• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım merhaba, bende uzun süredir bu sorunun peşindeyim. 1500 sayfa olduğu için yazılanları okumak çok zor oluyor. Daha önce bir kaç arkadaş toplu liste yapmıştı. Dosya olarak ekleyeceğim. Kalıcı mı geçici mi düşünüyorsun? Kalıcı da en çok sonucu alan doktor turgay hoca. Kendisi İstanbul da. Ankara da meral sönmezer ve Esra demir yüzer den sonuç alanlar olmuş. Geçici de ise gökçen Erdoğan, Esra demir yüzer, Esra çabuk cömert irfan Tarhan dan sonuç alanlar var. Gökçen hoca kalıcı yapamıyor bu u deneyimleyenler var. Birde gittiğin hoca kalıcı yaptım diyip evlenmeden önce gel bakalım edelim falan filan gibi seni çağırıyorsa sıkıntı var demekmiş. Yani dikişi tutturamıyor, evlenmeden önce bi kaç dikiş atıp (geçici de bu şekilde) öyle gönderiyor. Bende geçici yaptıracağım için araştırma yapıyorum ama - hak veriyorum ki - bu olayı çözen arkadaşlar pek uğramıyor foruma. Bizde detaylı bilgi alamıyoruz. Bende mesela geçici de ip nasıl oluyor, ilişki esnasında görüşme ihtimali nedir ya da dikimden sonra orası yara gibi mi duruyor merak ediyorum. Şimdi burda duyar kasmaya çalışanlar çıkacak elbette ama insanlarla Allah arasında olan bişeyi duyar yapmanın alemi yok. Erkekler bunu adam gibi kabul etseydi bizde bu durumu yaşamak tabiki istemezdik. Aylardır uyku uyuyamıyorum kabuslarla uyanıyorum. Dün ağlama nöbeti geçirdim resmen bitsin gitsin diye dualar ettim. Durumlar bu şekilde yani. Eki Görüntüle 2713657
Canım ben de kalıcı yöntemle Turgay hocada oldum yaklaşık 39 gün önce ama kontrole gidemedim, tutup tutmadığını da bilmiyorum o yüzden sordum. Forumu baştan sona okudum

ya yaptırmak en kolayı bence bunu evlenecek olduğunuz kişiye nasıl söyleyebiliyorsunuz ilişkim olmadı diye asıl zor olan bu bence

Sanmam eğer olup tamam tuttu denildiyse bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Sonuçta insanlar birliktelik yaşarken bile zorlanıyor. Ama bazı doktorlar da ilişkiye girene kadar ağda, ata binme vs yasak diyorlar bilemedim. Siz yine de dikkat edin.
Kızlar benn tedavi oldum ama kontrol3 gidemiyecegim burda kadın doğumcuya kontrol olsam doğruyu söylerler mi bu durumu yaşayan ve ilişki durumunda olumlu sonuç alan varsa yaza bilirmi

aklımdan öyle bir düşünce geçmediği gibi yazdıklarımı tekrar okudum hiç öyle anlamadım. gerçekten.
Tamam, kadınlar kulübünde felsefe ile ilgili konu varsa seni oraya yönlendirelim, Ankara"da hymeneloplaslati oldum " konusunda felsefe ve Etik dersi vermiyoruz.

Tamam, kadınlar kulübünde felsefe ile ilgili konu varsa seni oraya yönlendirelim, Ankara"da hymeneloplaslati oldum " konusunda felsefe ve Etik dersi vermiyoruz.

gayet mantıklı bir soru sordum zor olan gidip ufak bir operasyon olmak değil ne var ki bunda. bence burada bir sürü bu dr (!) ların maaşlı elemanı var .

Ya uff dandana etcekler bi çıksın şurdan ya benm şeyim benm namusum sana mı düştü hesabı herkesin kendi şeyi kahyasımısınız sanane etik yada değil Allah’a benm adıma sen mı hesap vereceksin işine bak boş yapma burda

Dedikten sonra başlıyorum kızlar benm evım Tutuldu Nisan’da nişanlım gelcek evımıze gecıcez orda ayarlamayı düşünüyorum sizce gecıcıyi o gun mu yaptırıyum birgun öncesinde mı . Sabah yaptırıp 1 2 saat sonra ilişki yasasam sizce kanama olur mu

Kızlar smdı buse yi okudum o gökçene gecıcı olup sonuç almıştı bende aynı kişiye aynı işlemi olcam mesajlarımızı okudum yazmıs kı yarım girdi kanamadı tam girerken zorlandı hissetti yazmıs nişanlımı ikna edemedim tam ilişkiye afedersiniz tam girmiyor yarım yanı kanarmı sizce buse kanamaz demisti

Arkadaşlar iyi günler, ben ağır kilolarda fitness yapıyorum. Squat ve iç bacak gibi hareketler de vajina bölgem de gerilme oluyor.Bu yüzden zara herhangi bir zararı olur mu? 3 ay oldu zar dikimi yapalı bu arada.

