senı cok ıyı anlıorum bende nişanlıyım of allahım ya allah yardımcımız olsun içini rahat tut güzel şeyler düşün.

kızlar bukadr olumsuz düşünmeyin hepimzn pskoljısı bouzk şuan ama yaptırıp kurtulanlarda var. doktorlar hem yzde yz garantyle çalşıorlar. bi risk olsa söylüorlar. cloo arkşdm inş herşey yoluna girecek sonucu bizimle paylş ltfen sen ebru hanımamamı yaptrmıştın

doktorlar %100 diyorda ben bir türlü inanamıyorum gerçekten tüm ümidimi kaybetttim.iyileşmeye dair hiç bir belirti yok.batma falan dün vardı bugün yine hiç bişey kalmadı.14 gün oldu ne bi kaşınma ne gerilme hiç bişey yok ( tutmadı bu bence.kontrole gidince doktor söyleyecek olmamış diyecek biliyorum

nofoir saçmalama kanasa daha kötü tutmamış olur ozamn diğer arkşlarda sen gbydi ama tutmştu onların. senn nezamn kontrolun burayada yaz sonucu ama emnm tuttu çnkü doktorlar tecrubeli bu konularda için rahat olsun artık ben daha yaptrmadım bile muayene bile olmadım düşün artık

gothic sana tamamen katılıyorum. cloo ve nofair gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz. benim hikayemin diktirdikden sonra 7. gününde merdivenlerden düşmüş ve kanaması olmuş üstelik. o zaman eline de ip gelmiş sizde böyle bir gelişme yok ki. Üstelik ebru hanım hala %100 garanti vermiş düğün öncesiyle bence gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz. Benim hikayem ek para aldı mı doktor hanım? sen de üzülme hersey güzel olacak bak...

fatma arkdşm sen ebru hanımamı nyaptırmıştın? ben telde konuştum kendisyle ççok sıcaktı ama işte cesaretmi toplayıp gidemiorum tutcağını blsem bi dakka durmayp gtcem kurtulmak istiorum bu dertten işte çalşıorum birde yaptırıp hemen işe g,ideblrmym blmiorum şehr dışndan gidicem çnkü

Arkadaşlar rahat olun. Siz de boyle bir sorun olmayacak görün. Çünkü ekstra bir kanama veya ip gelmesi veya merdivenden düşme olmadı ki....Benim hikayem sen de üzülme canım en azından doktorun çok güvenilir ve bu işin ehli ve de dürüst. Bir sanssızlık olmuş ama öyle veya böyle sana garanti vermiş bence sen sonuca odaklan. Evolet sana da kolay gelsin. Aylin sen nasılsın bir sıkıntın var mı?

gothic evet ben de ebru hanıma yaptırdım. işin doğrusu ben nerdeyse artık nişanlımdan ayrılacaktım bu nendenden dolayı ama ebru hanım benim hayatımın dönüm noktası oldu. Bu ameliyatı oldum ve nişanlımla düğün tarihine karar verebildim. Kendime güvenim geldi. Ebru hanım çok sıcak ve bu konuya hakim daha ben konuşmadan psikolojimi anladı ve kendimle barıştım. En kötüsü kararsızlık gothiccim. Ben geçen o zamana acıyorum. Şimdi yuvamı kuracam ve mutlu olacam diyebiliyorum az zaman kaldı düğünüme de hayırlısı bakalaım...İyi ki kadınlar kulübü var ve ben ebru hanımı burdan bulabildim diyorum valla.

bıan önce bende yaptırıp kurtulayım fatma arkdşım . bu olayı yaşadığım erkek arkşımlayım şuanda ve sırf bu yzden ayrılamıorum. anlaşamıoruz çnkü

sen nekadr sanslısın yaptrdın ve dikşlern tutmuş sonucunu bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum. benm kabzlık sorunum var ya bitrlü geçmior tuvalette ıkınıorum ıster ıstemez bu işlemi yaptırıncada ıkınrken tutmaz die korkuorum b,raz açık yazdım ama şurda biz bizeyz

kızlar benım durumum yuzunden moral bozup umudunuzun kırıldıgını gormek benı uzdu...ben sızın umudunzu kırmak ıcın anlatmadım durumumu sadece anlatıp rahatlamak bırazcık olsun duanızı almk ıcın anlattım..ne olur yapmayın boyle...ben ıcınde bulunduugm duruma zaten uzuluyorum ne yapacagımı bılmıyorum ama sızın boyle bır havya grmenıze gerek yok kı...benımde ılk defasında olsaydı her sey farklı olacaktı belkı de..kontrolde ıyı haberle donmus olacaktım..ama bana nasıp olmadı( ne olur sızın sansınız var da...bos yere germeyın kendnzı...(
doktorum ebru hanım tekrar para almadı benden...

suan cok az batma hıssım var...gecen defa ılk 2-3 gun wc den sonra hafıf kanama olurdu damla damla...ama bu kez ılk gun bır ıkı kez geldı bır daha da gelmedı..dusunuyorum acaba ıyı bır sey mı bu kotu mu dıye...hatta dusunmemeye calısıyorum ama bu moralle ne kadar devam edebılırım bılmıyorum..bır de etrafa caktrmamaya calısmak var ya....ıcın kan aglarken dısarıda hıc bır sy yokmus gıbı davranmak...

