noldu canim yaaa:(

erkek arkdaşım var hayatım da onu seviyorum ve bi şeyler yaşadık yanlış anlamayın lütfen ilişkiye girmedik orama temasta olmadı onun için içim çok rahattı..sadece boşaldı ama göğsüme o rahatlasın diyye yaptım sonra sildim iyice göğsümü.2 gün sonra duşa girdim ben ordan vajinama sperm gitmiş olmasından korkuyorum gece gündüz bunu düşünüyorum psikolojim bozuldu.günüm bayadır geçti ve ben adet olamıyorum.psikolojik mi bilmiyorum ama hamilelik belirtileri var çok .böyle bi şeyden ben hamile kaldıysam ne yaparımm off böyle bi şeye ihtimal vermedim ama hala hasta olamadım..farlutal içtim 9.gün hala yok ben sanırım yolun sonuna geldim :43:

erkek arkdaşım var hayatım da onu seviyorum ve bi şeyler yaşadık yanlış anlamayın lütfen ilişkiye girmedik orama temasta olmadı onun için içim çok rahattı..sadece boşaldı ama göğsüme o rahatlasın diyye yaptım sonra sildim iyice göğsümü.2 gün sonra duşa girdim ben ordan vajinama sperm gitmiş olmasından korkuyorum gece gündüz bunu düşünüyorum psikolojim bozuldu.günüm bayadır geçti ve ben adet olamıyorum.psikolojik mi bilmiyorum ama hamilelik belirtileri var çok .böyle bi şeyden ben hamile kaldıysam ne yaparımm off böyle bi şeye ihtimal vermedim ama hala hasta olamadım..farlutal içtim 9.gün hala yok ben sanırım yolun sonuna geldim :43:

bu bir şaka mı canım, kamera ne tarafta el sallayalım ? Göğsünü iyice sildin ve 2 (iki) gün sonra duşa girdin, ordan akıp hamile kaldım diyosun he, çok komik gerçekten :D

Kesinlikle stresten kaynaklanıyordur, takma kafana ..

şaka yapmıyorum şu an bunları ağlayarak yazıyrum keşke şaka olsaydı..ya bulaştuysa diyorum su ile oraya aktıysa off.. hamilelik belirtileri var 2 gündür idrarım geliyo,su gibi akıntım,gazım var üşütmedir ondandır diye iyi düşünmeye çalışıyorum,sol göğsümde damarları görüyorum belirgin,göğsüm şiş,kirpiklerim karıştı sanki birbiriinine,karnım şiş,.bende sizin gibi düşündüm hep ama 27 gündür adet olamıyorum bu olaya da 38 gün oldu test yaptım bugün negatif geç dölleme olunca ççıkmaz mış diye okudum şimdi iyice korkuyorum... ne durumlara düştüm ALLah'IM....

.GOTİch ve arkdşlrm dua edermisiniz bana Allah rızası için yarın hastaneye gideceğim:(

şaka yapmıyorum şu an bunları ağlayarak yazıyrum keşke şaka olsaydı..ya bulaştuysa diyorum su ile oraya aktıysa off.. hamilelik belirtileri var 2 gündür idrarım geliyo,su gibi akıntım,gazım var üşütmedir ondandır diye iyi düşünmeye çalışıyorum,sol göğsümde damarları görüyorum belirgin,göğsüm şiş,kirpiklerim karıştı sanki birbiriinine,karnım şiş,.bende sizin gibi düşündüm hep ama 27 gündür adet olamıyorum bu olaya da 38 gün oldu test yaptım bugün negatif geç dölleme olunca ççıkmaz mış diye okudum şimdi iyice korkuyorum... ne durumlara düştüm ALLah'IM....

