• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burdakiler meral yazmıs ben mi yanlış hatırladım canm
Canım gecicide oynayan zıplayan cok var ilişki onda da kolay olmuyormuş bende gecici olacağım seneye hiç korkma öyle kolay kolay bozulmuyor burda bir arkadaş gecici olup eve gelip temizlik bile yapmıştı hemde ilişkisi 4.gün olmuştu

Canım gecicide oynayan zıplayan cok var ilişki onda da kolay olmuyormuş bende gecici olacağım seneye hiç korkma öyle kolay kolay bozulmuyor burda bir arkadaş gecici olup eve gelip temizlik bile yapmıştı hemde ilişkisi 4.gün olmuştu
birsey sorucagim benim birayım doldu ve kontrolede gidemedim tutumu tutmadımi hiç bilmiyorum kafayı yiyeceğim uzak olduğu içinde gitmem imkansız

Canm böyle söyleyince içim rahatlıyor ama eğileceksin kuaförde arabada yan nasıl oturcam fotoğraf cekınmede hareketler onlar çok korkutuyır

Canm böyle söyleyince içim rahatlıyor ama eğileceksin kuaförde arabada yan nasıl oturcam fotoğraf cekınmede hareketler onlar çok korkutuyır
Bence için çok rahat olsun kalıcı yaptırsan kanayacak mı sorusu daha cok strese sokacak seni gecicide öyle bir durum olmuyor ki burda bir cok insan düğününü yaptı kınasını yaptı işle oldu benimde öyle olacak kınamdan bir gün önce işlem olacağım öyle bir durum olsa kimse geciciyi önermez

Bence için çok rahat olsun kalıcı yaptırsan kanayacak mı sorusu daha cok strese sokacak seni gecicide öyle bir durum olmuyor ki burda bir cok insan düğününü yaptı kınasını yaptı işle oldu benimde öyle olacak kınamdan bir gün önce işlem olacağım öyle bir durum olsa kimse geciciyi önermez
Ne kadar duruyor geçici acaba

Canım en fazla 4 gün diye biliyorum ama Turgay hocada 1 haftalık dikiş atılıyor diye duymuştum

Arkadaşlar merhaba. Bu konuya geçen seneden beri yazmışmışlığım var. Takip edenler bilir beni. Geçen sene Turgay hoca da operasyon geçirdim. Tutmuş demişti. İçim rahat etmemişti beş ay sonra bir daha kontörle gitmişim. Yine bir sorun yok demişti. Şimdi bu yaz düğünüm olacak. Yani üzerinden tam 2 sene geçmiş olacak. Evlenen var mı uzun zaman geçirip ya da başka bir doktora gideyim mi sizce lütfen bana dönüş yapın şimdiden teşekkür ederim 🥺

Bence gerek yok Doktor tutmuş dediyse güven

Merhabalar , ben 2 ay önce kalıcı işlem yaptırdım. Ağırlıklı spora başlayabilir miyim zararı var mıdır?

Back
X