• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu cok hatırlamıyorum canım ama hiç işlem yaptırıpta ilişkide kanaması olmayan görmedim yani eğer öyleyse gecici olsan ? Bende gecici olacağım düğünüm ertelendiği için seneye kaldı yoksa kurtulmuştum bu dertten. :KK43:
Canm olcam ama roaccutane kullanıyorum cildim cokk inceldi bu yüzden korkuyorum

Merhaba kızlar. Hesap nasıl siliniyor biliyor musunuz?

Herkese merhaba. Ankara’da kızlık zarı dikimi için Mümtaz yüce isimli doktordan bir ay sonrasına randevu aldım. Doktor bu işlem için 2000 TL istiyor. Daha sonrasında düğünden önce çağırmıyor. Eğer tutmama gibi bir durum olursa tekrar aynı ücreti ödemek zorunda mı kalacağım diye sordum hayır ücretsiz dedi. Daha sonrasındaki kontrollerden de para almıyormuş. . Bana söyledikleri güven verdi ama hepinizde olduğunu gibi benim de içim hiç rahat değil ve aklımdan çıkmıyor. Bilgisi olan var mı bu doktor hakkında ? Diğer doktorlar hep 3000 TL ve üzeri fiyat istiyorlar. Birde bunun dışında Şahap inmez ile görüştüm. Benden önce bir arkadaşım aradı ona 3000 dedi ben aradığımda 3500 TL dedi. O yüzden vazgeçtim. Bu konuyla ilgili mail adresi olur, İnstagram olur yazışabileceğim dertleşebileceğim beraber hareket edebileceğimiz bir arkadaş varsa bana yazmasını istiyorum. Lütfen bu sürece ben artık katlanamıyorum

Herkese iyi geceler hanımlar.Ben Antalyada oturuyorum burda 1 ay önce kalıcı kızlık zarı ameliyatı oldum.Haftaya düğünüm var .Evelneceğim kocam Hakkarinin önde gelen aşiretlerinden.Düğün Hakkari Şemdinlide olacak.Çok korkuyorum ya düğün gecesi kan gelmezse diye.Bunlar bide aşiret çok büyük sorun çıkarırlar gerisini siz düşünün.Sizce ne yapmalıyım kızlar?

Herkese iyi geceler hanımlar.Ben Antalyada oturuyorum burda 1 ay önce kalıcı kızlık zarı ameliyatı oldum.Haftaya düğünüm var .Evelneceğim kocam Hakkarinin önde gelen aşiretlerinden.Düğün Hakkari Şemdinlide olacak.Çok korkuyorum ya düğün gecesi kan gelmezse diye.Bunlar bide aşiret çok büyük sorun çıkarırlar gerisini siz düşünün.Sizce ne yapmalıyım kızlar?
Ben bir doktorla görüştüğümde ilk iki ay işişki yasak demişti. Senin düğün geçen galiba tam 37 gün sonra oluyor. Kontrole gidebildin mi doktor ne dedi. Tuttu dediyse sorun olmaz bence ama garantiye almak istiyorsan başka bir doktora daha görün bakire miyim diye

bence itiraf et ve bu işi bitir bunlar anlar dikme mi orjinal mi kanın renginden bile tahmin edebilirler :D gerçi tamda dalga geçilecek konu ya :D

bence itiraf et ve bu işi bitir bunlar anlar dikme mi orjinal mi kanın renginden bile tahmin edebilirler :KK70: gerçi tamda dalga geçilecek konu ya :KK70:
Burası yardımlaşma fikir alışverişi forumu bunda dalga geçilecek birşey görmüyorum.İtiraf et demişsin emoji koymuşsun çok mu komik ??? Asıl dalga geçilecek varsa sen ve senin gibilerdir.

Nasıl yani kan gelmedi diye sorun mu çıkaracak 😨neden bu zihniyetteki insanla hayatınızı birleştiriyorsunuz ki ? Kime oldunuz operasyonu burda adı geçen doktorlardan biriyse sorun olmaz merak etmeyin. Umarım en büyük derdiniz bu olur zira evlilikte daha önemli şeyler var zihniyet, anlayış vs gibi🤷‍♀️

iyi de herkesten kan gelmeyebilir ki? İlk gece de yapmayabilirsin vajinismus olabilir başka bir şey olur.
Gerçekten hala böyle şeyler var mı? Bu konu eşinle aranda kalacak bir şey olmalı. Değilse neden böyle bir şeyi kabul ediyorsun ki. Çok üzücü.

