- 5 Ağustos 2020
- 97
- 31
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kozları kime hangi yöntem olmustu bilen varmıKızlar ben dün evlendim fakat gece boyunca ilişkiye giremedik çok acıyor ne yapacağım akıl verin tahriş oldu galiba dikimle daraltma da olmuştu ondan mı acaba kan geldi ama içeri giremiyoruz elimi soktum kan gelince eşimin penisi çok kalın girmiyogirince daha çok gelir diye korkuyorum çünkü normal olması gerektiği gibi pembe kırmızı arası geldi
Canım o Turgay’a olmuştu kalıcıKozları kime hangi yöntem olmustu bilen varmı
Bozulabilir kuzumKızlar merhaba lütfen boş laf edecek yAZmasın size birşey danıscam biliyorsnz ben eski üyelerdenim nişanlıyım ben gecıcı düşünüyorum tanıdığım gecıcıde sonuç alan kişiler var . Ancak korkuyordum dugunde o telaşta nasıl yapcam diye nişanlım dugune kadar bana yaklaşmayan bi insan . Dün biraz kanına girdim tam bir ilişki yasamadık ancak ucu girdi biraz . Kesinlikle tam bi ilişki yasamayı kabul etmıyor ve karanlık sevmıyo ışık açık kalsın dedi en azından tavırlarını öğrenmek için ilk bi deneme olarak yakınlaştım Ben düşündüm gecıcı yaptırıp ortam ayarlasam yıne o aşamaya getirsem ucu girerek zar bozulabilir mi
Yani şimdi şoyle ki normalde de zar içeride olan bir şey değil öyle olsaydı benimki bozulmazdı zaten. Ucu bile girse kanar bu durumda şimdi sen bu sefer ucu girdi ama içeri girmedi diyorsun ve dolayısıyla kanama olmamış. Şimdi geçici yaptırıp tekrar aynı şeyi denesen ve kan gelse bu sefer sormaz mı geçen sefer rahat girdi şimdi nasıl bozuldu diye? Yine sen bilirsin ama bence evlenene kadar bir daha deneme derim ben.Kızlar merhaba lütfen boş laf edecek yAZmasın size birşey danıscam biliyorsnz ben eski üyelerdenim nişanlıyım ben gecıcı düşünüyorum tanıdığım gecıcıde sonuç alan kişiler var . Ancak korkuyordum dugunde o telaşta nasıl yapcam diye nişanlım dugune kadar bana yaklaşmayan bi insan . Dün biraz kanına girdim tam bir ilişki yasamadık ancak ucu girdi biraz . Kesinlikle tam bi ilişki yasamayı kabul etmıyor ve karanlık sevmıyo ışık açık kalsın dedi en azından tavırlarını öğrenmek için ilk bi deneme olarak yakınlaştım Ben düşündüm gecıcı yaptırıp ortam ayarlasam yıne o aşamaya getirsem ucu girerek zar bozulabilir mi
Ona göre dicem ki ben hissettim hepsi girdi diycem yada o durumda kendıme çekerek hepsinin girmesini saglıcamYani şimdi şoyle ki normalde de zar içeride olan bir şey değil öyle olsaydı benimki bozulmazdı zaten. Ucu bile girse kanar bu durumda şimdi sen bu sefer ucu girdi ama içeri girmedi diyorsun ve dolayısıyla kanama olmamış. Şimdi geçici yaptırıp tekrar aynı şeyi denesen ve kan gelse bu sefer sormaz mı geçen sefer rahat girdi şimdi nasıl bozuldu diye? Yine sen bilirsin ama bence evlenene kadar bir daha deneme derim ben.
Söyleki gerçek zarda çok zorlamayla olan bir durum değil eğer çok kalın değilse duvar ki zaten kalınsa karşı taraf hissediyor bunu. Her neyse benim zar yapımdan mı bilmiyorum ergenlikte kendi kendime yaptığim bir olaydan bozuldu doktor taban sağlam ama kanamaz gibi dedi ben de korktum kimse inanmaz diye yaptırdım belki yaptırmasam yine kanardı bilemiyorum. Ama gerçek zar da öyle çok zorlamıyor yani girişte olduğu için. Buradaki kızların hemen bozulmamasının sebebi ya kasıyorlar ya da çok kücük delik ondan. Bilmiyorum nasıl elinle tutuyorsun ama nişanlın bu raddeye geliyorsa ilerisine de gidebilir bence zaten aynı hesap oluyorKızlar utanıyorum yazarkende smdı şöyle ucu girdiğinde ben tamamı girmesin diyr elimle tutuyorum diktirip sadce ucu girip kanarsa o arada elimi bıraktığımı tamgirdimi aöylucem ama herkes zor kanadını söylüyor bi uç girmeyle kanama olur mu
Diktirdikten sonra yine ucu girip kanayacak bunda anlar değil mi birde gecıcı de çok uçtan nı dıkıyorlar hepsi girmesede kanıyormuAnlamaz bence anlayacak olsa ilk ucu girdiğinde anlardı o tam bi birleşme olmadığını düşünüyordur
canım geçicide eski zarını onarıyorlar parçalanan uçları birbirine tutturuyorlar orası kapanıyor kalıcıda yeni bi doku kaldırıyorlar eski zarın arkada kalıyor yani daha önde oluyor zaten 1 2 santim içte kızlık zarı kadınların sen gerçek anlamda ilişki yaşadın mı eşin girdiğini fark etti mi önemli olan bu ettiyse sana sorar kanamadı der demekki etmemiş orda bi zorlama olmalı az da olsaDiktirdikten sonra yine ucu girip kanayacak bunda anlar değil mi birde gecıcı de çok uçtan nı dıkıyorlar hepsi girmesede kanıyormu