• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ebru hocaya oldum... başarılı bir operasyondu, ve doku kalitemin çok güzel olduğunu söylemişti sağolsun...

benden dikiş felan düşmedi.. eriyen ip kullanıldığı için. sadece düğüm düşer. minicik bir düğümde 1 ay sonra felan çamaşırımdaydı..

düğüne 2 ay kala flep olmak bana sorarsan tam garanti.. sakın geç mi diye düşünme. tam zamanında yaptırmışsın.. kanaması olan arkadaşlar genelde düğüne 2 3 ay kala evlenenlerdi.. ve lütfen olumsuz düşünmeyelim, hep olmuş gibi -MİŞ GİBİ davranın.. düşünün operasyon güzel geçti... dikişler tutmus. evlendık. kanamamız oldu ve mutluyuz...

beyın olumsuza direk odaklanıyor. ve belli bır zamandan sonra olumsuz eylemleri karşınıza bırer bırer getiriyor.. beyin ona göre hareket ediyor..olumlu düşünün....

geçtiğimiz hafta kabız oldum mesela. ha ıkınmadım etmedim ama strese de girmedim yani, eyvah kabız oldum diye.. ölüm dışında herşeyin çaresi vaaarr..... rahat olun.....

kimyahatun inş hersey yolunda gider.bencede kızlar olumlu düşünelim umutsuzluga düşmeyelim

peki ben ne yapmalym kızlaarr...

yaaa off evllk falan yokk dha 5 yıl..
ama kendmi cok kasıyrm aklmda bu hep..
hele bu yöntmi duydgmdan beri hiç cıkmyr..
korkkyrm .. ailemn bi kac kez güvenini kırdım o salak yüzünden annem kolumdan tutup kontrle götrrse ne yprm ben..
bu yüzden kendmi cok kısıtlıyrm gözlerne batmamak icn..
alıp doktra götrse hiçç bişey yapamam .
okulum meslegm herseym biter...

turnams inşallah canım benım...

kanama felan tedirgin etmesin.. rahat olun ya..benim hiç kanamam olmadı mesela adetlerim hariç.. operasyondan sonra felan benım hiç kanamam gelmedi bir damla bile.. ara sıra bu olumsuz bişeymi ki desem de yo yo iyidirr dedim kendi kendime moral verdim..

korkkyrm .. ailemn bi kac kez güvenini kırdım o salak yüzünden annem kolumdan tutup kontrle götrrse ne yprm ben..

senin önceki hedefin parayı bırıktırmek canım. parayı bırıktır sonra doktora karar verirsin.. a dan b ye atlatıp b yi düşünmek saçma.. önce para bırıktır. kendi kendine ben napcaaam diyip dert sıkıntı etme.. kaç yaşındasın.

bence kalıcı yöntemle diktir kurtul. iyileşme tamamlandıktan sonra doktorlar bile daha önce dikilip dikilmediğini anlamıyorlarmış. her zaman aklında olacak. kendini hep eksik hissedeceksin. düşünene kadar ol kurtul bir an önce iyileşsin ben çok önceden yaptırmadığım için çok pişmanım. düğün zamanı çok zor oluyor. durmadan çarşıya çıkmak zorundayım. aynı zamanda çalışıyorum. kanamalarımla baş edemiyorum bu yüzden :(

senin önceki hedefin parayı bırıktırmek canım. parayı bırıktır sonra doktora karar verirsin.. a dan b ye atlatıp b yi düşünmek saçma.. önce para bırıktır. kendi kendine ben napcaaam diyip dert sıkıntı etme.. kaç yaşındasın.

