• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlnmden kontrle gdersn . normk kızlk zarı kntrlü. o zmn bakiresn derse bnce olur kanama.. ama ben cook uzgm ist anca ankrya gdeblrm:(
anrada ebru hanm var o da 1800 2000 arasnda alıomus blmyrm nolck?

bu tedaviyi yaptırmaya gidip doktoruma kesin kanama olur die bir soru sordum ama tek cvbı bu tedaviyi sırf kanama olsun diye yaptır mıyor musunz dedi kaldım tabi evet dedim sadece içim rahat ama korku var tabi yinede

ya dedgm gbi. evlenmdn önce doktora gdersn evlencem . aklmda soru işareti var önmli evlncegm insan için dersek kontrl eder . söler . o zmana kdar dikş falan kalmaz ztn doktrlarda anlaymazms dikş tuttktan snra bu operasyon oldu mu die*?
bir an önce para brktrsemde uygun ortmda gdp gelsem diorm bnde.

günaydın kızlar.....bugün 3. gün ve ben çok çok daha iyiyim ağrım yok, kaşıntı yok, gerginlik yok(yada çok zoramadığımdan ben gerginlik hissetmiyor olabilirim) minik minik adımlarla yürüyorum ...evde kesinlikle uzanıp yatıyorum..işyerinde yan ourmaya çalışıyorum çünkü normal oturunca çok kötü bi şekilde batma oluyor...benim 3. günde bu kadar iyi olmam iyiye mi yoksa kötüyemi işaret....acaba..:26:
ama yaptrdıktan sonra çok ama çok içim rahatladı...dün merak ettim aynayı koyup baktım...operasyondan önce mesela şöle düşünün yuvarlak bi şeyin etrafında yarm cm lik 3-4 parça et parçası vardı...ben internetten defekt olmuş zarlara baktığımda onlarda öyleydi...daha sonra akşam dayanamadım azcık açtırıp baktım ayakta..hiç öyle bişey yoktu...toparlanmş gibiydi...öyle sağdan soldan et parçası gibi çıkıntılar yok...gayet düzgün..ama dediğim gibi iyice açtırıp bakmadım....

çok çok dikkat etmye çalışıyorum ama keşke evde dursaydım iş yerine gitmeseydim ben 2 saatten fazla izin alamadım ama siz bu operayondan sonra evde uzanıp dinlenin senelik izin varsa kullanın bi on gün rahat edin..

onun haricinde klozetharici wc kullanmıyorum...yumuak tuvalet kağıdıyla tampo gibi bastırıp(tabi çok olmıcak) çkerek kuru tutmaya çalışıyorum aynı zamanda baticoda aynıyöntemle sürüyorum...kanamam yok...sadece wc den sonra peçeteye 2-3 damla kadar geliyor..şimdilik bu kadar kızlar...bugün annemin günü var...arı gibi çalışmam lazım....ama bi taraftanda kendimi koruyup kollamam lazım off pofff....

operasyondan sonra çok rahatladım yaptırmyı düşünenlere tavsiye ederim.birde benim genel anesteziyle olması iyi oldu...yoksa doktorun kıt kıt iplik kesme seslerini duyarken rahat olamaz kasardım...bide zaten muayene ederken ağlamaya başlamıştım..o yüzden rahat oldu....pskolojik açıdanda...hepinize iyi pazarlar...:16:

günaydın kızlar.....bugün 3. gün ve ben çok çok daha iyiyim ağrım yok, kaşıntı yok, gerginlik yok(yada çok zoramadığımdan ben gerginlik hissetmiyor olabilirim) minik minik adımlarla yürüyorum ...evde kesinlikle uzanıp yatıyorum..işyerinde yan ourmaya çalışıyorum çünkü normal oturunca çok kötü bi şekilde batma oluyor...benim 3. günde bu kadar iyi olmam iyiye mi yoksa kötüyemi işaret....acaba..:26:
ama yaptrdıktan sonra çok ama çok içim rahatladı...dün merak ettim aynayı koyup baktım...operasyondan önce mesela şöle düşünün yuvarlak bi şeyin etrafında yarm cm lik 3-4 parça et parçası vardı...ben internetten defekt olmuş zarlara baktığımda onlarda öyleydi...daha sonra akşam dayanamadım azcık açtırıp baktım ayakta..hiç öyle bişey yoktu...toparlanmş gibiydi...öyle sağdan soldan et parçası gibi çıkıntılar yok...gayet düzgün..ama dediğim gibi iyice açtırıp bakmadım....