.GOTİch ve arkdşlrm dua edermisiniz bana Allah rızası için yarın hastaneye gideceğim:(

kesinlikle hamile değilsin , allah senin suçluluk duymanı pişman olmanı istedi, sende suçlulukla psikolojik olarak öyle hissediyorsun.vajinana değse bile hamile kalman çook düşük.2 gün geçmiş çoktan ölmüştür spermler emin ol.ayda sadece 1 gün hamile kalma günüdür o da zordur o gün 28 günde bir adete gören kadın için adetten 1 hafta sonraya denk gelir. ben evliyim hap filan kullanmıyorum sadece o hafta korunuyorum prezarvetifle sonra serbestiz hamile kalmadım.bir çok çocuklu arkadaşım geri çekilme yöntemi ile bile kaza ile hamile kalmadı. 100 de 100 değilsin rahatla biraz canım

canim icin rahat olsun boyle bisey olmasi imkansizinda otesinde sen sadece psikolojik olarak korkuyosun ve stres yapiyosun:)

merhaba kızlar...arada girip bakabiliyorum, sayfa sayfa yazdıklarınızı okudum.... Allah ım artık bu sıkıntı beni bitirecek...ağustosun 3 haftası düğünüm var...bursadaki doktora nedense güvenemedim ne bileyim genel anestezi diyor birde geçici yaptır diye ısrar ediyor...ben uğraşamam işte düğün yaklaşınca, son ana kadar beklemeyede tahammül edemem, bazen umutlanıyorum bazen ağlayıp duruyorum....babam bu hafta sonu yurt dışına gidecek sanırım inşallah gider, dua ediyorum çünkü bende o yokken hemen istanbula gidip yaptırrım...bu hafta giderse büyük ihtimalle pazar günü şişli med akın beyden randevu alıp yaptırmış olurum, düşünmekten akıl sağlığımı yitireceğim neredeyse...çünkü evlendiğim gece eğer kanamazsa, gidip kendimi atayım biryerlerden daha iyi, ne baba evime dönebilirim ne nişanlm kabul eder...tek çözüm ölmek olur benim için zaten kahrolur yaşayamam...beni bu hale getiren kişi gitti başka insanlarla gününü gün edior ben burda paramparça olmuş hayallerimi toparlamaya çalışıyorum....çok moralim bozuk, çok sıkıntılıyım...inşallah babam giderde bende operasyonu yaptırırım...akın bey töre cinayeti olacağı durumda mecburen genel anestezi altında vajina daraltma yoluyla zorla kanamasını sağlamak zorunda kalıyoruz dedi..eğer kontrole gelmende bi sakınca yoksa flep yapalm, muayene edip en uygun yöntemi belirleyelim kontrole gelen hastalarımda problem olmuyor dedi....şili med e yaptırıp iyi sonuç alan var mı hiç bilmiyorum ama başka çarem yok işte...kızlar dua edinde babam gitsin yurt dışına bende bu hafta kurtulym...gelişmeleri zaten burdan yazarım... bu 7 ay benim için zor geçecek....belki flep içimi rahatlatmazsa genel anestezi yaptırırım inanın....durmayacak kanamaya bile razıyım..hiç kanamaması benim ölümüm demek çünkü...

canım anlamadım ben genel anesteziyle yapılanda kanamanın durmama riskimi varmış tam olarak öylemi dedi doktor

ya canım öyle hamile kalınmaz.rahat ol sen.strestendir.ben de doğru düzgün olmadım adet.ne yani durduk yere hamilemiyim.saçmalama rahat ol.hiç bişey yok.sildin iyice sonra yıkandın 2 gün sonra,sonra döllenme oldu töbe töbe rahat ol bişeycik olmaz.

sanmiyorum canim oyle bisey olsa doktor riske atarmi? ben gorustum yani oyle bisey demedi belki fazla kanama oluyodur o kadar

canım peki akın bey düğüne ne kadar kala yapılmasını söylüyor.bi de burcu doktoru aradınmı hiç bu sıralar.ona da bi sormak lazım 20 gün kala oluyormu diye.oluyorsa para verdik en azından ona yaptırırz.

canım peki akın bey düğüne ne kadar kala yapılmasını söylüyor.bi de burcu doktoru aradınmı hiç bu sıralar.ona da bi sormak lazım 20 gün kala oluyormu diye.oluyorsa para verdik en azından ona yaptırırz.