19 yasaındaym ben :( evet önce para brktrmem gerek o da dkkt cekmeye basldı ztn ...
bu ynteni ögrendgmden beri harcamlarma dkkt etmeye basldm ..
ee aldgm burs belli harcdgm aldgm seyler...

bence kalıcı yöntemle diktir kurtul. iyileşme tamamlandıktan sonra doktorlar bile daha önce dikilip dikilmediğini anlamıyorlarmış. her zaman aklında olacak. kendini hep eksik hissedeceksin. düşünene kadar ol kurtul bir an önce iyileşsin ben çok önceden yaptırmadığım için çok pişmanım. düğün zamanı çok zor oluyor. durmadan çarşıya çıkmak zorundayım. aynı zamanda çalışıyorum. kanamalarımla baş edemiyorum bu yüzden :(

ben de o yüzden düşnyrm ...
dkktym inş tutar diorm ..

yapı olark yalan falan da söyleyemem hiç..
o yüzden dkkt cekyrm .. anlyolar yani bişeyler...

bi de ortada bsey yokken bu konu yzden yakalnmktanda korkyrm acıkcasıı.
keşke okulum btms olsaydı hersey dha koly olurdu bnmiçn..

19 yasaındaym ben :( evet önce para brktrmem gerek o da dkkt cekmeye basldı ztn ...
bu ynteni ögrendgmden beri harcamlarma dkkt etmeye basldm ..
ee aldgm burs belli harcdgm aldgm seyler...

hımmm.. Allah sağlıklı daha nice ömür versin.. bana sorarsan acele etme.. kendi kendine sakinim diye telkinler ver... panık etsen kafaya takıp dursan eline ne geçecek.. en azından bunun bir çaresi olduğunu öğrenmiş oldun rahat ol.. aynen yaptığın gibi biriktirmeye devam et. çokta deli gibi kısma ihtiyaçlarından. çaktırmadan sakin sakin.... param bıttı para yok diyip isteyip durma mesela bırıktırcem diye illa.. önünde inşallah uzuuun bir dönem var.. benim nişanlımdan önceki başka bir sevgilim benı kabul etmişti... hiç önemsememişti bekareti. ama ben onu bıraktım.. çünküü illa benı kabul etti deyip evlenmeyi göze alabileceğim davranışlara sahip değildi. evlenedebilirdim bida kabul eden bulamam diye.. ama yapmadım.. şimdi mutluyum. ve bu durumumuz bir leke değil. sadece bir hata, bir yanlış.. anne baba arkadaş ne bileyim o aile sevgi eksikliğini başka yerlerde aramak.. boş bulunmak.. Allah affetsin.

Son düzenleme:
bna cok agr gelyr artık ...
bi 3 yıldr bu yükle yasyrm untmstm ..
hersey düzene grmsti..
sonra haytma bri girdi ..
söyleyverdm ...
kabul etti önce ... senn gecmsn bnm içn önmli dgl dedi.
snra bunu kullnmaya calştı o an cook agrıma gtti.
ayrlrken agza alınmck laflar etti bnaa..

ki eski sevglmle yaklşk bi 5 yıldr ilşkmz vardı ben onlar gerckten evlnmeyi dsndgm iiçin yapmıştm böyle bişeyii.

o an cocuktm .. o kdar gözm dnmüş ki sevgsnden ne sölerse dogru gelyrdu bna:(

bna cok agr gelyr artık ...
bi 3 yıldr bu yükle yasyrm untmstm ..
hersey düzene grmsti..
sonra haytma bri girdi ..
söyleyverdm ...
kabul etti önce ... senn gecmsn bnm içn önmli dgl dedi.
snra bunu kullnmaya calştı o an cook agrıma gtti.
ayrlrken agza alınmck laflar etti bnaa..

ki eski sevglmle yaklşk bi 5 yıldr ilşkmz vardı ben onlar gerckten evlnmeyi dsndgm iiçin yapmıştm böyle bişeyii.

o an cocuktm .. o kdar gözm dnmüş ki sevgsnden ne sölerse dogru gelyrdu bna:(

bilmiyor bencede acele etme kasma kendini daha fazla bak bir yöntemi var istediğin zaman yaptırabilirsin aileninde dikkatini çekme böyle panikleyerek. zaten bütün hatalar çok küçükken yapılıo benmde o yaşlarda olmuştu o zaman kör oluosun hayatta sanki sadece o varmış gıbı hayatının merkezıne oturtuosun birde bakmıssın hersey toz pembe görünürken pembesi gidio tozu kalmış oluo.senelerın vermiş oldugu tecrubeylede suan asla böyle bir hatayı yapmazdım.cok cok güvendiğim olsa dahi karsımda ama o yaşlarda böyle mantıklı düşünemıo insan malesef :(

