daha dün yaptırdın gibiydi mel ya bir hafta nasıl geçti . inş tutmuştur canm bi sorunun varmı işlem öncesi sonrası fark hissediormusun

daha dün yaptırdın gibiydi mel ya bir hafta nasıl geçti . inş tutmuştur canm bi sorunun varmı işlem öncesi sonrası fark hissediormusun

cnm pazartesi yaptırdım bugun biraz daha rahatım.hafif hafif kanama oluyor ama normalmiş bunlar.bugun bide biraz ev işi yaptım biraz daha koyu kan geldi bikaç damla.hiç bi fark göremedim şimdiye kadar.hiççç korkmana gerek yok gerçekten ben klinikte bi ara kaçmayı bile düşündüm o kadar çok korkuodumki ama korkacak bişey olmadıgını gördüm...işte pazartesi kontrole gittiğimde belli olcak tutup tutmadıgı,inş.tutmuştur çok dikat ediyorum ama....

cnm tunus cadesi eva kadın saglık demiceksin,tunus caddesi no:55 diceksin. çünkü klinik apartam dairesi içinde taksici seni dolandırır durur.no:55 dersen o binanın önüne getiriyor zaten seni.

tşk ederim canım ben uçakla gelicem ankaraya özelden bana msj atabiliyosan öle konuşalım. bide ben şehir dışından gelicem. kontrol falan durumum ne olcak anca 4 ay sonra gelebilirim tekrar.

loray ve mel benm msj hakkım dolunca size özleden yazıcam. mail adresmi siz beni eklersnz msnden

keşke geleblsem kızlar ama param yok işe girince geleblrlm ancak . birde h sonu geleblrlm ben h içi çalışıcam.

kızlar ben bigün h sonu ayarlasam yine 3 ümz görüşsek ya negüzel olurdu.

mel senn 500 çıkışmamış ya arkdşım onu nasıl ödüycen imza atırdılarmı kayıt falan almıorz demşlerdi bana

keşke gelsen ank ya aynı kaderi paylaşan kızlarız burda sonuçta,ama ben hafta içi çıkabiliirm ancak dışarıya çünkü hafta sonunu hep nişanlımla geçiriyorum.500 içinde her kontrole gitğimde 100 falan ayarlıcam 1 sene içinde tamamlıcam az az...

tşk ederim canım ben uçakla gelicem ankaraya özelden bana msj atabiliyosan öle konuşalım. bide ben şehir dışından gelicem. kontrol falan durumum ne olcak anca 4 ay sonra gelebilirim tekrar.

rica ederim cnm,özelden atamıom şuan kimseye msj.kontrol içinde ebru hanımla konuş bakalım belki önerdiği bi dr falan olur bulundugun yerde.

rica ederim cnm,özelden atamıom şuan kimseye msj.kontrol içinde ebru hanımla konuş bakalım belki önerdiği bi dr falan olur bulundugun yerde.

Arkadaşlar merhaba, yazdıklarınızı okuyunca yıllar önce yaşadığım kaygıları yaşadığınızı gördüm. Çok üzülüyorum, ne kadar çaresizdim bilemezsiniz, ben evlenemeyecek miyim diye düşünüyordum, her tanıştığım kişi için aynı telaşı yaşadım. Halbuki aslında ben kötü birşey yapmamıştım ki, sevdiğim insanla olduktan sonra. Ama malesef bizim toplumumuzda bir önyargı var ve onu kırmak çok kötü. Ailem duyarsa napıcam diyorudm, neyseki 3 yıl önce eşimle tanıştım, evlendik, hiç sorun olmadı, birgün ona bazı ilkleri seninle yaşamayı çok isterdim dedim, ve bana ne dedi biliyor musunuz? O senin özel yaşamın, ben karışamam, senin bileceğin birşey, ben sonrasına bakarım dedi. Allah hepinize benim eşim gibi bir eş nasip etsin arkadaşlar.

mel mrb. canım ebru hoca kaç kez kontrole gitmen gerektiğini söyledi..yani ne zaman kesin olarak emin olabilirmiş..şu anda nasıl hissediosun kendini..biliorum çok soru soruyorum ama benim de 2 hafta kaldı operasyona meraktan ölebilirim

mel cim bende h içi çalşıorum ya 1 yıl iznim de yok yeni greceğim için.neyse yinede haberleşiriz belli olmaz h içide gelirim belki.kaçta kapanıor ebru hanım akşam bliormusunuz?

akdenzcim sanada az kaldı inş mel gibi sorunsuz atlatrsın canm .

liftg...nickli arkdşım benmde bi tanıştığım erkek arkşım bunu demşti hiç sorun değil seni seviorum demşti ama onu ben istemedim memlektlermz uzak die hata yaptım. neyseki kısmet bu işler.

