Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..saat 3 de olan randevuma saat 2 de gittim ve ancak 18:00 de yani yaklaşık dört saat sonra muayene olabildim..çoooooooook yogun bir doktor..türkiyenin her tarafından hastası var...girişteki kızlar sordu şikayetiniz ne die kayıt yapılırken..bende polikistover için geldim dedim..onlarda o şekilde kaydetti...hemşire de sordu ona da aynısını söyledim..buarada gercektende polikistover hastasıyım...neyse biz hemşire ile ultrasyon olan odaya gectik..şimdi bu beni hazırlıyor falan..ben sonunda dayanamayıp söyledim...kızlık zarına da baktırmak istiyorum dedim..neyse ozaman seni bu tarafa alalım dedi..şu korkunc masaya..ben hayır ilk önce ultrasyona gireyim dedim...doktor baktı ultrasyonda kistlerin küçülmüş yumurtalıkların kuvvetli ama sen genede ilk yıldan cocuk yap korunma dedi..senin çocugun olur dedi.....çokkkkk sevindim çünkü ben cocugum zor olur die düşüüyordum...ama doktor baya kistler azalmıs dedi :) neyse sonra ben doktora evlenicem haziranda ,aklımda soru işaretleri var,kızlık zarıma baktıracaktım dedim..o da tamam bakalım korkma dedi elimi tuttu sakinleştirdi..ben geçtim masaya sadece birkaç saniyede baktı..canım acıdı ama..çekiştirdi baya..korktum birşey olacak die..hatta doktoru bakarken uyardım cok acmayın birşey olmasın falan dedim..hiç kızmadı...nese işte bana söylediği o süper haber : SEN KIZSIN ZARDA HİÇBİR SORUN YOK..NEDEN KORKTUN Kİ ESNEK FALAN DA DEĞİL KESİN KANAR DEDİ :) allahım okdar cok mutluyum ki anlatamam..şükürler olsun..bu duyguyu yasamayan bilemez..baktıktan sonra bir ilaç sürmüştü ..o da sarı kırmızı bi rengte..akıntım var die sürmüş güya..ben cıktım camasırma baktım..leke gördüm..sordum doktora bişe mi oldu die..o da güldü evet artık kız değilsin falan die espiri yaptı..nese sakin bir doktordu kısaca..hemşireye sordum yok merak etme o ilacın lekesidir kan deildir dedi :) ama hala yanma var braz..canım da acıdı...nese ki geçti..bundan sonra rahatlıkla düğün hazırlıklarımı yapıcam :) kızlar sizleri de unutmayacagım..dua edicem sizler için..allahım en kısa zamanda bu rahatlıgı yasamnızı nasip eder inşallah....benim şuanda yasadıgım mutluluk hep sizinle olur umarım..dua edenlerden allah razı olsun...
cnmm adına o kdr cook sevndm kii.
ne mutlu sanaa..
yalnız özel dglse bsey sormk istyrm..
ilşknde kanama olmusmydu önce?
Yani azcık kanama olsa da olablr mi bozulmama işi??
kimse bana cevap vermemişkiiiiiiiiiii((((
kızlar bugün kuzenimle sözleştik ve ebru hocamın yanına gittik. çok şükür kuzenimin ameliyatı da oldu. Kuzenim Konyadan sabah geldi hızlı trenle ve yine hızlı trenle gönderdim. O da memnun kaldı tekrar tekrar Ebru hanıma düğün öncesi gelemeyeceğini söyledik. O da sadece adet sonrası kontrole gelsen yeter canım dedi. Merak etme sana söz verdiğim gibi kesin garanti ediyorum ama enazından bir kere yara iyleşmesini görmeliyim dedi. Aynı bana söylediği gibi en ufak bir riske giremem sen kalkıp güvenip bana gelmişsin ben seni asla mağdur etmem emin ol dedi. Ben de gelmişken tekrar kontrol ettirdim ve sonucuma tek kelimeyle mükemmel dedi. Kızlar benim daha düğün tarihim falan ortada yok ama havalara uçtum. Bu arada kuzenim 23 nisanda evleniyor. Gün almışlar. Allahım bize yardım etsin. Kızlar inşallah güzel haber alırız da hepimizin yüreğine su serpilir. Benim neyse ama kuzenim bayağı muhafazakar bir aileye gelin gidiyor. Aile çarşaf istiyormuş. Kanama olmaması ölümü gibi bişey. Dilerim hepimiz kurtuluruz bu dertden...
greenbird bildiğim kadaryla o işlemı yaparken daraltma istıosan ona göre yapıo doktor cnm
kızlar bugün kuzenimle sözleştik ve ebru hocamın yanına gittik. çok şükür kuzenimin ameliyatı da oldu. Kuzenim Konyadan sabah geldi hızlı trenle ve yine hızlı trenle gönderdim. O da memnun kaldı tekrar tekrar Ebru hanıma düğün öncesi gelemeyeceğini söyledik. O da sadece adet sonrası kontrole gelsen yeter canım dedi. Merak etme sana söz verdiğim gibi kesin garanti ediyorum ama enazından bir kere yara iyleşmesini görmeliyim dedi. Aynı bana söylediği gibi en ufak bir riske giremem sen kalkıp güvenip bana gelmişsin ben seni asla mağdur etmem emin ol dedi. Ben de gelmişken tekrar kontrol ettirdim ve sonucuma tek kelimeyle mükemmel dedi. Kızlar benim daha düğün tarihim falan ortada yok ama havalara uçtum. Bu arada kuzenim 23 nisanda evleniyor. Gün almışlar. Allahım bize yardım etsin. Kızlar inşallah güzel haber alırız da hepimizin yüreğine su serpilir. Benim neyse ama kuzenim bayağı muhafazakar bir aileye gelin gidiyor. Aile çarşaf istiyormuş. Kanama olmaması ölümü gibi bişey. Dilerim hepimiz kurtuluruz bu dertden...
kimse bana cevap vermemişkiiiiiiiiiii((((
greenbird o sordugun sorunun cevabını bende çok merak ediyorum ancak doktor yanıtlayabilir..dediğin gibi kanama daraltma sayesindemi oluyor sanırım bu yöntemi şişlimed yapıyordu çok zor durumda olanlar için..belki oradan bilgi alınabilir bu konuda
şu anda evlenme gibi bir durumum yok zaten ama yine de şimdiden bunları öğrenmek en azından insanın içini rahatlatıyor. ben artık bu flep yöntemine güvenmiyorum çünkü başarılı olanlar kadar başarısız olanlar da varee böyle olunca da insan korkuyor :/
ebru hnm yapmyrmu??
yok cnm konya daym ben hc bi doktr da bulamdm bunu yapablen . ankryı dsnyrm o yzdencanım san de Ankara' dasın sanırım. benim içinde ebru hanım ilk seçenek ama ne biliyiim güvenemiyorum bir türlü.
aynen cnm bnde ..
evllk arifesnde olsam gecici yapttrrm o daha mntklı ama sdce pskljm için istyrm ..
o yzden napcgmı bilemyrm bnde![]()
zmanı geldgnde bizde mi kassak daha ii olur gbi:)