dönünce haber ver durumundan.iyice sor zar yapım nasıl diye.incemi kalınmı öğren.ince zarlarda tutma ihtimali daha mı sıkıntılı diye.kalın zarlar konusunda da edinebilirsen bilgi benim için iyi olur.

canım doktor ban zar yapımın ince olduğunu söyledi ama tuttu sonucta yani en azından ben öyle zannediyorum:)yaa doktorun iyi bi sorun yok demesiylede bitmiyoki yani heran bisey oldumu tekrardan korkuyosuyla yasıyo insan en ufak bi sorun hissetsem hemen bakıyorum kanama filan varmı diye yani dedigim gibi yaptıralı 7 ay oldu ama sıkıntısı bitmedi acaba dikişler iyileştikten sonrada bi sorun olma ihtimali varmıdır ki bende senin gibiyim sürekli pinpirikleniyorum acaba doktor yanlışmı baktı iyileşmedimi yada bi sorun varda söylemedimi son kontrolemi güveniyo diye valla düşündükçe çıkamıyosun işin içinden

canım benim üzme kendini inşallah herşey düzelicek senin için çok dua ediyorum.ben kendim için zaten ümidim yok cnm sen kendi üzerine alınma sakın.hiç bi iyileşme belirtim yok benim.ben o yüzden ümitsizim gerginlik batma kaşınma hiç bişey yok bende.

ben uzaktan gittiğim için 2 adet sonrası gel dedi bana.onun dışında şüphelendiğin bişey olursa da gel dedi.şimdi ben 2 adet bekleyemem açıkcası.gidip bi durumu öğrenyim.belki de tutmadıysa yeniden yapılacaksa yaptırırım ( çok moralim bozluyor kanamalar olmaması iyi çok dikkat ettim kendime de niye kaşınma yok niye gerginlik batma hissi yok.bunlar iyileşme belirtisi yani ben niye hissetmiyorum bunları.moralim çok bozuluyor.yani dikişler tutuyor olabilir ama müdahele olması gerektiği gibi yapılmadımı bilmiyorumki.

fatmacım sen de iyileşme sürecini paylaşırmısın.yani kaç gün oldu kaç gün dinlendin böyle gerginlik kaşınma falan oldumu kanama oldumu (

ben kafayı yemek üzereyim kontrole gidince açık açık sorcam yarın ilişki yaşasam kanarmı diye.

ben kafayı yemek üzereyim kontrole gidince açık açık sorcam yarın ilişki yaşasam kanarmı diye.

ben sormustum ama net bi cevap alamadım acıkcası yani bi sorun yok dedi ama kanarmı diye sorunca yüzde yüz demedi yada ben pinpirikleniyorum iste...yani her kontrole gittiğimde bi sürü soru sorucam diyorum gidince hiçbisey soramıyorum o yüzden hiçbiseyi tam olarak bilmiyorum ama doktorun dediği bişey var o da mutlaka düğünden önce gel dedi...

ya ben çok pişman oldum keşke başka bi doktora yaptırsaydım.mutlaka düğünden önce gel demesi ilginç değilmi.sana net bişey söylemiyor yani en azından şunu söylerse anlarım şuan kanayacak durumda ama bi aksilik olma ihtimaline karşı mutlaka gel dese anlarım.ya çok pişman oldum çok korkuyorum ben. (

nofoir burcu hanm konusunda başarılı gibi adını duyduk baya bi sıkıntı olsa sölerdi sana kontrole gidince öğrenrsn ne olduğunu sakın sıkma canını. size diorum ama kendimde çok sıkıntılıyım.fatmasözmez ardkşnki tutmuş düğününe 10 gün kalmş öle yazmıştı kişiden kişiye farklılıkmı göstreior bu acaba nasıl iştir çözemedm

canım benim korkma bende senin gibi düşünüyorum bazen ama bazende diyorumki yanii cagırıyosa herkesi cagırıyo yani bu bi tedbir amaclı bisey benim gitmem belki cok zor ama simdiden gitmek icin planlar yapıyorum cünkü düşünsene doktor dikişlerin iyileşti tamam dedi ama senin için rahat edecekmi yani mutlaka düğünden önce gitmek isteyecksin cünkü zaman içinde hersey olabilir biz farkına varmadan bunu riske atamazsın yani benim 2 senem var daha ama ben her ay kontrole gitmek istiyorum ki düğünden önce gitmek için herseyi yaparım zaten o zaman gittiğindede tutmamıs yada bozulmus bile olsa en kötü gecici yapar ayrıca sanırım artık bir hafta önce gitsen bile oluyomus yani...buarada doktor akın beyde dedi bende hastalarımı düğünden önce görmek istiyorum diye o yüzden simdi bu kadar kafana takma sadece son kontrole nası gidebileceğini düşün gerisi zaten doktorun elinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…