• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba kızlar, en sonunda büun hymenoplasty oldum

başlayayım anlatmaya..

öncelikle doç. dr murat bey yaptı onu söyleyeyim..ben bu kadar tatlı bu kadar iy bi doktor görmedim...uzun uzun konuştuk.....benim doğru bildiklerim meğer yanlışmış, zat kendiside internette bir sürü yanlış bilgi var dedi....

ben genel anestezi ile oldum ama doktor muayene ederken ağladım zırzır:17:çok tuhaf oldum sonra zaten bişi enjekte ettiler uyudum...sanırım13:45 gibiydi odaya girdiğimde 15:30 da uyandım...genel anestezinin etkisinden mi bilmiyorum çok üşüdüm uyandığımda...biraz daha dinlendim ve işe dönmek zoerunda olduumdan ayaklandım..başım çok döndü çokhalsizdim. operasyon 45 dakka sürmüş.hiç bişey hissetmedim genel olduğu için..yalnız uyandığımda sızlmayla birlikte bir acı vardı. yarın duş alabilirim 15 gün ayakrta ve ılık uyla duş alıcakmışım, birde sıvı beslenicem kabız olmamak için...antibiyorik verdi onu kullanıyorum...ilk zamanlar hariç 2-3 saat sonra ağrı geçti hiç ağrı kesici kullanmadım...şimdi çoook hafif bi ağrı var..ve gerginlik hissediyorum..

40 gün sonra flep in ttutup tutmadığı belli olacakmış....tutmazsa düğünden önce geçici yaptıracağım...hani şu flep yapıp sonradan düğüne yakın görmek isteyenler varya..onların yaptığı ameliyat tutmamış anlamna geliyormuş bu......yni apaçık kandırıyorlar..

doktor bey...flepin tutup tutmaması yönteme bağlı değil..kişiye bağlı dedi...bakalım ordaki doku kanlanacak mı damarlarla beslenecek mi dedi bana..şimdi bekliyorum işte kızlar....yalnız hanihiç acı hissetmeyip nortmal yaşamna dönen ler nasıl yaptı accaba...sonuçta bir operayon ve insna rahat hareket edemiyor...elimde gazlı bez baticonla dolaşıyorum....çok halsizim yorgunum...doktor işe git ama ağır işler yapma ve mutlaka evde istirahat et bir süre dedi..eve geli rgelmez istirahat et dedi..kızlar halsizim yatıcam...dualrını esirgemeyen canımmm forum arkadaşlarıma teşekkürler...sormka istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz burdan yada özelden...iyi geceler..

geçmiş olsun canım. ben de çarşamba oldum. iyileşiriz en kısa zamanda inşallah.

Canım her yazısında durduk yere Ebru Hanım la sahap beyi karsilastirp sahap beyi övmüş...çok saçma gelmedi mı size de ne alaka...lütfen her yazısına bakın çok ilginç. Hiç konusu yokken Ebru hanımı kötülemiş....sahap beyi övmüş. Sanki başka doktor yokmuş gibi Ankara'da. Bana masum gelmedi. İlk yazıdan sonra takip edin bakın...

aylnn kuzennde olckmıss ebru hanıma?? sen kntrle gttn mi cnm??
of ne gzl kuznne anltblmssn o da snei anlamss :( bn kmseye söleyemm böle bseyii

merhaba kızlar, en sonunda büun hymenoplasty oldum

başlayayım anlatmaya..

öncelikle doç. dr murat bey yaptı onu söyleyeyim..ben bu kadar tatlı bu kadar iy bi doktor görmedim...uzun uzun konuştuk.....benim doğru bildiklerim meğer yanlışmış, zat kendiside internette bir sürü yanlış bilgi var dedi....

ben genel anestezi ile oldum ama doktor muayene ederken ağladım zırzır:17:çok tuhaf oldum sonra zaten bişi enjekte ettiler uyudum...sanırım13:45 gibiydi odaya girdiğimde 15:30 da uyandım...genel anestezinin etkisinden mi bilmiyorum çok üşüdüm uyandığımda...biraz daha dinlendim ve işe dönmek zoerunda olduumdan ayaklandım..başım çok döndü çokhalsizdim. operasyon 45 dakka sürmüş.hiç bişey hissetmedim genel olduğu için..yalnız uyandığımda sızlmayla birlikte bir acı vardı. yarın duş alabilirim 15 gün ayakrta ve ılık uyla duş alıcakmışım, birde sıvı beslenicem kabız olmamak için...antibiyorik verdi onu kullanıyorum...ilk zamanlar hariç 2-3 saat sonra ağrı geçti hiç ağrı kesici kullanmadım...şimdi çoook hafif bi ağrı var..ve gerginlik hissediyorum..

40 gün sonra flep in ttutup tutmadığı belli olacakmış....tutmazsa düğünden önce geçici yaptıracağım...hani şu flep yapıp sonradan düğüne yakın görmek isteyenler varya..onların yaptığı ameliyat tutmamış anlamna geliyormuş bu......yni apaçık kandırıyorlar..

doktor bey...flepin tutup tutmaması yönteme bağlı değil..kişiye bağlı dedi...bakalım ordaki doku kanlanacak mı damarlarla beslenecek mi dedi bana..şimdi bekliyorum işte kızlar....yalnız hanihiç acı hissetmeyip nortmal yaşamna dönen ler nasıl yaptı accaba...sonuçta bir operayon ve insna rahat hareket edemiyor...elimde gazlı bez baticonla dolaşıyorum....çok halsizim yorgunum...doktor işe git ama ağır işler yapma ve mutlaka evde istirahat et bir süre dedi..eve geli rgelmez istirahat et dedi..kızlar halsizim yatıcam...dualrını esirgemeyen canımmm forum arkadaşlarıma teşekkürler...sormka istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz burdan yada özelden...iyi geceler..

canım çok geçm,ş olsun..en zor kısmı atlatmışşısn bana göre. inşallah devamı da sorunsuz bi şekilde geçer. bilgilendir bizi süreçten lütfen.