Herkese merhaba. Ankara’da kızlık zarı dikimi için Mümtaz yüce isimli doktordan bir ay sonrasına randevu aldım. Doktor bu işlem için 2000 TL istiyor. Daha sonrasında düğünden önce çağırmıyor. Eğer tutmama gibi bir durum olursa tekrar aynı ücreti ödemek zorunda mı kalacağım diye sordum hayır ücretsiz dedi. Daha sonrasındaki kontrollerden de para almıyormuş. . Bana söyledikleri güven verdi ama hepinizde olduğunu gibi benim de içim hiç rahat değil ve aklımdan çıkmıyor. Bilgisi olan var mı bu doktor hakkında ? Diğer doktorlar hep 3000 TL ve üzeri fiyat istiyorlar. Birde bunun dışında Şahap inmez ile görüştüm. Benden önce bir arkadaşım aradı ona 3000 dedi ben aradığımda 3500 TL dedi. O yüzden vazgeçtim. Bu konuyla ilgili mail adresi olur, İnstagram olur yazışabileceğim dertleşebileceğim beraber hareket edebileceğimiz bir arkadaş varsa bana yazmasını istiyorum. Lütfen bu sürece ben artık katlanamıyorum
...

bence itiraf et ve bu işi bitir bunlar anlar dikme mi orjinal mi kanın renginden bile tahmin edebilirler :KK70: gerçi tamda dalga geçilecek konu ya :KK70:
Orjinal mi dikmemi olduğu belli olur diyorsun da denedinde mi böyle bi düşüncen var. Anlaşılsaydı eğer bunca kişi yaptıripta evlenemezdi demekki evlendiklerine göre anlaşılmıyor.

Orjinal mi dikmemi olduğu belli olur diyorsun da denedinde mi böyle bi düşüncen var. Anlaşılsaydı eğer bunca kişi yaptıripta evlenemezdi demekki evlendiklerine göre anlaşılmıyor.
değil mi evlenebilmek için gerekli ilk şey kan gelmesi..
yahu o kişinin yazdıkları trol gibi geldi belki gerçektir gerçi bu konudaki yazılanları okuyunca yanlış anlamayın ama zeka seviyesi çok düşük. bu kızlar hep kandırılmış ve cinsellik için kullanılıp atılmış kızlar onu anlıyorum :(

değil mi evlenebilmek için gerekli ilk şey kan gelmesi..
yahu o kişinin yazdıkları trol gibi geldi belki gerçektir gerçi bu konudaki yazılanları okuyunca yanlış anlamayın ama zeka seviyesi çok düşük. bu kızlar hep kandırılmış ve cinsellik için kullanılıp atılmış kızlar onu anlıyorum :KK43:
Ön yargılarını kendine sakla herkesin hikayesi farklı genelleme yapamazsın nişan sürecinde bile bu durumu yaşayanlar ,basına zorla birşey gelenler var bu insanlar bunu yapıyorlarsa demekki mecbur kalmışlar yoksa kimse keyiften yapmaz bu ameliyatı uzaktan herşey basittir umarım Allah sana ve çevrene bunu yaşatmaz nasıl bi zorluk olduğunu bilemezsin sana tavsiyem buraya bidaha ugrama burdaki insanların morale ihtiyacı var senin gibi kötü kalplilere ihtiyaçları yok.

Ön yargılarını kendine sakla herkesin hikayesi farklı genelleme yapamazsın nişan sürecinde bile bu durumu yaşayanlar ,basına zorla birşey gelenler var bu insanlar bunu yapıyorlarsa demekki mecbur kalmışlar yoksa kimse keyiften yapmaz bu ameliyatı uzaktan herşey basittir umarım Allah sana ve çevrene bunu yaşatmaz nasıl bi zorluk olduğunu bilemezsin sana tavsiyem buraya bidaha ugrama burdaki insanların morale ihtiyacı var senin gibi kötü kalplilere ihtiyaçları yok.
bence buradaki arkadaşlara biraz akıl fikir lazım.

Back
X