Canım merhaba, bende uzun süredir bu sorunun peşindeyim. 1500 sayfa olduğu için yazılanları okumak çok zor oluyor. Daha önce bir kaç arkadaş toplu liste yapmıştı. Dosya olarak ekleyeceğim. Kalıcı mı geçici mi düşünüyorsun? Kalıcı da en çok sonucu alan doktor turgay hoca. Kendisi İstanbul da. Ankara da meral sönmezer ve Esra demir yüzer den sonuç alanlar olmuş. Geçici de ise gökçen Erdoğan, Esra demir yüzer, Esra çabuk cömert irfan Tarhan dan sonuç alanlar var. Gökçen hoca kalıcı yapamıyor bu u deneyimleyenler var. Birde gittiğin hoca kalıcı yaptım diyip evlenmeden önce gel bakalım edelim falan filan gibi seni çağırıyorsa sıkıntı var demekmiş. Yani dikişi tutturamıyor, evlenmeden önce bi kaç dikiş atıp (geçici de bu şekilde) öyle gönderiyor. Bende geçici yaptıracağım için araştırma yapıyorum ama - hak veriyorum ki - bu olayı çözen arkadaşlar pek uğramıyor foruma. Bizde detaylı bilgi alamıyoruz. Bende mesela geçici de ip nasıl oluyor, ilişki esnasında görüşme ihtimali nedir ya da dikimden sonra orası yara gibi mi duruyor merak ediyorum. Şimdi burda duyar kasmaya çalışanlar çıkacak elbette ama insanlarla Allah arasında olan bişeyi duyar yapmanın alemi yok. Erkekler bunu adam gibi kabul etseydi bizde bu durumu yaşamak tabiki istemezdik. Aylardır uyku uyuyamıyorum kabuslarla uyanıyorum. Dün ağlama nöbeti geçirdim resmen bitsin gitsin diye dualar ettim. Durumlar bu şekilde yani.
Eki Görüntüle 2713657