çok çok dikkat etmye çalışıyorum ama keşke evde dursaydım iş yerine gitmeseydim ben 2 saatten fazla izin alamadım ama siz bu operayondan sonra evde uzanıp dinlenin senelik izin varsa kullanın bi on gün rahat edin..

onun haricinde klozetharici wc kullanmıyorum...yumuak tuvalet kağıdıyla tampo gibi bastırıp(tabi çok olmıcak) çkerek kuru tutmaya çalışıyorum aynı zamanda baticoda aynıyöntemle sürüyorum...kanamam yok...sadece wc den sonra peçeteye 2-3 damla kadar geliyor..şimdilik bu kadar kızlar...bugün annemin günü var...arı gibi çalışmam lazım....ama bi taraftanda kendimi koruyup kollamam lazım off pofff....

operasyondan sonra çok rahatladım yaptırmyı düşünenlere tavsiye ederim.birde benim genel anesteziyle olması iyi oldu...yoksa doktorun kıt kıt iplik kesme seslerini duyarken rahat olamaz kasardım...bide zaten muayene ederken ağlamaya başlamıştım..o yüzden rahat oldu....pskolojik açıdanda...hepinize iyi pazarlar...:16:

hadi geçmiş oolsun canım... atlatırsın bu kısımları da elinden geldiğince dikkatli ol canım...

bunları okuyunca hemencecik yaptırasım geliyor yaa:):)
ımmm bnd eistyrm artık kurtulmayıııı...

tebrıkler mınıkperim. sonunda yaptırdın demek :) 3.günde böyle bişey hissetmyior olman normal ki ben 64 mu 65. mi ne günümdeyim... sen gene de meraklanıp daha sımdıden bakmaya çalışma. ben 15 20 gun boyunca hiç bakmamıştım. 15 gun banyo yapmadım ben... sonucumu daha bılmıyorum gerçi.. ama iyi düşünelim iyi olsun diyenlerdenim ben ;) öptüm seni...

tebrıkler mınıkperim. sonunda yaptırdın demek :) 3.günde böyle bişey hissetmyior olman normal ki ben 64 mu 65. mi ne günümdeyim... sen gene de meraklanıp daha sımdıden bakmaya çalışma. ben 15 20 gun boyunca hiç bakmamıştım. 15 gun banyo yapmadım ben... sonucumu daha bılmıyorum gerçi.. ama iyi düşünelim iyi olsun diyenlerdenim ben ;) öptüm seni...
cnmm sen hangi doktorA yaptrmstn??

kızlar yarın muayenem var..şimdiden stres oldum bile..ama plan yapmıyorum.akışına bırakıcam..doktora direk girip sölicem.bunun için geldim die..

yasın büüykse ztn pek umurscgnı sanmyrm doktorun:)
ama benm gttgm dktr heralde cok mnk oldgumu sandıı .
bi çemkirşi vardı bz kızlk kontrlu yapmyrz die:)

epey geçmiş senin operasyon üzerinden.. benim sadece 2 ayım vardı:( 7 martta ameliyat oldum 6 mayısta düğünüm var. iyileşir mi o zamana kadar bilmiyorum. keşke geçici yaptırsaydım diyorum bazen. dikişlerin ne zaman düşmüştü senin?

