- 16 Nisan 2019
- 42
- 26
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gökçen erdoğan var bir de bir erkek doktor vardı adını unuttum şimdi ama bence işlem olma kendine eziyet etme eğer doğulu değilsen veya öldürülme riskin yoksaAllah rızası için ankarada geçici yapan doktor söyler misiniz? Bugün meral sönmezeri aradım 3500 TL diyor. Yani bu kadar pahalı olması normal mi? Bana geçici doktor önerebilir misiniz? Hem dikiş tutsun hem de fiyatı daha makul olan. İntihar edecen artık o raddeye geldim
Bugün sadece meral'i aradım ve yanındaki çalışan kadın bi yandan tabak çanak yıkarken diğer yandan da benimle robot gibi konuştu resmen. Bişey soruyorum kesik kesik cevaplar. Yani bu kadar pahalıya yapılacak bi işlem mi Allah aşkına bunu da insanlık namı için pahalandırmayın artık. Para biriktirmeye yaptırmayan kadınlar ne yapacak. Namus belasına ölecek mi? Geçen gün bir arkadaşımız liste yapmıştı. Esra demir yüzer, gökçen Erdoğan. İrfan Tarhan, Esra çabuk yüzer . Son zamanlarda gidip sonuç alan oldu mu? Fiyatlar nedir?Gökçen erdoğan var bir de bir erkek doktor vardı adını unuttum şimdi ama bence işlem olma kendine eziyet etme eğer doğulu değilsen veya öldürülme riskin yoksa
Canım Gökçen Erdoğan a çok kişi işlem oldu geçicide kanamaları da oldu sanki fiyatı daha makuldu onun ama bi ara sor yinedeBugün sadece meral'i aradım ve yanındaki çalışan kadın bi yandan tabak çanak yıkarken diğer yandan da benimle robot gibi konuştu resmen. Bişey soruyorum kesik kesik cevaplar. Yani bu kadar pahalıya yapılacak bi işlem mi Allah aşkına bunu da insanlık namı için pahalandırmayın artık. Para biriktirmeye yaptırmayan kadınlar ne yapacak. Namus belasına ölecek mi? Geçen gün bir arkadaşımız liste yapmıştı. Esra demir yüzer, gökçen Erdoğan. İrfan Tarhan, Esra çabuk yüzer . Son zamanlarda gidip sonuç alan oldu mu? Fiyatlar nedir?
Çok teşekkür ederim canım. Yarın diğer doktorları da arayıp bilgi alıcam ve buraya kim ne kadara yapıyor yazcam. Bu kadar insanın zar zor biriktirdiği paraya göz koymasınlar yeter ya. Madem hepsi okuyor burayı, reklam için yazdırıyorşar takip ediyorlar. Biraz insafa gelsinlerCanım Gökçen Erdoğan a çok kişi işlem oldu geçicide kanamaları da oldu sanki fiyatı daha makuldu onun ama bi ara sor yinede
Yani eğer namus meselesiyse bir şey diyemem ama işlem olmaman ruh sağlığın icin daha iyi. Gökçen erdoğan 2500 tlye yapıyor geçiciyi. Kalıcı yapamıyor haberin olsun. Bir tane doktor vardı o çok ucuza yapıyor geçiciyi ve geçicide her doktor yapabiliyor çünkü yaptıkları tek şey eski zara dikiş atmakBugün sadece meral'i aradım ve yanındaki çalışan kadın bi yandan tabak çanak yıkarken diğer yandan da benimle robot gibi konuştu resmen. Bişey soruyorum kesik kesik cevaplar. Yani bu kadar pahalıya yapılacak bi işlem mi Allah aşkına bunu da insanlık namı için pahalandırmayın artık. Para biriktirmeye yaptırmayan kadınlar ne yapacak. Namus belasına ölecek mi? Geçen gün bir arkadaşımız liste yapmıştı. Esra demir yüzer, gökçen Erdoğan. İrfan Tarhan, Esra çabuk yüzer . Son zamanlarda gidip sonuç alan oldu mu? Fiyatlar nedir?
