• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bana kalırsa önceden yaşama evlenmeden yani herkesin oldu kanması sen bide Gökçene olacaksın boşuna sitrese giriyorsun korktuğun gibi dikişin falan atmaz yani dügünde ama sen bilirsin yinede karar senin
Kesinlikle katılıyorum kalıcı yaptırırsa anlar çünkü orada bir duvar ve hissediyor ister istemez bence ama olurherşeyin nişanlısı biraz ucunu sokmuş sanırım o yüzden geçici olursa en azından biraz daha geride olduğu için şüphelenme riski daha az. Ve bence de evlenmeden bir daha yakınlaşma derim kendin için, onun için değil

canım geçicide eski zarını onarıyorlar parçalanan uçları birbirine tutturuyorlar orası kapanıyor kalıcıda yeni bi doku kaldırıyorlar eski zarın arkada kalıyor yani daha önde oluyor zaten 1 2 santim içte kızlık zarı kadınların sen gerçek anlamda ilişki yaşadın mı eşin girdiğini fark etti mi önemli olan bu ettiyse sana sorar kanamadı der demekki etmemiş orda bi zorlama olmalı az da olsa
Canm ucu girdi sadce bana dedi ki yarısı giriyor nerdeyse neden kan gelmedi dedi bende ucu girdi sadce dedim

Birde şöyle eger kanamazsa dicem ki yarım girdi tam girmedi ondan kan gelmedi diyip en azından durumu kurtarıcam kanarsa da çok girdi o yüzden diyip atlatcam ama dugunden sonra olursa bu dekılde durumu kurtarma olanagım yok 1 2 aya bu işi çözüp sonucu size atıcam kızlar

Birde şöyle eger kanamazsa dicem ki yarım girdi tam girmedi ondan kan gelmedi diyip en azından durumu kurtarıcam kanarsa da çok girdi o yüzden diyip atlatcam ama dugunden sonra olursa bu dekılde durumu kurtarma olanagım yok 1 2 aya bu işi çözüp sonucu size atıcam kızlar
O zaman tek çaren geçici canım. Ankaradaysan çok rahat gidip olursun. Hayırlısı olsun hakkında

Sağolun kızlar haber vercem mutlaka bu durumu birde hocayla konuşup bilgi alcam nasıl anlatcam utanıyorum da

Sağolun kızlar haber vercem mutlaka bu durumu birde hocayla konuşup bilgi alcam nasıl anlatcam utanıyorum da
Beklersen ben düğün günü rahatlıkla kanayacağını düşünüyorum nedense. O gün açıklama yapması daha kolay olur senin için.

Arkadaşlar pilates kızlık zarı dikimine zarar verir mi bilen varsa yazsın lütfen
Canım benim bildiğim spor özellikle bacak hareketleri ile yapılan sporlar yasak iyileştikten sonra spor yapılabiliyor. Ama onda da yine dikkat ediyorsun esnetecek hareketler yapmamak adına

Canım olmaz bence burda çok kişi kalıcı oldu 2 ay yeterli

10 gün katlanırım yeterkı içim rahat etsin. İntiharı bile düşündüm dun ikinci dikiş atıldığında tekrar kanama olunca
Canımsın kendine gel herşeyin çözümü var hiçbir işlevi olmayan birşey için neden böyle düşünüyorsun ben Turgay beye kalıcı oldum ona güvenebilirsin gerçekten. İşini para için yapan biri Asla değil Sana eğer olur dediyse git yaptır kurtul ben ona Şehir dışından dikim için gittim başka bir işlemde düşünüyorum anlattım böyle böyle die hayır dikmeyelim şuanda dedi istersen daha sonra dikeriz dedi para için yapan ya da tecrübesiz biri olsaydı o anda yapar parasını alır sonra ilgilenmezdi. İstersen bekle iyileş sonra git istersen Turgay beyi dinle şimdi git ama rahat ol çok basit bir işlem sadece 10 15 gün dikkat ediyorsun biraz zorlanıyorsun o kadar.

Bilemiyorum canım benim de tuttu ama ben ilk yaptırdığım haftadan itibaren eski neşeli hakime döndüm kimseyi ilgilendiren birşey değil o ufacık saçmalık yüzünden hayatımızı zindan etmeye gerek yok
Benimki biraz farklı bir durum belki de ondan. Bilemiyorum bana kalsa o işlemi asla olmazdım şimdiki aklım olsa. Olacak olanlara da olmayın diyorum çünkü sizi sevecek, bizi sevecek olan böyle sevsin gerçekten kendimize ettiğimiz eziyet ben bunu fark ettim o yüzden de diyorum bence yapmayın kendi iyiliğiniz için. Bu işlem bir süre iyi hissettiriyor ama sonrasında düşünceler almaya başlıyor ben bu kadar mı değersizdim gibi gibi. Moralinizi asla bozmak istemiyorum sadece işlem beni bu yönde etkiledi.

Back
X