22 yAşındayım bende aynı durumdaydım ve yaklaşık bir buçuk ay önce kalıcı hymen tedavisi oldum şişli medde akın beyin hastasıyım ben açıkcası çok kokrkarak ve çekinirek gitmiştim ama doktor bey çok ılımlı davrandı ve ilgilendi beni rahatlattı bana mutlaka kanamanın olacağını söyledi.. ben gitmeden önce kendimi kontrol etmiştim delik ve orada hiç et parçası falan yoktu şimdi tedavi olduktan sonraise vajinada delik görünmüyor et parçası var yalnız çok az bir tolu iğne başından azıcık büyük bir delik var ilk tedavi olduğumda ipler görünüyordu şimdi ise yavaş yavaş kaybolmaya başladı.Benim etdavim 20 dk kadar sürüdü ben kalkım evime giittim ilk gün hiçbir acıma ağrı hissetmedim sanırım uyuşuk olduğundandı doktorum bana ilk bir hafta kanamam olabileceğini ve ilk 1-2 ay kesinlikle koşmayacağımı büyük adımlar atmayacağımı ve merdivenleri birer birer çıkmam gerektiğini ve 2 ayboyunca ağda yapmamm gerektiğinide söyledi.. ilk 3 hafta kadar ara ara ağrılarım oldu yanmalarım oldu ama şimdi iyiyim şükürler olsun şuan bir evlilik durumum yok ama tedavi olduğum halde artık evliliği düşünemiyorum çok korkuyorum evliliğe dair bütün hayallerim yok oldu gitti :( şişli medde tedavi olan var mı neler yaşadı şimdi nasıl merak ediyorum..

canım senin dikişlerin bir buçuk ay sonra mı yok oldu :( hala var mı?

epey geçmiş senin operasyon üzerinden.. benim sadece 2 ayım vardı:( 7 martta ameliyat oldum 6 mayısta düğünüm var. iyileşir mi o zamana kadar bilmiyorum. keşke geçici yaptırsaydım diyorum bazen. dikişlerin ne zaman düşmüştü senin?

olurmu öle şey ..geçici risk..böle daha iyi yapmıssın..iyileşirsin merak etme..zaten dikişler düşmezse kendiliğinden, doktor kendisi alır dikişleri..forumda yazılanları oku..bir arkadasımızınkini öle yapmıstı doktor ve kanaması olmustu..yazmıs istersen bi arastır..ama kalıcı yöntem daha iyi bir karar.

olurmu öle şey ..geçici risk..böle daha iyi yapmıssın..iyileşirsin merak etme..zaten dikişler düşmezse kendiliğinden, doktor kendisi alır dikişleri..forumda yazılanları oku..bir arkadasımızınkini öle yapmıstı doktor ve kanaması olmustu..yazmıs istersen bi arastır..ama kalıcı yöntem daha iyi bir karar.

bencede kalıcı yöntem iyi bir karar

ben ebru hocaya oldum... başarılı bir operasyondu, ve doku kalitemin çok güzel olduğunu söylemişti sağolsun...

benden dikiş felan düşmedi.. eriyen ip kullanıldığı için. sadece düğüm düşer. minicik bir düğümde 1 ay sonra felan çamaşırımdaydı..

düğüne 2 ay kala flep olmak bana sorarsan tam garanti.. sakın geç mi diye düşünme. tam zamanında yaptırmışsın.. kanaması olan arkadaşlar genelde düğüne 2 3 ay kala evlenenlerdi.. ve lütfen olumsuz düşünmeyelim, hep olmuş gibi -MİŞ GİBİ davranın.. düşünün operasyon güzel geçti... dikişler tutmus. evlendık. kanamamız oldu ve mutluyuz...

beyın olumsuza direk odaklanıyor. ve belli bır zamandan sonra olumsuz eylemleri karşınıza bırer bırer getiriyor.. beyin ona göre hareket ediyor..olumlu düşünün....

geçtiğimiz hafta kabız oldum mesela. ha ıkınmadım etmedim ama strese de girmedim yani, eyvah kabız oldum diye.. ölüm dışında herşeyin çaresi vaaarr..... rahat olun.....

Back