• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben dün evlendim fakat gece boyunca ilişkiye giremedik çok acıyor ne yapacağım akıl verin tahriş oldu galiba dikimle daraltma da olmuştu ondan mı acaba kan geldi ama içeri giremiyoruz elimi soktum kan gelince eşimin penisi çok kalın girmiyo :KK43: girince daha çok gelir diye korkuyorum çünkü normal olması gerektiği gibi pembe kırmızı arası geldi
Kozları kime hangi yöntem olmustu bilen varmı

Kızlar merhaba lütfen boş laf edecek yAZmasın size birşey danıscam biliyorsnz ben eski üyelerdenim nişanlıyım ben gecıcı düşünüyorum tanıdığım gecıcıde sonuç alan kişiler var . Ancak korkuyordum dugunde o telaşta nasıl yapcam diye nişanlım dugune kadar bana yaklaşmayan bi insan . Dün biraz kanına girdim tam bir ilişki yasamadık ancak ucu girdi biraz . Kesinlikle tam bi ilişki yasamayı kabul etmıyor ve karanlık sevmıyo ışık açık kalsın dedi en azından tavırlarını öğrenmek için ilk bi deneme olarak yakınlaştım Ben düşündüm gecıcı yaptırıp ortam ayarlasam yıne o aşamaya getirsem ucu girerek zar bozulabilir mi

Kızlar merhaba lütfen boş laf edecek yAZmasın size birşey danıscam biliyorsnz ben eski üyelerdenim nişanlıyım ben gecıcı düşünüyorum tanıdığım gecıcıde sonuç alan kişiler var . Ancak korkuyordum dugunde o telaşta nasıl yapcam diye nişanlım dugune kadar bana yaklaşmayan bi insan . Dün biraz kanına girdim tam bir ilişki yasamadık ancak ucu girdi biraz . Kesinlikle tam bi ilişki yasamayı kabul etmıyor ve karanlık sevmıyo ışık açık kalsın dedi en azından tavırlarını öğrenmek için ilk bi deneme olarak yakınlaştım Ben düşündüm gecıcı yaptırıp ortam ayarlasam yıne o aşamaya getirsem ucu girerek zar bozulabilir mi
Bozulabilir kuzum

Yani şimdi şoyle ki normalde de zar içeride olan bir şey değil öyle olsaydı benimki bozulmazdı zaten. Ucu bile girse kanar bu durumda şimdi sen bu sefer ucu girdi ama içeri girmedi diyorsun ve dolayısıyla kanama olmamış. Şimdi geçici yaptırıp tekrar aynı şeyi denesen ve kan gelse bu sefer sormaz mı geçen sefer rahat girdi şimdi nasıl bozuldu diye? Yine sen bilirsin ama bence evlenene kadar bir daha deneme derim ben.

Bu arada geçici kararı alarak en mantıklısını yapmışsin. Bana kalırsa onu da yapıp kendine eziyet etme derim ama illa yapılacak dersen bu daha mantıklı

Yani şimdi şoyle ki normalde de zar içeride olan bir şey değil öyle olsaydı benimki bozulmazdı zaten. Ucu bile girse kanar bu durumda şimdi sen bu sefer ucu girdi ama içeri girmedi diyorsun ve dolayısıyla kanama olmamış. Şimdi geçici yaptırıp tekrar aynı şeyi denesen ve kan gelse bu sefer sormaz mı geçen sefer rahat girdi şimdi nasıl bozuldu diye? Yine sen bilirsin ama bence evlenene kadar bir daha deneme derim ben.
Ona göre dicem ki ben hissettim hepsi girdi diycem yada o durumda kendıme çekerek hepsinin girmesini saglıcam

Kızlar utanıyorum yazarkende smdı şöyle ucu girdiğinde ben tamamı girmesin diyr elimle tutuyorum diktirip sadce ucu girip kanarsa o arada elimi bıraktığımı tamgirdimi aöylucem ama herkes zor kanadını söylüyor bi uç girmeyle kanama olur mu

Kızlar utanıyorum yazarkende smdı şöyle ucu girdiğinde ben tamamı girmesin diyr elimle tutuyorum diktirip sadce ucu girip kanarsa o arada elimi bıraktığımı tamgirdimi aöylucem ama herkes zor kanadını söylüyor bi uç girmeyle kanama olur mu
Söyleki gerçek zarda çok zorlamayla olan bir durum değil eğer çok kalın değilse duvar ki zaten kalınsa karşı taraf hissediyor bunu. Her neyse benim zar yapımdan mı bilmiyorum ergenlikte kendi kendime yaptığim bir olaydan bozuldu doktor taban sağlam ama kanamaz gibi dedi ben de korktum kimse inanmaz diye yaptırdım belki yaptırmasam yine kanardı bilemiyorum. Ama gerçek zar da öyle çok zorlamıyor yani girişte olduğu için. Buradaki kızların hemen bozulmamasının sebebi ya kasıyorlar ya da çok kücük delik ondan. Bilmiyorum nasıl elinle tutuyorsun ama nişanlın bu raddeye geliyorsa ilerisine de gidebilir bence zaten aynı hesap oluyor

Bir de burada evlenen kızların ucu girince bozuluyor zaten kanaması olmayanlar henüz girememiş olanlar

Burada okuya okuya artık o kadar çok şey öğrendim ki eskiden sorsan asla böyle şeyler bilmezdim ama okuya okuya ilişkiye girmiş kadar oldum yani 😅😅

Birde kuzular ben gecıcı yaptırıp biz tekrar yıne ucu gitmeden bi ilişki yasadımızda farklı oldunu hisseder mi degısıklık anlarmı

Anlamaz bence anlayacak olsa ilk ucu girdiğinde anlardı o tam bi birleşme olmadığını düşünüyordur

Ama tabi yinede bilemedim bende karmakarışıgım tam bilen biri yazsa daha iyi olur kuzum 😓

Diktirdikten sonra yine ucu girip kanayacak bunda anlar değil mi birde gecıcı de çok uçtan nı dıkıyorlar hepsi girmesede kanıyormu
canım geçicide eski zarını onarıyorlar parçalanan uçları birbirine tutturuyorlar orası kapanıyor kalıcıda yeni bi doku kaldırıyorlar eski zarın arkada kalıyor yani daha önde oluyor zaten 1 2 santim içte kızlık zarı kadınların sen gerçek anlamda ilişki yaşadın mı eşin girdiğini fark etti mi önemli olan bu ettiyse sana sorar kanamadı der demekki etmemiş orda bi zorlama olmalı az da olsa

Canım kişiden kişiye değişir tamam ucunun girmesi bozulmasına sebep olabilir ama tamamı olmadan kanamayada bilir

Canım bana kalırsa önceden yaşama evlenmeden yani herkesin oldu kanması sen bide Gökçene olacaksın boşuna sitrese giriyorsun korktuğun gibi dikişin falan atmaz yani dügünde ama sen bilirsin yinede karar senin

Back
X