dolunay sen hangi şehrdensin canm.
nezamn yaptıracaksın bende yaptırmayı düşünorum ama bu aralar yaptıramam 3 4 ay sonra
arkadaşlar hiç stres yapmayın emin olun korkacak hiç bişey yok.bizzat tecrübe konuşuyor:)))) sizi biraz neşelendiriyim:))) 12 sinde gitceksen cnm beraber gidebilriz,gelmemi istersen her zaman yanında olmaya hazırım...
akdenizcim bende aynı durumdayım yaptrıp kurtulmak istiorum. kontrol hangi aralklarda oluor acaba 1 2 ay sonra gidip kontrol olsak tekrar gitmeye gerek varmı
akdenz canm sende yaptırınca burdan bilglendr bizi hemen kaybolma olurmu
loray siz negüzel birlkte gideceksnz ya:)
beni ankara çok korkutuor bulablrmiym tek başıma sizce mel
akdenizcim bende aynı durumdayım yaptrıp kurtulmak istiorum. kontrol hangi aralklarda oluor acaba 1 2 ay sonra gidip kontrol olsak tekrar gitmeye gerek varmı
akdenz canm sende yaptırınca burdan bilglendr bizi hemen kaybolma olurmu
loray siz negüzel birlkte gideceksnz ya:)
beni ankara çok korkutuor bulablrmiym tek başıma sizce mel
öyle bi şansımız olsaydı ama yok maalesef canım..zaten stresten adetim hala olmadı umarım bir an önce olur ve biter.operasyonu erteletmek istemiyorum
Arkadaşlar merhaba, yazdıklarınızı okuyunca yıllar önce yaşadığım kaygıları yaşadığınızı gördüm. Çok üzülüyorum, ne kadar çaresizdim bilemezsiniz, ben evlenemeyecek miyim diye düşünüyordum, her tanıştığım kişi için aynı telaşı yaşadım. Halbuki aslında ben kötü birşey yapmamıştım ki, sevdiğim insanla olduktan sonra. Ama malesef bizim toplumumuzda bir önyargı var ve onu kırmak çok kötü. Ailem duyarsa napıcam diyorudm, neyseki 3 yıl önce eşimle tanıştım, evlendik, hiç sorun olmadı, birgün ona bazı ilkleri seninle yaşamayı çok isterdim dedim, ve bana ne dedi biliyor musunuz? O senin özel yaşamın, ben karışamam, senin bileceğin birşey, ben sonrasına bakarım dedi. Allah hepinize benim eşim gibi bir eş nasip etsin arkadaşlar.
mrb bu benim son mesajım
cidden böle şeylerin olacağını bilsem bu foruma girmezdim. editör bi noktada haklı aslında karşımızdakilerin kim oluğunu bilemiyoruz. fakat bizi zan altında bırakarak it kopuk ve doktor asistanı gibi şeyler demesi de ne kadar doğru tartışılır. bu sorunu yaşıyan biri olarak bu siteye girip belki en yakınımdakilere anlatamadığım ve yıllarca saklamak zorunda kaldığım şeyleri ilk defa yazmıştım böle bir ithamla karşılaşacağımı bilemezdim. bi yandan da bu kk'ne tşk ederim bu konuları tartışmaya açtığı için.
iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?