mel merhaba..aklıma takıldı uyuştururken yaptığı iğne çok acıtıyor mu..bir de ilk kalktığında nasıl hissettin kendini
durumun ii deil mi şimdi? inş. acısı hiç olmaz da. kızılaydan ebru hanımın kliniğine nasıl gidiliyo tarif edermisin taksiylemi gitsem yoksa otobüsle mi ?
mel burdasın sanırım.arkşım çok sevndm adına. bende nişan düğün hiçbişey yok kendimi rahatlatmak amacyla yaptrcam.yaptrdıktan sonra birini düşünorum.talibim çok. ama hayatma kmseyi sokmuorum bu yüzden
melcim birlkte gidelm ozamn ya ben çok sevnirim inanki .keşke özelden konşma imkanımz olsa.
hemen kalktın evinemi gittin hiç bir sorun olmadı dimi canm kaç dakka sürdü
msjın arkada kalmış şmdi okudum canm anladım aştiden inince ben direk taksiye binerim para sorun değil.bu arada kızlar memurluğa atandım bliormusunz çok mutluyum:)ama daha maaşımı almadım alınca ilk işim bu işi yaptırmak olacak
melcim
saol arkşım kızılay dedğin aştinin orasımı ben hiç bilmiorum kızılaya gitmek içinde mi otobüse binlcek direk istasyondan binsem taksiye daha mantıklı değilmi
melcim inş sıra bende olsun ya tutsun şu şeyden kurtulalaım.tutmazsa nolcak peki bidaha para falan alacakmı?
tutmama gibi bir durum söz konumuymuş?
canm inş seninde olur kpss ye çalş ne meznusun
evet arkadaşlar ben gayet iyiyim.normal hayat dvm edioyor.dün wc ye bile giremedim acıcak diye ama akşam girdiğimde bi sıkıntı olmadı.sadece orayı çok kuru tutman gerekio.ben dvmlı peçete falan koyuyorum.cnm kızılaydan taksi daha mantıklı.tam önünde ienrsin çünkü ama otobüsle gidersen tunalıya çıkman gerekio ordanda yine tunus cadesi boyunca yürümen gerekio. taksi kızılaydan en fazla 7 lira falan tutar.tunalıdan 6tl tuttu çünkü.
mell
ben ayın 12 sinde orda olcam senle buluşup gitsek olmaz mı
canım para sorun deil 'tunus caddesi eva kadın sağlığı' desem yeterli deil mi? yanlız gidecem galibaorda kız arkadaşım var ama bunca zaman ben kimseyle bu sorunu paylaşmadığım için çözüm aşamasındada bilinmesini istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?