yok valla gidicem diye aramadim ama sormak lazim biz bunu niye dusunemedik:) 3 ay kala filan demisti heralde yanlis hatirlamiyosam

twist canım psikolojik olarak çk korkuyorum evet stresimde çok tu 1 aydır.ben ne zaman düşündüm böyle bi şeyi belirtiler çıkmaya başladı yalancı gebelik diye bi şey var mış düşündükçe insan hamile sanarmış belki öyledir yani inşallh yoksa bnm sonum olur:(:( kötü şeyler duyamam duyarsam ölürüm kalırım yarın nasıl gidicembiilmiyorum utanıyorum düştüğüm durumlara:(

ya canım öyle hamile kalınmaz.rahat ol sen.strestendir.ben de doğru düzgün olmadım adet.ne yani durduk yere hamilemiyim.saçmalama rahat ol.hiç bişey yok.sildin iyice sonra yıkandın 2 gün sonra,sonra döllenme oldu töbe töbe rahat ol bişeycik olmaz.

tamam bitanem rahat olmaya çalışcam zaten yarın doktora gidiyorum ilaç aldım farlutal biteli 9 .gün ama hala gelen yok oldurması lazım en geç 4 güne:( bu arada bnde polikistik ovr vrdı en son 5 cm arada düzensiz oluyodu bu da bnm için bi teselli:(

kesinlikle hamile değilsin , allah senin suçluluk duymanı pişman olmanı istedi, sende suçlulukla psikolojik olarak öyle hissediyorsun.vajinana değse bile hamile kalman çook düşük.2 gün geçmiş çoktan ölmüştür spermler emin ol.ayda sadece 1 gün hamile kalma günüdür o da zordur o gün 28 günde bir adete gören kadın için adetten 1 hafta sonraya denk gelir. ben evliyim hap filan kullanmıyorum sadece o hafta korunuyorum prezarvetifle sonra serbestiz hamile kalmadım.bir çok çocuklu arkadaşım geri çekilme yöntemi ile bile kaza ile hamile kalmadı. 100 de 100 değilsin rahatla biraz canım

sevgi kelebeği teşekkür ederim evet çok pişman oldum bu hallere düşmek ölümden betermiş....bu arada ben yumurtlama günü hesapladım 25-30 aras çıktıı ben ise 3 ünde duş almıştm inş bi şey olmamıştır dediğiniz gibi

aliv korkma canım ya....bencede yüzde yüz hamile değilsindir...canım eczaneden bi test alıp yaptırsana, yada kan tahlili valla kendini üzdüğüne değmeyecek inan buna.... bu arada babam yurt dışına çıkarsa bu pazar şişli med e gidecektim ama meteroloji tahminleri kar kasırga dediğinden gitmekten vazgeçti:'((( bi kaç sayfa önce durmayan kanamaya bile razıyım demştim , genel anestezide durmayan çok aşırı kanama olmuormuş yanlış anlaşıldım sanırım...o gece bi kan gelse zaten çok gelmiş az gelmiş bakmayacağım ya:14:...tuhaf bi psikoloji oluştu bende, erkek arkadaşım ne zaman seninle bişey konuşmak istiyrum diye yanıma gelse..ödüm kopuyor ne diyecek diye:(( bu arada doktor çok ısrar etmedikçe, şu töre cinayeti olan yerlerden gelen bayanlara yapılan operasyonu yaptırıcam, tek başıma istanbula gelicem artık nasıl geri dönerim bilmiyorum:14: ama kesinlikle genel anestez istiyorum ve bi daha uğraşmak istemiyorum, zaten endişeli biriyim. dayanamam yoksa....adet dönemim yeni bitmişti bu hafta keşke gidebilseydim ama bi kaç haftaya kalmaz ayarlayıp gidicem, sıkıtıdan delirmek üzereyim:((((

