sahap inmez mi ımm local le mi oldn cnm?? erkek dktr olsn istemyrm rahtlık acsndan:Scnm dr şahap inmez e yaptırdım. ameliyattan çıkınca artık 14 yaşındaki gibisin, kafana hiç takma ve hayatına yeniden başla dedi bana. 1500 tl ye yaptı. ne muayene için çağırdı ne başka bişi için. ister 10 yıl sonra evlen ister 20 dedi. bana çok güven verici konuştu ama burdaki yazıları okuyunca da çok panikledim. hala da tedirginim. keşke bir fırsatım olsa ankaraya gitsem.
ebru hocayı düşünyrm bnde ne kadr oldu sen yaptralı .. ya ben özel msj atamıyrmda eger atablyrsan bna ayrntsyla anltrmsn?? bnde pskoljm dzelsn die yaptrmk istyrm ... erkek arkds bile hayatma sokmuyrm surf bu yüzden resmen kndi kabuguma cekldm .. gülerken bile mutlu olamyrm ya.. yardmcı olurmsn??arkadaslar ben de kalıcı yöntem flep yöntemi ile ameliyat oldum ve Allaha şükür bir olumsuzluk yasamadım. çok sükür kontrolde de cok ıyı oldugunu söyledi Ebru hocam. Ben de psikolojim düzelsin diye oldum açıkcası erkek arkadasım vardı ama ben bu durumdan dolayı ciddiye almiyordum ama simdi kendime güvenim geldi hatta aramızda söz bile yaptık. Darısı burada sıkıntılarını paylaşan tüm arkadaşlarımın başına. Kızlar moralinizi bozmayın daha önce yaptırıp da kanaması olanlar keşke tekrar girseler foruma yaa... Cemre arkadaşım mutlaka kontrole git derim senin için hayırlısı olsun ama bu konuda dikkatli ol şansa bırakma...doktorun kontrolde ücret almaması lazım benim ki almıyor.
ebru hoca da mı karar kıldın ggothicc?? bnde onu düşünyrm yaa ama ankrda olmadgm içn yptrdktn snra bi dhaa kntrle nasl gdrm bilemyrmminkperim ben burdayım hergun foruma giriorum yazdıklarınızı okuorum. bende enkısa zamanda ebru hocaya gidicem artık az kaldı. sen bursadamydın canm bulundugun sehrdemi yaptırcaksın.
aylın arada sende gir bayadır yazmıordun gelşmelerden haberdar et bizi
minkperim ben burdayım hergun foruma giriorum yazdıklarınızı okuorum. bende enkısa zamanda ebru hocaya gidicem artık az kaldı. sen bursadamydın canm bulundugun sehrdemi yaptırcaksın.
aylın arada sende gir bayadır yazmıordun gelşmelerden haberdar et bizi
dualrmz sennle cnm inş gönlnce olur herssey dügün ne zmn peki??
bakalm nolck yaa ..
gene bursa da doktr bulmşssn ne gzl ben konyda doktor falan bulamdm mecbur ankarya gtmem gerekcek gbi gözkyr..
adına cok sevndm .. bakalm neler olacakk :) gönlünü ferah tut sen dükş atıyolr soncta ..
tutar tabi ii öle düşn :)
ooff genee bunaldım yaa kimselrr yok burda bnaa da akıl verin bşey yapın yaa
minkperim ben girrerim canm inan bende cesaretleniorum burayı okudukça. dugunun tarihi belli olmş sonucunu bize bildir lutfen hepimize umut ol
teşekkürler canım benim.....bende hergün bakıyorum kızlardan biri yazmış mı diye...bu arada randevu aldım 8 mart a çok heyecanlıyım..nollur dua edin kızlar olur mu?? dualarınıza ihtiyacım var...öğleden sonra işyerine gelicem yazarım size.....çok korkuyorum...bu arada flep olacak genel anestezi ile olacakmış.....mesela 11 de doktora gitsem...1 de çıkabilirmişim.birde operasyondan 2saat öncesine kadar katı, sıvı yiyecek içecek yada sigara gibi şeyleri kesmem gerekiyormuş...öyle dediler....çokkk ama çokkk heyecanlıyımmmmmmm
psikolojin içn yptrmk istyrsun o zmn sende.. bnmde aklm en cok ebru hocaya yattı .. ama yasım dhaa küçük yptrrsam dha snra bi akslk olurda tutmaz ya da dkşlerde sorun olur die korkyrm bid ha tekrar yaptrmayayım die. ama bu durumda olmk istemyrm da artk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?