elanur senin nasıl oldu peki yani bi ilişkin falan oldu mu ya ben uzun zamandır kafayı yemediysem iyidir bu soruyu dusunmekten...

çok sevındım senın adına..keske benımde aynı sansım olsa...........(

teşekkür ederim elanur ben yeni sayılırım forumda aslında ama sana nasıl özel mesaj atılacagını bilemedim bide özelden atamıyorum ben mesaj sayım yeterli değil diyor şimdi denedim de ben de duzgun bi biçimde forumda sorayım dedim sonuçta senin özelin bu paylaştıgın için teşekkür ederim benim bir ilişkim olmadı ama erkek arkadaşımı çok seviyorum ve o yuzden bişiler yasadık ama ilişkiye girmedik ilk defa senle paylaşabiliyorum bu kadar açık,hataydayım ben de neyse lavaboya gittiğimde çok çok açık pembemsi bişiler gördüm başka bi yerden mi kaynaklanıyor bilemedim sadece sürtünmeyle olabileceği pek aklıma gelmedi bu zamana kadar kendimi oyaladım rahatlattım olmamıştır diye ama yarın ankaraya gidiyorum gitmişken de cesaretimi topladım buralar küçük yer buralarda hayatta gidemem ailemin kulagına falan gidebilir ilçedeyiz sonuçta ankaraya gitmişken bi muayene olayım diyorum ama nasıl stresliyim bi bilsen randevuyu alınca daha da stresli oldum bu tur seyleri hep bizler çekiyoruz ya uykusuz gecelerimi saysam ailem görmesin diye geceleri ağlıyorum senin zorlama derken ne derece bi zorlama jusura bakma belki biraz çok soru sordum ama senin olayın da benimkine benziyor ondan sormak istedim

yok ayrılmadık da söyledim ama ben yine de sonucu ögrenmek istiyorum hayattan koptum çünkü evden dısarı bile çıkmıyorum kafamda surekli bu soru baska hiçbir seye odaklanamıyorum bu erkek arkadasıma da yansıyor sonuçta çünkü gergin oluyorum olur olmaz herseye kavga çıkartabiliyorum yine sorucam aynı seyi ama kusura bakma insan böyle zamanlarda destek arıyor yanında bu forum gerçekten çok güzelmiş hemen hemen butun sayfaları okudum insanlar birbirlerine içtenlikle yazmışlar senin zorlama derken ne kadar bi zorlama bana yazar mısın benimkiyle aynı mı acaba biraz özele girdim biliyorum ama

arkadaşım çok ama çok sevindim gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah bizde seninle aynı sonucu yaşarız...

ben de çok sevindim fatmasönmez adına ne zamandır yazılarınızı okuyorum da:) elanur bnm cesaretim kırılıyor mu ne gitmesem mi acaba randevuya carsamba günü:S

ikimizde ebru hocaya yaptırdık ıkımızde hazıranda evlenıcez ınsallah....

inşallah canım sonuclar ikimizdede iyi olur. bu arada ben yarın için ebru hanımdan randevu aldım gidip sonuçu ögrenmek istiorum artık 3 gün sonra bir ay olacak zaten bana. reglimi bekleyemiycem.. lütfen benim için dua edin çok heycanlıyım çünkü inşallah güzel haberlerle dönerim yarın..

ben de çok sevindim fatmasönmez adına ne zamandır yazılarınızı okuyorum da:) elanur bnm cesaretim kırılıyor mu ne gitmesem mi acaba randevuya carsamba günü:S

arkadaşım senin yerinde olsam giderdim insan ne olduğunu bilmeden napıcanı bilmeden olduğu zaman kendisine olan güvenini kaybediyor. ben sonucu bilmiyorum ama şuan kendime olan güvenim geldi.. inşallah sende biran önce kurtulursun bu dertten Allah hepimizin yardımcısı olsun...

büyük konuşmak degil yapılan işlemin birini kandırmaya yönelik olması çok ahlaki gelmiyo bana birgün benim başıma gelebilecek diye dogruları söylemeyelimmi?

kazasız git gel, güzel haberlerini bekliyoruz canım.

fatmasonmez arkdşım senn adına cok sevndm bize umut oldun:))

sorularsorular sende git muayenye benmde dururmum senle aynı ilşki yasamadım. ama gittiğini düşünüorum. en kısa zamanda gidicem bende

fatmasonmez arkdşım senn adına cok sevndm bize umut oldun:))

sorularsorular sende git muayenye benmde dururmum senle aynı ilşki yasamadım. ama gittiğini düşünüorum. en kısa zamanda gidicem bende

senin nasıl oldu gothic ben özelden msj atamıyorum henuz randevuyu almak için bile cesaretimi anca topladım almışken gidicem sen niye öyle düşünüyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…