendi oluşumumuzu kursak bugün farklı bi yerde olur muyduk? Benim sorumlulugum ne bu iste, oy vermeyerek, apolitik kalarak sorumluluktan kurtuldum diyebiliyor muyum?

Bu soruları içtenlikle sorup içtenlikle cevap veremeyen üzüntüsünün samimiyetinden bahsetmesin. Sadece üzülmek insanları hayatta tutmaya yetmiyor.

Ülkeyi yöneten, dostu düşmanı, izlenecek politikaları, alınacak önlemleri
belirleyen esas parti iktidar partisi olduğuna göre önce onun seçmenleri sormalı bu soruları.

Sorularının cevapları dogrultusunda da partilerine gereken tepkiyi göstermeliler. Oy vermekten vazgecip baska bi partiyi mi desteklerler, parti teşkilatlarıyla mı iletisime geçerler, ne bileyim ben cumhurbaskanlıgını dilekce yagmuruna mı tutarlar, sosyal medyayla, anketlerle mi seslerini duyururlar, partide durusunu ve önerilerini dogru buldukları adayları yeni bi oluşumda/partide görmek için cesaretlendirirler mi (2. bi merkez sag parti neden olmasın)...

Sonuç olarak biz cepte degiliz, gidisattan memnun degiliz, yönetmek istiyorsanız yaptıgınız hataları düzeltmeye mecbursunuz ya da siz artık beceremiyorsunuz bırakmaya mecbursunuz diyebilmeliler.

Muhalefet de iktidara nerede destek nerede fren olacagını biliyor mu sorgulanmalı, iktidarın yanlışlarının bizi sürükledigi yer muhalefeti sütten çıkmış ak kaşık haline getirmez. Onlara da sorulacak bi ton hesap var.

Sen benim laik ulkemin basina gelip herkesin basina cuval gecir, Turk insanini col yamyaminin pedofil vahset ideolijisiyle beynini yika, , ninelerimin dedelerimin once canlari kanlariyla sulanmis sonra da belini buken savas borclariyla ezilmis vatanimin mirasini tepe tepe ye, sonra da sinirlari ac 5 milyon col maymununu iceri sok.
Seni daragaci bile istemez, gomulecegin toprak hic istemez.

Birbirimizi suçlamak yerine itisnasız her partinin seçmeninin kendine sorması gereken bi soru var.

Yaşananlarda benim oyumun payı, benim desteklediğim partinin sorumluluğu nedir? Yapması gereken neyi yapmadı, yapmaması gereken neyi yaptı da bu hale gelindi? Benim gibi milyonların sağladığı güç ne getirdi ne götürdü? Sırf benim degerlerimi yansıtıyo/yansıtır gibi görünüyo diye göz yumdugum bi yanlış var mı?

Oy vermeyenler de seçimlerde söz sahibi olmak adına farklı yollar denesem, benim gibi düsünen insanlarla örgütlenip kendi oluşumumuzu kursak bugün farklı bi yerde olur muyduk? Benim sorumlulugum ne bu iste, oy vermeyerek, apolitik kalarak sorumluluktan kurtuldum diyebiliyor muyum?

Bu soruları içtenlikle sorup içtenlikle cevap veremeyen üzüntüsünün samimiyetinden bahsetmesin. Sadece üzülmek insanları hayatta tutmaya yetmiyor.

Ülkeyi yöneten, dostu düşmanı, izlenecek politikaları, alınacak önlemleri
belirleyen esas parti iktidar partisi olduğuna göre önce onun seçmenleri sormalı bu soruları.

Sorularının cevapları dogrultusunda da partilerine gereken tepkiyi göstermeliler. Oy vermekten vazgecip baska bi partiyi mi desteklerler, parti teşkilatlarıyla mı iletisime geçerler, ne bileyim ben cumhurbaskanlıgını dilekce yagmuruna mı tutarlar, sosyal medyayla, anketlerle mi seslerini duyururlar, partide durusunu ve önerilerini dogru buldukları adayları yeni bi oluşumda/partide görmek için cesaretlendirirler mi (2. bi merkez sag parti neden olmasın)...

Sonuç olarak biz cepte degiliz, gidisattan memnun degiliz, yönetmek istiyorsanız yaptıgınız hataları düzeltmeye mecbursunuz ya da siz artık beceremiyorsunuz bırakmaya mecbursunuz diyebilmeliler.

Muhalefet de iktidara nerede destek nerede fren olacagını biliyor mu sorgulanmalı, iktidarın yanlışlarının bizi sürükledigi yer muhalefeti sütten çıkmış ak kaşık haline getirmez. Onlara da sorulacak bi ton hesap var.
Yazmak istedim ...tam manasiyla kafamdan ge enleri ifade etmissiniz...ve emin olun sorguluyorum ...ama herhangi bi cikis noktasi bulamiyorum...karsisindakilere...muhalefete baktikca :(

Bos konusmayin.
Ulkesini neye karsi savunacak?
Sanki yabanci devlet geldi de kactilar.
Hertaraflari sarilmis, bugun bizim ulkemizde patliyor bombalar.
Her insanin 1 tane cani var. kafasina gelen bombaya karsi mi savunacak ulkesini sivil insan?
Savas mavas yok artik.
Katliamdan kacmak da herkesin hakki!
SURIYELILERI IRAKLILARI BILIMUM COL MAHLUKATINI ULKEMDE ISTEMIYORUM!

Back