kontrol nezamnlar oluor bende merak ettim şehr dışndan geleceğimz için herzamn kontrole gidemeyzki

ggothic cnm çok teşekkür ederim..o adar stresliyim ki kelimeler anlatmaya yetmiyor. geceleri uykum kaçıyor..hayırlısıyla bir olsaydım

ggothic cnm çok teşekkür ederim..o adar stresliyim ki kelimeler anlatmaya yetmiyor. geceleri uykum kaçıyor..hayırlısıyla bir olsaydım

mrb akdenz yaa aynı durumdayım uykum kaçıyo. tarih olarak ne zamana randevu aldın sen belki birlikte gideriz benim ayın 12sinde de

mrb cnm,ben bu siteyi ameliyat olduktan sonra buldum keşke daha önce bulsaydımda bende kafamdaki soruları sorsaydım....ilk kontrolüm pazartesi olcak işte sonrada istediğin her vakit gelebilriisn dedi zaten ücretde alınmadıgı için kontrollerden ben her yolum düştüğümde ugramayı düşünüyorum.kafamdaki plan aslında bi de ilk adet dönemim bittikten sonra ugramayı düşünüyorum.pazartesi kontrolden sonra anlatırım neler yaptıgımızı ve sormak istedikleriniz varsa sorabilrimde ebru hnma.dün biraz kötü oldum nedeni sık sık idrarım gelio gibi oluodu oda beni rahatsız ediodu dvmlıda kuru tutmak zorundayız orayı ama bugun alaha çok şükür daha iyiyim.normal hayatıma geri döndüm sayılır.o psikolojiden yavaş yavaş kurtuldum.

mrb akdenz yaa aynı durumdayım uykum kaçıyo. tarih olarak ne zamana randevu aldın sen belki birlikte gideriz benim ayın 12sinde de

arkadaşlar hiç stres yapmayın emin olun korkacak hiç bişey yok.bizzat tecrübe konuşuyor:)))) sizi biraz neşelendiriyim:))) 12 sinde gitceksen cnm beraber gidebilriz,gelmemi istersen her zaman yanında olmaya hazırım...

merhaba herkese;

ben de bu operasyonu geçirmeyi düşünüyorum fakat şu an maddi durumum müsait değil. belki bir sene sonra olabilir. uzun süre araştırdım ama hiçbir doktor bana güven vermemişti bu konuda. bu siteden de uzun araştırmalarım oldu farklı doktorlarla ilgili.

mel senin yazdıklarını okuyunca ebru hanım bende güven oluşturdu açıkçası.

bir kaç sorum olacaktı cevaplayabilme imkanın varsa şayet.

muayene ücreti ne kadar? ve telefonla bilgi almak için aradığımızda operasyonlarla ilgili ücret sorabiliyor muyuz? cevaplıyorlar mı?

sen hymenoplasti için 2000 kadar ödemişsin sanırım, öyle hatırlıyorum.

ben bir de vajina daraltmayı merak ediyorum. ebru hanım ne kadar istiyordur acaba bu ücret için? bu başka bir başlığın konusu aslında ama araya sıkıştırmak istedim.

bu başlığı ve sizleri takip ediyorum. şe ana kadar verdiğiniz bilgiler oldukça içime yaradı açıkçası, sağolun. gelişmelerden de haberdar edersiniz zaman zaman bizim gibi kişilere yardımcı olursunuz.

mrb dolunay evet ben yeni flep yöntemi olanlardanım fiyat konusuna gelirsek 1500 e kadar inebilio çok zorlarsan şartları.telde zaten kendisi gayet samimi cvp verio sorulanlara,ve uzun süreli olanlarda daraltmada yapıomuş,sadece zarı dikip bırakmam dio,içime sinmez zaten öyle yapmak dedi ama tahmini 7 dikiş falan attı bana daraltmada yaptım dedi ama nasıl oldu bilmiom vallahi,ilk kontrole gitiğimde belli olcak sonuç.bide ankdasın heralde klinige gidip kafandaki tüm sorularıda sorabilriisn ben 2 ay boyunca hem telde aradım hem gittim görüştüm.daha rahat oluyor öylesi....

mel sen daraltmadamı yaptırdın? ben ilşkiye girmedim arkşlar büyük ihtimal benmki zedelendi sadece dikiş atsa yeter daraltmaya gerek yok benmkini.

kızlar keşke 12 snde bende geleblsem ya of

çok tedrgnm nasıl olucak nolucak çok merak ediorum tutucakmı kesin sonuçmu okadr çok aklımda soru varki. acı duyulcakmı.

kızlar birde benm bünyem hassas yan etki falan olurmu sizce enfeksiyon falan kapılırmı allah korusun

teşekkür ederim mel cevapların için öncelikle. umarım senin için ve diğer arkadaşlar için her şey yolunda gider.
ben ankarada değilim ama yakın sayılırım.

flep ve daraltma birlikte mi 1500 civarı tuttu yani? ücret önemli değil yeter ki güvenilir ve işinin ehli bir doktor olsun istiyorum ama bir yandan da kafamda bir rakam belirleyip onu tedarik etmeye çalışacağım için böyle soruyorum, mazur görün.

bir de muayene ücretini sormuştum. bu soruma da cevap verebilirsen çok sevinirim.

dream07 adlı arkadaşta çok bilgilendirici olmuş. ona da teşekkürler bu arada.

dolunay sen hangi şehrdensin canm.

nezamn yaptıracaksın bende yaptırmayı düşünorum ama bu aralar yaptıramam 3 4 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…