arkadaşım gidip gitmediğinden emin değilsen eğer bence önce yaşadığın şehirde bi jinekoloğe görün derimm ben.bende emin değildim hatta gitmedi diye okadar rahattımki sonra içimdeki ses birden git dedi ve bilmediğim bi doktora gittim ve gittiğimde acı gerçekle karşılaştım dünyam başıma yıkıldı o doktorda hep çok paracı bi insandı 5000tl istedi düşünebiliyomusun hemde garanti vermedi bende ondan sonra netten araştrdım ve sonunda sağolsun bu siteyi buldum ve doktorumu buldum bana %1000 garanti verdi ona yaptırıcam inşallah tabi ilk doktor bana sadece bakmak için 150 tl aldı muayene ücreti hariç
Kızlarrr...size güzelhaberlerim var. Çok yoğunum ama bi fırsatımı buldum ve size yazıyorum. Kızlar cuma günü düğünüm oldu ve sonuç KANAMAM OLDUU..çok mutuyum. Ebru hocamı aradım ve çok teşekkür ettim telefonda ağladım biliyo musunuz. Allah ondan razı olsun. Bana yen bir hayat kurmama destek oldu. Kızlar sizi sonra yie yazmaya çalısacam moraliniz hiç bozmayın ve Ebru hanıma güvenin!! Rahat olunca sizle haberleşiriz. Kadınlar külübüne de teşekkürler bana sizler gbi arkadaşlar kazandırdığı ve yalnız hissettiRmediği için!
Kızlarrr...size güzelhaberlerim var. Çok yoğunum ama bi fırsatımı buldum ve size yazıyorum. Kızlar cuma günü düğünüm oldu ve sonuç KANAMAM OLDUU..çok mutuyum. Ebru hocamı aradım ve çok teşekkür ettim telefonda ağladım biliyo musunuz. Allah ondan razı olsun. Bana yen bir hayat kurmama destek oldu. Kızlar sizi sonra yie yazmaya çalısacam moraliniz hiç bozmayın ve Ebru hanıma güvenin!! Rahat olunca sizle haberleşiriz. Kadınlar külübüne de teşekkürler bana sizler gbi arkadaşlar kazandırdığı ve yalnız hissettiRmediği için!
ben de çok sevindim fatmasönmez adına ne zamandır yazılarınızı okuyorum da:) elanur bnm cesaretim kırılıyor mu ne gitmesem mi acaba randevuya carsamba günü:S
ikimizde ebru hocaya yaptırdık ıkımızde hazıranda evlenıcez ınsallah....
ben de çok sevindim fatmasönmez adına ne zamandır yazılarınızı okuyorum da:) elanur bnm cesaretim kırılıyor mu ne gitmesem mi acaba randevuya carsamba günü:S
kızlar fatmasönmez arkadaş ne yaptı sonuç ne oldu haberınız varmı
inşallah canım sonuclar ikimizdede iyi olur. bu arada ben yarın için ebru hanımdan randevu aldım gidip sonuçu ögrenmek istiorum artık 3 gün sonra bir ay olacak zaten bana. reglimi bekleyemiycem.. lütfen benim için dua edin çok heycanlıyım çünkü inşallah güzel haberlerle dönerim yarın..
kazasız git gel, güzel haberlerini bekliyoruz canım.
evet arkadaşım çok şükür iyi geçmiş sorunsuz atlatmış o geceyi..[/
çok mutlu oldum :) darısı bizim başımıza.
fatmasonmez arkdşım senn adına cok sevndm bize umut oldun:))
sorularsorular sende git muayenye benmde dururmum senle aynı ilşki yasamadım. ama gittiğini düşünüorum. en kısa zamanda gidicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?