- 30 Eylül 2020
- 3
- 0
- 1
- 31
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için...Herhangi bir doktora yaptırabilirsin geçici için problem olmuyor ama burda geneli geçici işlemde Ankara için gökçen Erdoğan’ı tercih etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için...Herhangi bir doktora yaptırabilirsin geçici için problem olmuyor ama burda geneli geçici işlemde Ankara için gökçen Erdoğan’ı tercih etti
Ayy canim gecmis olsun mutlaka habee et olur mukızlar benim haftaya pazar günü 11 ekimde düğünüm var herkese inş haber vercem sadece bana çok dua edin o günü atlatayım ze umut olayım irtibatta olduğum insanlara ben yazmazsam mutlaka o kişiler yazıcaktur çok dua edin bana
canim bende kabızlık çektim kayısı kaynat iç bide bana demişti bi günde 3 defa iç dıe sabah aksm öğle zorlama sakın zarar verir dikişlerin yaparkende amaliyat bölgesini elinle tut iki yandan tutarak ben ole yaptimBugün 8.günüm cok fena kabızlık çekiyorum, hatta bir ara büyük tuvalete çıkmaya çalışırken makatımdan kan gibi bir sey gelir gibi olduözellikle baktım dikim yapılan bölgeden mi geldi diye ama değildi, doktorun yazmış olduğu duphalac şurubu kullanmaya başladım. ayrıca gece uyurken sabah uyandığımda rüyamda mastürbasyon yaptığımı gördüm ve uyandığımda cok az akıntım vardı. Bir problem olur mu bu durum bilen ya da duyan var mı?
Ben de öyle yapıyorum canım da kabızlık cekmiyorum diye hiç içmemiştim şurubu, bugün başladım bakalım da biraz rahatladım dikişleri de dediğin şekilde tutuyorum zaten zarar gelecek diye yapamadığımdan daha da zorlanıyorumcanim bende kabızlık çektim kayısı kaynat iç bide bana demişti bi günde 3 defa iç dıe sabah aksm öğle zorlama sakın zarar verir dikişlerin yaparkende amaliyat bölgesini elinle tut iki yandan tutarak ben ole yaptim
Canım akıntı oluyo bende de çok olmusti ama kabızlıga dikkat et mutlaka çünkü ikinirken zarar verebilirsin sıcak suda kuru kayısı beklet sonra o suyu ic ve kayısıları ye çok faydalı olmuştu benim için sabah aç karnına deneyebilirsinBugün 8.günüm cok fena kabızlık çekiyorum, hatta bir ara büyük tuvalete çıkmaya çalışırken makatımdan kan gibi bir sey gelir gibi olduözellikle baktım dikim yapılan bölgeden mi geldi diye ama değildi, doktorun yazmış olduğu duphalac şurubu kullanmaya başladım. ayrıca gece uyurken sabah uyandığımda rüyamda mastürbasyon yaptığımı gördüm ve uyandığımda cok az akıntım vardı. Bir problem olur mu bu durum bilen ya da duyan var mı?
Yorumunu görmemişim ikimizde aynı şeyi yazmisizcanim bende kabızlık çektim kayısı kaynat iç bide bana demişti bi günde 3 defa iç dıe sabah aksm öğle zorlama sakın zarar verir dikişlerin yaparkende amaliyat bölgesini elinle tut iki yandan tutarak ben ole yaptim
Normal canım daha sonra hiç hissetmiyeceksinBen de öyle yapıyorum canım da kabızlık cekmiyorum diye hiç içmemiştim şurubu, bugün başladım bakalım da biraz rahatladım dikişleri de dediğin şekilde tutuyorum zaten zarar gelecek diye yapamadığımdan daha da zorlanıyorumişin garibi o bölgemde ağrı sızı kalmadı denecek kadar azaldı hatta bugün hiç Ağrı olmadı, bu normal mi ? Ağrırsa da devamlı sol taraf sızlıyor
Evet öyleYorumunu görmemişim ikimizde aynı şeyi yazmisiz![]()
Bende giymiştim mecbur olduğum için sorun olmadı araya çok temas etmiyor pantolon çok dar olmadıkça zatenSağ olun kızlar bir de ben mesleğim gereği üniforma giyiyorum umarım sıkıntı yaşamam çünkü bol değil
Kime oldun canımSelam kızlar bende iki gün önce operasyonu geçirdim gerçekten psikolojik olarak katlanılması çok zor bir durum bakalım 28 gün sonraya kontrole çağırdı inşallah herşey yolunda gider
Turgay karakaya ya oldum bi an önce zaman geçsin istiyorumKime oldun canım
Hiç bir kötü anı ilk günkü gibi olmuyor geçecekTurgay karakaya ya oldum bi an önce zaman geçsin istiyorum
Mesajını yeni farkettim kuzum :) bi biz kaldık sanırım ben de yarın randevu aldımİşlem olup olumlu olanlar gittiler hep :)
Ben hatırladım yazılarınızıArkadaşlar merhaba. Bu konuya geçen seneden beri yazmışmışlığım var. Takip edenler bilir beni. Geçen sene Turgay hoca da operasyon geçirdim. Tutmuş demişti. İçim rahat etmemişti beş ay sonra bir daha kontörle gitmişim. Yine bir sorun yok demişti. Şimdi bu yaz düğünüm olacak. Yani üzerinden tam 2 sene geçmiş olacak. Evlenen var mı uzun zaman geçirip ya da başka bir doktora gideyim mi sizce lütfen bana dönüş yapın şimdiden teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim canım benim. Bende sizi hatırladım. Bizim dönemden durutzehra ve missalem mi ne öyle birşey di sanırım bu kullancıları okudum az önce. İkisinde de kanama olmuş. Biraz rahatladım aslında. Ama dediğin gibi yine de gideceğim. Düğünüm 2021 Temmuz da olacak. Mutlaka yazacağım bende. Çünkü bayağı zaman geçmiş oluyor. Tekrardan çok teşekkür ederimBen hatırladım yazılarınızı☺ O dönemden şu an pek kimse kalmadı burda hepsi evlendi, sonuç aldı çok şükür. Bence gitmenize gerek yok ama içim rahat etsin diyorsanız da bir görünün. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Sizin gibi olup sonuç alanlar da vardı öncesinde.
Geçmiş olsun canım. Hepimiz bu yollardan geçtik bı sorun olursa bana özelden sorabilirsin o ilk zamanların stresi farklı oluyo tabi tuttu tutmadı canını sıkma denilen herşeye dikkat et temiz tut gerisi hallolur Allah yardımcın olsun inşallahSelam kızlar bende iki gün önce operasyonu geçirdim gerçekten psikolojik olarak katlanılması çok zor bir durum bakalım 28 gün sonraya kontrole çağırdı inşallah herşey yolunda gider