kızlar merhaba yazdıklarınızı uzun zamandır okuyorum. ben de sizdenim malesef:(
4 senelik bir ilişkim oldu üniversite de ailem önceleri ilişkime karşı çıktı ben çok direndim her şey yolundaydı kendi aramızda yüzük taktık ama aileler komşular falan herkes biliyordu gelin diyenler bile vardı... sonra aldatıldım ama affettim çünkü çok seviyordum... sonra tekrar her şey toz pembe ama tekrar aldatıldım ve artık dayanamayıp ayrıldım!

aslında ilk başlarda bu bekaret olayını çok takmıyordum kafama ( aslında esnek sanıyordum hala doktora gidip kontrol ettirmedim:( ) ama son 1 aydır kafama öyle bir takıldıkiiii! psikolojim bozuldu ilaç tedavisine başladım!:(
artık aranızdayım ne olur benden de desteğinizi eksik etmeyin :(

şahap beye oldum ben canım. kesin garanti geri gelmene gerek yok dedi kaç kere. bugün beşinci gün. hala kanamam var. bir ay geçse keşke bir an önce..

canım sonucu mutlaka bize bildir lütfen..çünkü doğruysa forumda gerçekten kalıcıyı yapan 2. doktor olacak

Son düzenleme:
kızlar 2 saat sonra hersey belli olacak..heyecanlıyım..ellerim buz gibi..neolur bir umut birşey olmamıs olsun..dua edin bana lütfen..

kızlar merhaba yazdıklarınızı uzun zamandır okuyorum. Ben de sizdenim malesef:(
4 senelik bir ilişkim oldu üniversite de ailem önceleri ilişkime karşı çıktı ben çok direndim her şey yolundaydı kendi aramızda yüzük taktık ama aileler komşular falan herkes biliyordu gelin diyenler bile vardı... Sonra aldatıldım ama affettim çünkü çok seviyordum... Sonra tekrar her şey toz pembe ama tekrar aldatıldım ve artık dayanamayıp ayrıldım!

Aslında ilk başlarda bu bekaret olayını çok takmıyordum kafama ( aslında esnek sanıyordum hala doktora gidip kontrol ettirmedim:( ) ama son 1 aydır kafama öyle bir takıldıkiiii! Psikolojim bozuldu ilaç tedavisine başladım!:(
artık aranızdayım ne olur benden de desteğinizi eksik etmeyin :(

greenbird olan olmuş artık önemli olan bundan sonraki süreç burayı takıp etmeden önce bende herseyin sonu gelmış gibi hiç evlenemiycegim korkusuyla yaşıyordum ama burayı okuyunca bir nebzede olsa içim rahatladı en azından bi çıkış yolu oldu benm için senin içinde öyle olsun daha fazla yıpratma kendini lütfen önemli olan doktor seçimini iyi yapmak.benımde suan ve uzun zaman evlilk yok burdaki sonuçlara göre doktora karar vermeyı düşünüorum.kızlar nedense antepteki özkan bey için içimden bir ses daha iyi olablcegını düşünüo cnkü 1 tane kişi bıle cıkmadı olumsz söyleyen

greenbird olan olmuş artık önemli olan bundan sonraki süreç burayı takıp etmeden önce bende herseyin sonu gelmış gibi hiç evlenemiycegim korkusuyla yaşıyordum ama burayı okuyunca bir nebzede olsa içim rahatladı en azından bi çıkış yolu oldu benm için senin içinde öyle olsun daha fazla yıpratma kendini lütfen önemli olan doktor seçimini iyi yapmak.benımde suan ve uzun zaman evlilk yok burdaki sonuçlara göre doktora karar vermeyı düşünüorum.kızlar nedense antepteki özkan bey için içimden bir ses daha iyi olablcegını düşünüo cnkü 1 tane kişi bıle cıkmadı olumsz söyleyen

özkan beye gidicem brazdan..muayene için..tanısıcam şimdi..kızlık zarı muayenesi dicem ama neyapmam gerekiyor bilmiyorum..umarım acımaz

Back