arkadaşlar benimhikayeme çok üzüldüm.. inşallah ALLAH yüzüne bakarda %40 lık ihtimal gerçekleşir.. ben yaptıralı 19 gün oldu. hiç bir kötü olumsuzluk olmadı şimdiye kadar çok şükür ama içimde bir korku var sanki tutmamış gibi geliyor bana.. Sanki bişeyler yolunda değilmiş gibi hissediyorum reglimi bekliyorum ama sanırım önümüzdeki hafta ebru hocama gidicem en azından durumumu öğrenirim tuttu mu tutmadı mı iyileşme var mı çok merak ediyorum.. Benim durumum çok kötü nişanlım la sürekli aynı ortamdayım evde işte heryerde.. bazen acaba anlıyor mu diye şüpe ediyorum. eger bu gerçeği öğrenirse ne beni yaşatır nede kendi yaşar ikimiz içinde tam bi facia olur napıcam bilmiyorum nolur benim için dua edin bu dertten kurtulayım dikişler tutmuş olsun. evimizi aldık eşyalarımız felan her şeyi aldık sadece ama sadece dügün günü o lanet kanın gelmesi kaldı herşeyin yolunda gitmesi için sevdiğim insanla mutlu olabilmem için sadece o gecenin geçmesi gerekiyor..(
fatma arkdşm sen ebru hanımamı nyaptırmıştın? ben telde konuştum kendisyle ççok sıcaktı ama işte cesaretmi toplayıp gidemiorumtutcağını blsem bi dakka durmayp gtcem kurtulmak istiorum bu dertten işte çalşıorum birde yaptırıp hemen işe g,ideblrmym blmiorum şehr dışndan gidicem çnkü
dönünce haber ver durumundan.iyice sor zar yapım nasıl diye.incemi kalınmı öğren.ince zarlarda tutma ihtimali daha mı sıkıntılı diye.kalın zarlar konusunda da edinebilirsen bilgi benim için iyi olur.
kızlar benım durumum yuzunden moral bozup umudunuzun kırıldıgını gormek benı uzdu...ben sızın umudunzu kırmak ıcın anlatmadım durumumu sadece anlatıp rahatlamak bırazcık olsun duanızı almk ıcın anlattım..ne olur yapmayın boyle...ben ıcınde bulunduugm duruma zaten uzuluyorum ne yapacagımı bılmıyorum ama sızın boyle bır havya grmenıze gerek yok kı...benımde ılk defasında olsaydı her sey farklı olacaktı belkı de..kontrolde ıyı haberle donmus olacaktım..ama bana nasıp olmadı( ne olur sızın sansınız var da...bos yere germeyın kendnzı... (
doktorum ebru hanım tekrar para almadı benden...
nofoir saçmalama kanasa daha kötü tutmamış olur ozamn diğer arkşlarda sen gbydi ama tutmştu onların. senn nezamn kontrolun burayada yaz sonucu ama emnm tuttu çnkü doktorlar tecrubeli bu konularda için rahat olsun artık ben daha yaptrmadım bile muayene bile olmadım düşün artık
gothic sana tamamen katılıyorum. cloo ve nofair gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz. benim hikayemin diktirdikden sonra 7. gününde merdivenlerden düşmüş ve kanaması olmuş üstelik. o zaman eline de ip gelmiş sizde böyle bir gelişme yok ki. Üstelik ebru hanım hala %100 garanti vermiş düğün öncesiyle bence gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz. Benim hikayem ek para aldı mı doktor hanım? sen de üzülme hersey güzel olacak bak...
canım doktor ban zar yapımın ince olduğunu söyledi ama tuttu sonucta yani en azından ben öyle zannediyorum:)yaa doktorun iyi bi sorun yok demesiylede bitmiyoki yani heran bisey oldumu tekrardan korkuyosuyla yasıyo insan en ufak bi sorun hissetsem hemen bakıyorum kanama filan varmı diyeyani dedigim gibi yaptıralı 7 ay oldu ama sıkıntısı bitmedi acaba dikişler iyileştikten sonrada bi sorun olma ihtimali varmıdır ki bende senin gibiyim sürekli pinpirikleniyorum acaba doktor yanlışmı baktı iyileşmedimi yada bi sorun varda söylemedimi son kontrolemi güveniyo diye valla düşündükçe çıkamıyosun işin içinden
ben kafayı yemek üzereyim kontrole gidince açık açık sorcam yarın ilişki yaşasam kanarmı diye.
ben sormustum ama net bi cevap alamadım acıkcası yani bi sorun yok dedi ama kanarmı diye sorunca yüzde yüz demedi yada ben pinpirikleniyorum iste...yani her kontrole gittiğimde bi sürü soru sorucam diyorum gidince hiçbisey soramıyorum o yüzden hiçbiseyi tam olarak bilmiyorum ama doktorun dediği bişey var o da mutlaka düğünden önce gel dedi...
ya ben çok pişman oldum keşke başka bi doktora yaptırsaydım.mutlaka düğünden önce gel demesi ilginç değilmi.sana net bişey söylemiyor yani en azından şunu söylerse anlarım şuan kanayacak durumda ama bi aksilik olma ihtimaline karşı mutlaka gel dese anlarım.ya çok pişman oldum çok korkuyorum ben.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?