Kızlar kuzenimle pazartesi günü gidecegiz ebru hanıma...kuzenimin kanaması tam bitmedi o yüzden Ebru hanım pazartesi daha uygun olur dedi. Bakalım ona da flep yapacak Ebru hanım. Onun düğün tarihi belli 23 nisanda evleniyor. Daha benimkini konuşmadık belli değil.. Gidince ben de kontrol olucam kızlar...

teşekkür ederim kızlar..inşallah atlatırımm..bugün işyerindeyim ağrım yok ama bi rahatsızlık var çok hafif kaşıntı gibide sanki..koltuğa yastık koydum...kalçamın altına öyle yan oturuyorum anlaşmışsınızdır nasıl oturduğumu :17: düz oturunca bişey batıyo gibi oluyo çünkü...

Kızlar kuzenimle pazartesi günü gidecegiz ebru hanıma...kuzenimin kanaması tam bitmedi o yüzden Ebru hanım pazartesi daha uygun olur dedi. Bakalım ona da flep yapacak Ebru hanım. Onun düğün tarihi belli 23 nisanda evleniyor. Daha benimkini konuşmadık belli değil.. Gidince ben de kontrol olucam kızlar...

bizi de blglendr cnm yaa :(
mnkpermm zor olanı atlttnn :):)
zmnla düzelcek işte onlrdaaa

bugün 62. günümm... sonuç: bilmiyorum... fırsat bulduğum en kısa zamanda ebru hocama gideceğim... operasyondan sonra hiç gidemedim. bu defa gideceğim de neticelenmiş olur cunku 3. adetimi olacağım bugun yarın.. süre olarakta anlaşılması için sonucun, gayet net bi zaman...

Allah yar ve yardımcımız olsun.

saol cnm sennde..
sonucu mutlka bldr bizee..
bnde ona göre harekt etcem artk.. bi ben burdym işim gücüm yokmus gbi yaahu:)

minikperim çok geçmiş olsun..kendine dikkat et inş bir sorun çıkmayacak sende bizi olumlu haberinle bilgilendireceksin

22 yAşındayım bende aynı durumdaydım ve yaklaşık bir buçuk ay önce kalıcı hymen tedavisi oldum şişli medde akın beyin hastasıyım ben açıkcası çok kokrkarak ve çekinirek gitmiştim ama doktor bey çok ılımlı davrandı ve ilgilendi beni rahatlattı bana mutlaka kanamanın olacağını söyledi.. ben gitmeden önce kendimi kontrol etmiştim delik ve orada hiç et parçası falan yoktu şimdi tedavi olduktan sonraise vajinada delik görünmüyor et parçası var yalnız çok az bir tolu iğne başından azıcık büyük bir delik var ilk tedavi olduğumda ipler görünüyordu şimdi ise yavaş yavaş kaybolmaya başladı.Benim etdavim 20 dk kadar sürüdü ben kalkım evime giittim ilk gün hiçbir acıma ağrı hissetmedim sanırım uyuşuk olduğundandı doktorum bana ilk bir hafta kanamam olabileceğini ve ilk 1-2 ay kesinlikle koşmayacağımı büyük adımlar atmayacağımı ve merdivenleri birer birer çıkmam gerektiğini ve 2 ayboyunca ağda yapmamm gerektiğinide söyledi.. ilk 3 hafta kadar ara ara ağrılarım oldu yanmalarım oldu ama şimdi iyiyim şükürler olsun şuan bir evlilik durumum yok ama tedavi olduğum halde artık evliliği düşünemiyorum çok korkuyorum evliliğe dair bütün hayallerim yok oldu gitti :( şişli medde tedavi olan var mı neler yaşadı şimdi nasıl merak ediyorum..

ben 1300 e tedavi yaptırdım kalıcı tedavi olduğu için yakın bir zamanda doktorum bana evlilik yapmamamı söyledi bir kaç ay sonra kontrole gelmemi söyledi yakın bir zamanda evlilik durumu söz konusu olduğunda mutlaka haber vermemi geçiçi için tedavi için yani en erken 1 hafta öncesinden olununan tedavi var onu uygularız dedi

anldm cnm .. bnm de evllk falan yok nerdn baksam bi 5 yıl . smdi yaptrsam gder mi die düşünyrm?
1300 iyiymş..ücretide..

kalıcı tedavilerde erken yapılması daha iyimiş en azından evlenmeden 1 yıl önce gibi bir zamanda evet ücretide iyi ve doktor beyin oradaki çalışanların sizinle ilgileri gayet güzel yakın ben memnun kaldım gerçi daha bir evililk yapmadım ama rahatım ne bileyim öyle işte :)

huzur bulmak için yaptrmak istyrm ztn. ama istnbul uzak yaa... iii doktrlar ya ist ya ankrada sehr dısına cıkma işini sevmyrm:(
nolck bakalmm :s

bende şehir dışından gittim istanbula..ilk zamanlar çok kötüydüm ama tedavi olduktan sonra bütün sıkıntım gitti diyemem tedavi oldum evet ama hala bir korku var ya evlendiğimde mutlu bir sonuç olmassa die malesef

Back