Yok canım Namus meselesi değil, ben bu yükü artık kaldıramıyorum. Ömrümde ilk kez bu kadar mutluyum ve bu mutluluğum bi kana bağlı. Bana çok güveniyor karşımdaki insan. Öyle bi yere koymuş ki beni, böyle bişeyin olabileceğine asla ihtimal dahi vermiyor. Geçici işlem olup, artık buna son vermem istiyorum. Vicdanım beni yedi bitirdi, bıktım artık. Yıllardır kalıcıya güvenmediğim için yaptıramadım ama uzun zamandır geçici hakkında bilgi topluyorum.Yani eğer namus meselesiyse bir şey diyemem ama işlem olmaman ruh sağlığın icin daha iyi. Gökçen erdoğan 2500 tlye yapıyor geçiciyi. Kalıcı yapamıyor haberin olsun. Bir tane doktor vardı o çok ucuza yapıyor geçiciyi ve geçicide her doktor yapabiliyor çünkü yaptıkları tek şey eski zara dikiş atmak
Çok teşekkür ederim canım. Yarın diğer doktorları da arayıp bilgi alıcam ve buraya kim ne kadara yapıyor yazcam. Bu kadar insanın zar zor biriktirdiği paraya göz koymasınlar yeter ya. Madem hepsi okuyor burayı, reklam için yazdırıyorşar takip ediyorlar. Biraz insafa gelsinler
O zaman benden sana bir kardeş tavsiyesi olsun o işlemi olunca vicdanın asla rahat etmeyecek çünkü karşıdaki seni ne için seviyor asla bilemeyeceksin, gözlerine doyasıya bakamayacaksın. Eğer sana gerçekten güveniyorsa o gece senden kan beklemeyecek emin ol. Hem esnek denen bir zar var açıklama yapmana bile gerek yok kan sorarsa tek diyeceğin şey güvenmiyorsan neden benimle birliktesin? Yönlendirmek istemiyorum ama bunu bir erkekten ziyade kendin için yapma istiyorum. Son olarak hatırladım şimdi doktorun adını mümtaz yüce çok ucuza yapıyor geçiciyi ona olabilirsin istersen ama tekrsr söylüyorum yapmaman daha iyiYok canım Namus meselesi değil, ben bu yükü artık kaldıramıyorum. Ömrümde ilk kez bu kadar mutluyum ve bu mutluluğum bi kana bağlı. Bana çok güveniyor karşımdaki insan. Öyle bi yere koymuş ki beni, böyle bişeyin olabileceğine asla ihtimal dahi vermiyor. Geçici işlem olup, artık buna son vermem istiyorum. Vicdanım beni yedi bitirdi, bıktım artık. Yıllardır kalıcıya güvenmediğim için yaptıramadım ama uzun zamandır geçici hakkında bilgi topluyorum.
Haklısın, doğru söylüyorsun. Çok yoruma açık bir durum bu. Belki ben abartıyorum karşımdaki insan o anda hiç bir şekilde tepki vermeyecek normal karşılayacak. Ama bilemiyorum işte. Belki de tam tersi olacak.O zaman benden sana bir kardeş tavsiyesi olsun o işlemi olunca vicdanın asla rahat etmeyecek çünkü karşıdaki seni ne için seviyor asla bilemeyeceksin, gözlerine doyasıya bakamayacaksın. Eğer sana gerçekten güveniyorsa o gece senden kan beklemeyecek emin ol. Hem esnek denen bir zar var açıklama yapmana bile gerek yok kan sorarsa tek diyeceğin şey güvenmiyorsan neden benimle birliktesin? Yönlendirmek istemiyorum ama bunu bir erkekten ziyade kendin için yapma istiyorum. Son olarak hatırladım şimdi doktorun adını mümtaz yüce çok ucuza yapıyor geçiciyi ona olabilirsin istersen ama tekrsr söylüyorum yapmaman daha iyi
Anladığım kadarıyla tecavüz var işin içinde çok üzüldüm gerçekten öncelikle geçmiş olsun. Benim demek istediğim hani kandırıyorsun falan değil ne olur beni yanlış anlama benim de durumum biraz farklı ama insan rahatlayacağını hissediyor ilk başta ama sonradan pek öyle olmuyor tecrübeyle sabit. Ben eminim ki sevdiğin kişi asla bunu dert etmeyecek ve sende onun seni ne kadar sevdiğini o zaman öğreneceksin. Dediğim doktora sadece bir kişi kalıci olmuş burada kanaması olmuştu ama geçici olacağı için bu doktorun adıni verdim çünkü adı duyulmamış doktorlar bile yapıyor bu işlemiHaklısın, doğru söylüyorsun. Çok yoruma açık bir durum bu. Belki ben abartıyorum karşımdaki insan o anda hiç bir şekilde tepki vermeyecek normal karşılayacak. Ama bilemiyorum işte. Belki de tam tersi olacak.
