- 27 Aralık 2019
- 22
- 5
- 6
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim, yine de bir sorun olduğunu sanmam ama gitmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Umarım her şey gönlünüzce olurÇok teşekkür ederim canım benim. Bende sizi hatırladım. Bizim dönemden durutzehra ve missalem mi ne öyle birşey di sanırım bu kullancıları okudum az önce. İkisinde de kanama olmuş. Biraz rahatladım aslında. Ama dediğin gibi yine de gideceğim. Düğünüm 2021 Temmuz da olacak. Mutlaka yazacağım bende. Çünkü bayağı zaman geçmiş oluyor. Tekrardan çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım çok fazla dikkat ediyorum en çok oturma pozisyonlari zorluyor beni bide tuvalete çıkmak resmen işkence geliyorGeçmiş olsun canım. Hepimiz bu yollardan geçtik bı sorun olursa bana özelden sorabilirsin o ilk zamanların stresi farklı oluyo tabi tuttu tutmadı canını sıkma denilen herşeye dikkat et temiz tut gerisi hallolur Allah yardımcın olsun inşallah
Dr sadece jilet yaptir dedi canım ağda ve lazeri 2 aya kadar yaptırma dedi muhtemelen çekme veyahut bacak açma işlemi zarar veriyordur dikislereKızlar ben bi şey merak ediyorum işlemden sonra ağdayı hiç mi yaptıramamamız mı gerekiyor yoksa iyileşme sürecinde mi?
Kızlar merhaba nasılsınız kızlar bazılarınız benı biliyor ben aslında kalıcı Turgay’a yaptırma kararı varmıştım ama burda buse diye bi kullanıcı gecıcı yaptırıp sonuç almıştı ve kızla uzun sure destek olduk hemde yaşadığım sehırde Boşuna İstanbul’a gitmeme gerek kalmamıştı o dugun yapmamıştı o yüzden rahat gecırdı ama ben smdı düşünüyorum kafayı yicem zaman yaklaştıkça Kınadan birgun önce çıkıp yaptırcam ee ev dolu olcak onlarla ilgilencem ertesi gün kına da oynıcam dugun zamanı fotoğraf cekınmekti oynamaktı nasıl yapcam beni nişanda oturtmadılar bile oynamaktan . Milletin içinde yan nasıl oturcam anlamıcakmı o kadar insan resm çekerken otur kalk yapcaz ee arabada gitcez yan nasıl oturacam gecıcı de dugun yapıp olumlu sonuç alan yazabilcek yada sizin tavsıyelerınız varmı kalıcı yaptırırım 2 ay önce diyorum ama garanti değil ya olmazsa kanamazsa birde iç çamaşırı nasıl giycem
Olanlar söylemişti canmGeçicide yan oturmak gerekmiyor benim bildiğim
Hımm tabi yaptırmış olanlar daha iyi bilirOlanlar söylemişti canm
El öperken bile arabaya binerken bile egılceksın dogrulcaksın nasıl kontrol edicem bilmiyorumHımm tabi yaptırmış olanlar daha iyi bilir
Bende geçici yaptırmak istiyorum garantiye almak için ama hep bi gidemicekmişim korkusu var üstümde saydıklarında cabası, forumun son yıllarını dikkatle okudum geçici yaptırıp sonuç almayan kimse yok bu içimi rahatlatıyo onlarda bu süreçlerden geçti oynadılar eğildiler , benim görüştüğüm doktorlar bi problem olmayacağını söylüyorEl öperken bile arabaya binerken bile egılceksın dogrulcaksın nasıl kontrol edicem bilmiyorum
Yani seni bütün düğün boyunca kisitlayacaksa hiç keyif alamazsın eğilmeyi bacaklarindan yapsan ama gelinliklede nasıl olucak oEl öperken bile arabaya binerken bile egılceksın dogrulcaksın nasıl kontrol edicem bilmiyorum
Burdakiler meral yazmıs ben mi yanlış hatırladım canmCanım o Turgay’a olmuştu
O turgaya oldu yrncrn ve csibel801 merale olmuştuBurdakiler meral yazmıs ben mi yanlış hatırladım canm