canim zaten genel anastezili olan o yontem yani bidaha gelemicek durumda olanlara yapilan ama doktora anlat bidaha gelemem filan de yoksa kolay kolay yapmiyo cunku daha zahmetli genel anastezi filan olunca ama iste en garantiliside bu yontem sanirim canim eger yaptirirsan bizimlede paylas cunku bende dusunuyorum baska care yok bi kere flep yaptirdim ama dugun oncesi gidemezsem hersey bos olacak buarada genel anasteziyle olan arkadaslar varsa bizimle paylassinlar lutfen

aliv korkma canım ya....bencede yüzde yüz hamile değilsindir...canım eczaneden bi test alıp yaptırsana, yada kan tahlili valla kendini üzdüğüne değmeyecek inan buna.... bu arada babam yurt dışına çıkarsa bu pazar şişli med e gidecektim ama meteroloji tahminleri kar kasırga dediğinden gitmekten vazgeçti:'((( bi kaç sayfa önce durmayan kanamaya bile razıyım demştim , genel anestezide durmayan çok aşırı kanama olmuormuş yanlış anlaşıldım sanırım...o gece bi kan gelse zaten çok gelmiş az gelmiş bakmayacağım ya:14:...tuhaf bi psikoloji oluştu bende, erkek arkadaşım ne zaman seninle bişey konuşmak istiyrum diye yanıma gelse..ödüm kopuyor ne diyecek diye:(( bu arada doktor çok ısrar etmedikçe, şu töre cinayeti olan yerlerden gelen bayanlara yapılan operasyonu yaptırıcam, tek başıma istanbula gelicem artık nasıl geri dönerim bilmiyorum:14: ama kesinlikle genel anestez istiyorum ve bi daha uğraşmak istemiyorum, zaten endişeli biriyim. dayanamam yoksa....adet dönemim yeni bitmişti bu hafta keşke gidebilseydim ama bi kaç haftaya kalmaz ayarlayıp gidicem, sıkıtıdan delirmek üzereyim:((((

yaptım canım geçikmeden 10 gün.20.gü ve 25 gün sonra negatif hepsi de.ya bulaştı da geç dölleme oldu diye korkyrm o zaman çıkmıyormuş hemen psikolijim bozuldu bunu düşünmekten ya ama yarın her şey sona erecek inşallh..

canım sanada ALLh güç versin hepinize.. sizi anlayabiliyorum tek başına böyle şeyler zor ama kime söylenir ki.kurtulursun umarım sıkıntılarından kendini sıkmamaya çalış biliyorum zor ama aklına geitrmemeye çalış yoksa senn için daha zor olur minik perim

aliv sağol canım ya..o kadar stresli bi durum ki.......çok mutsuzum ne zaman ben cnselliği yaşadım ve terkedildim ondan sonra hiç yüzüm gülmedi...beynime işledi artık travma gibi bişey...

twistcim iyice sorucam...ısrar edicem , bursada oturuyorum ama nerden baksan benim burdan istanbula gidip gelmem bi günümü alacak...genel anesteziden korkuyorum ama göze almak zorundayım herşeyi..kötü bi rüya gibi uyanayım herşey bitsin istiyorum ama her sabah aynı sorun duvar gibi çarpıyo yüzüme...operasyon olur olmaz burdan yazacağım düğünden sonrada yazacağım ki bilgilensin herkes...çünü benimde çok merak ettiğim sorular var....arkadaşlar sağolsunlar paylaşmasa inan bilemycez hiç bişey. büyük ihtimalle ben senden önce operasyonu olacağım canım.ona öre bilgi veririm zaten sana.bi kere bu işlemi yaptırmak istiyorum ve bi dahada bu günleri hatırlamak istemiyorum:14:

canim en dogrusunu yapiyosun tamam genel anastezi belki zor olacak ama diger turlu hayatimiz mahvolacak... bende ist gittigimde once kendi doktoruma gidicem hala ayni seyleri soyler risk filan var derse akin beyle gorusmeye gidicem benim dugune en az bi sene var senin ne zaman canim?

Back