O anda ne olacağı kesinlikle belli değil. Benim isteğim dışında olan bir olay yüzünden bugün bunları yaşamak zorundayım. Yıllardır bununla yaşıyorum. Herşeyden önce kendim için istiyorum bu işlemi. O zamanlar bana sorulmadan yapılan şeyi, şimdi sevdiğim insanla yaşamak istiyorum. Sanki hiç bişey olmamış gibi. İlkmiş gibi. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama böyle düşünüyorum.. Büyük ijti alle bi Ay içerisinde sonuca bağlamış olurum. Doktor bulabilirsem tabi.. Bu arada dediğin doktoru hiç duymamıştım. Yaptıran oldu mu?
Yok canım yanlış anlamadım olur mu öyle şey burda hepimiz hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz. Ben sadece en saf duygularımı onunla yaşamak istiyorum o kadar. Desteğin için çok teşekkür ederimAnladığım kadarıyla tecavüz var işin içinde çok üzüldüm gerçekten öncelikle geçmiş olsun. Benim demek istediğim hani kandırıyorsun falan değil ne olur beni yanlış anlama benim de durumum biraz farklı ama insan rahatlayacağını hissediyor ilk başta ama sonradan pek öyle olmuyor tecrübeyle sabit. Ben eminim ki sevdiğin kişi asla bunu dert etmeyecek ve sende onun seni ne kadar sevdiğini o zaman öğreneceksin. Dediğim doktora sadece bir kişi kalıci olmuş burada kanaması olmuştu ama geçici olacağı için bu doktorun adıni verdim çünkü adı duyulmamış doktorlar bile yapıyor bu işlemi
Ankara’da her doktor geçiciyi yapar. Bu arada ben üç sene önce Ebru zülfikaroğluna 5500 gibi bir rakama yaptırmıştım 3500 hiç gibi geliyor. Tabii her doktor yaptığı için daha makul miktarda yapan doktorları da bulursunuz geçici için sıkıntı değil.Allah rızası için ankarada geçici yapan doktor söyler misiniz? Bugün meral sönmezeri aradım 3500 TL diyor. Yani bu kadar pahalı olması normal mi? Bana geçici doktor önerebilir misiniz? Hem dikiş tutsun hem de fiyatı daha makul olan. İntihar edecen artık o raddeye geldim
Ebru Zülfikar hakkında pek iyi şeyler duymamıştım. Kalıcı mı yaptırdın? Sonuç aldın mı? Çok da pahalıya yapmış ya üzüldüm şimdiAnkara’da her doktor geçiciyi yapar. Bu arada ben üç sene önce Ebru zülfikaroğluna 5500 gibi bir rakama yaptırmıştım 3500 hiç gibi geliyor. Tabii her doktor yaptığı için daha makul miktarda yapan doktorları da bulursunuz geçici için sıkıntı değil.
Ric ederim her şey gönlünüzce olsun ne diyeyimYok canım yanlış anlamadım olur mu öyle şey burda hepimiz hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz. Ben sadece en saf duygularımı onunla yaşamak istiyorum o kadar. Desteğin için çok teşekkür ederimyarın doktorları arayıp bilgi vercem
Ayrıca sende kendini nolur kötü hissetme. Pişman olma. Bazen bişeyleri yapman gerekiyor ve yapıyorsun o andaki şartlara göre.
Kalıcı adı altında ne olduğum belli değilEbru Zülfikar hakkında pek iyi şeyler duymamıştım. Kalıcı mı yaptırdın? Sonuç aldın mı? Çok da pahalıya yapmış ya üzüldüm şimdi
Ankara’yı bilmiyorum ama Turgay bey 2000 e geçici yapıyor sanırım. Doğuda fiyatlar çok daha uçlarda 5000 6000 maalesefÇok teşekkür ederim canım. Yarın diğer doktorları da arayıp bilgi alıcam ve buraya kim ne kadara yapıyor yazcam. Bu kadar insanın zar zor biriktirdiği paraya göz koymasınlar yeter ya. Madem hepsi okuyor burayı, reklam için yazdırıyorşar takip ediyorlar. Biraz insafa gelsinler
Sayfasına girip bi bak bir suru yorum var.Kızlar merhaba, hepinize desteğinizfen dolayı teşekkür ederim. Bir kaç doktoru aradım fiyat aldım. Gökçen Erdoğan geçici 3000 TL, irfan Tarhan kalıcı geçici farketmeksizin 4500 TL, Esra Demir Yüzer geçici 2500 TL. Esra çabuk cömert i aradım ama ulaşamadım.
Esra demir yüzerin hemşiresi benimle çok güzel konuştu, bilgilendirdi. Aranızda Esra demir hocaya olan var mı? Birde hemşireler şunu diyor. Kime diktirirseniz diktirin 1 hafta kalıcı olayına inanmayın en geç 3 gün içinde ilişkiye girin dediler. Aklınızda bulunsun kızlar. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah bu olayı da atlatırız.