Arkadaşlar iyi günler, ben ağır kilolarda fitness yapıyorum. Squat ve iç bacak gibi hareketler de vajina bölgem de gerilme oluyor.Bu yüzden zara herhangi bir zararı olur mu? 3 ay oldu zar dikimi yapalı bu arada.
Canım ne zorluklarla para biriktirip yaptırmışsındır. Eğer milli sporcu ya da o tarz bi durumun yoksa bi süre idare mi etsen? Zar açılır eder Allah korusun durduk yere yine başına iş açma derim.

Canım merhaba, bende uzun süredir bu sorunun peşindeyim. 1500 sayfa olduğu için yazılanları okumak çok zor oluyor. Daha önce bir kaç arkadaş toplu liste yapmıştı. Dosya olarak ekleyeceğim. Kalıcı mı geçici mi düşünüyorsun? Kalıcı da en çok sonucu alan doktor turgay hoca. Kendisi İstanbul da. Ankara da meral sönmezer ve Esra demir yüzer den sonuç alanlar olmuş. Geçici de ise gökçen Erdoğan, Esra demir yüzer, Esra çabuk cömert irfan Tarhan dan sonuç alanlar var. Gökçen hoca kalıcı yapamıyor bu u deneyimleyenler var. Birde gittiğin hoca kalıcı yaptım diyip evlenmeden önce gel bakalım edelim falan filan gibi seni çağırıyorsa sıkıntı var demekmiş. Yani dikişi tutturamıyor, evlenmeden önce bi kaç dikiş atıp (geçici de bu şekilde) öyle gönderiyor. Bende geçici yaptıracağım için araştırma yapıyorum ama - hak veriyorum ki - bu olayı çözen arkadaşlar pek uğramıyor foruma. Bizde detaylı bilgi alamıyoruz. Bende mesela geçici de ip nasıl oluyor, ilişki esnasında görüşme ihtimali nedir ya da dikimden sonra orası yara gibi mi duruyor merak ediyorum. Şimdi burda duyar kasmaya çalışanlar çıkacak elbette ama insanlarla Allah arasında olan bişeyi duyar yapmanın alemi yok. Erkekler bunu adam gibi kabul etseydi bizde bu durumu yaşamak tabiki istemezdik. Aylardır uyku uyuyamıyorum kabuslarla uyanıyorum. Dün ağlama nöbeti geçirdim resmen bitsin gitsin diye dualar ettim. Durumlar bu şekilde yani. Eki Görüntüle 2713657
Canım ben henüz işlem olmadım olucam kalıcı düşünüyorum, siz geçiciyi yaptıracaksınız peki o durumlarda git gel yapabilecek misiniz ? O hengamede kendime güvensem bende direkt geçici olurum

Merhaba arkadaşlar. Bende bu işlemi oldum olasıya kadar doktor bulasıya kadar sizin gibi bir sürü araştırmalar yaptım . Bu forumu baştan sona kadar okudum ama yazmaya cesaret edemedim forumun bir çoğunda olanlar yazmıyor yada güzel sonuç alanlar gidiyor diyede çok yorum okudum ki bende olanlardan ümit bekleyenlerdeydim. Hepinizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun ben dün işlem oldum ankarada sonucum iyi olunca yazarım diyordum ama gitmek isteyen imkanı olan kimse vazgeçmesin korkmasın yine sonucumu öğrenince paylaşıcam neler çektiğinizi nasıl psikolojide olduğunuzu inanın anlayabiliyorum omuzumuzdaki yükler çok ağır hepimiz inşallah derman buluruz kendinizi üzmeyin hayata bakın yaşamaya çalışın .

Lütfen bol bol dua edin olur mu? Birbirimizi hiç tanımıyoruz belki. Ama baş ettiğimiz sorun aynı. Kalbinizden duayı eksik etmeyin 🙏🏻 bizi biz anlarız ancak. Burda gelip ahkam kesenler vs.anlamaz. İnsan zor durumda olunca herşeyi yapıyor işte. Çaresizlik çok kötü bişey. Karşındaki insanı böyle bişey kaybedebileceğini bilmek.. Keşke böyle olmasaydı ama olan oldu artık keşke zamanı geri alabilsek. Olmuyor maalesef.. Allah hepimizi bu dertten kurtarsın.

Lütfen bol bol dua edin olur mu? Birbirimizi hiç tanımıyoruz belki. Ama baş ettiğimiz sorun aynı. Kalbinizden duayı eksik etmeyin 🙏🏻 bizi biz anlarız ancak. Burda gelip ahkam kesenler vs.anlamaz. İnsan zor durumda olunca herşeyi yapıyor işte. Çaresizlik çok kötü bişey. Karşındaki insanı böyle bişey kaybedebileceğini bilmek.. Keşke böyle olmasaydı ama olan oldu artık keşke zamanı geri alabilsek. Olmuyor maalesef.. Allah hepimizi bu dertten kurtarsın.
Canım gittin mi doktora

Back
X