canım hayırlısı olsun dilerim birşey olmamıştır. iyi sonuçlarını bekliyoruz bize bilge ver mutlaka..

beni 17 gün oldu ama ben kendimi çok kötü hissediyorum sanki birşeyler yolunda gitmiyor muş gibi..

cnm nasıl mesela.normal olmadığını nasıl hissettin.ben kaşıntı ve gerginlik olmamsından şüpheleniyorum ama 2 gündür hafif hafif sızı kaşıntı oluyor.hani elin kesilir de dokular birleşirken böle hafif sarı hale dönüşür yara olup kabuk bağlamadan önce, o sırada bi ağrı verir ya öyle bi ağrı var bende.inşallah iyileşiyorumdur diye dua ediyorum (

yoldan şimdi geldim kızlar....sabahki randevudan berı ne kadar ağladım nasıl bır haldeyım ..anlatmak zor..suan bıle tutamıyorum kendmi...dedıgım gıbı dusmenın etkısıyle yırtılmış dikişler...ebru hanımala konustuk elınden geldıgınce moral vermeye çalıştı...zar yapın cok ınce oldugu ıcın bundan sonrası ıcın sana 2 yol sunacağım ve acık olacagım dedı...1.sı yenıden flep yaparsam tutma ıhtımalı ancak %40 ıhtımal cunku dokuda tahrıbat olmus kendını yenıleyıp dıkıslerın tutması lazım....2.yol ıse dugunden once 10 gun ya da 6 gun once felan gelırsen ucakla gelr gdersın...o zaman ıcı sana %100 basarıdan soz edebılırım dedı.

az da olsa %40 lık ıhtımalı denemek ıstedım ,tamam yapalım ama kendını kotu hıssetmemeye calıs..bakarsın tutar ama dedıgım gıbı dururst olmam gerektıgı ıcın %40 dedım ama %0 demedım bak dedı.Eger tutmazsa da ben her turlu arkandayım senın,kontrole gelırsın baktık kı flep tutmamıs yne dugun oncesı ıcın gelırsın yaparım.2kez flep uygulamak dugun tamırını olumsuz etkılemez merak etme dedı.

korkuyorum bundan sonrasından..umarım tutar dusuk bır ıhtımal pek umıdım de yok aslında ama...dugun oncesınde kalkıp ankaraya gtmem zor ıhtımal...ne halt yıyecegım bılmıyorum..cekılecek cılem varmıs su hayatta dıyorum...bır hata yaptım sadece bır kez..o da nısanlımdı....guvenmıstım..ama sımdı olanlara bak...ben ona guvenıp kendımı teslım ederken.. o benı aldattı..bu sebeple ayrıldm ben de...bır hata..mahfettı hayatımı....

umarım sız benden daha sanslı olursunuz...bu ıslemı ılk kez yaptranlara ebru hanımı tavsıye eder mıyım , evet.en azından gercekcı konusuyor...bana tamam yenısını attık dıkıslerın sorun yok deyıp de gonderebılırdı de benı...bana gulmedı ama sıze gulsun hayat......

arkadaşım bundan sonrası için çok dikkatli olman gerekiyor ozaman çok dikkat et gerekirse 2 ay eve kapat kendini hiç birşey yapma dikişler tutana kadar benmde aklm karıstı şimdi şimdi flep tutmasa bizdedemi aynısı olucak :18::18:

arkdşım bak yine sana çözüm yolu sunmuş düğün öncesi yaptrırsın yüzde yüz garanti verior ebru hanım. üzülme sakın. yani ilk dikşler yırtıldığı içinmi orası yopranıp tutmuor 2. si en çok bundan korkuorum kızlar bende tutmazsa die. ama allahtan düğün öncesi var arkdşm onu yaptırrsın ya

canım benim yaa :'(( Allahım inşallah yüzüne güler.Allahım yardımcın olsun..

yaptıran arkdşlarım benm kabızlık sorunum var nasıl olucak bu iş yaen çok tuvalet işinden tedrginm

form çay içersin arkadaşım.benim de antibiyotiğe alerjim var.ilacı içince ishal yapıyor ben de o şekilde atlattım.son zamanlarda kabızlık olmaya başladı.kabızlık olur gibi olunca hemen form çay içiyorum.

nofair ya en çok ondan korkuorum tutarmı tutmazmı çok tedrginim. bak arkdşn zarı inceymş demekki her bünyeye uygun değil bu şey

nofair ya en çok ondan korkuorum tutarmı tutmazmı çok tedrginim. bak arkdşn zarı inceymş demekki her bünyeye uygun değil bu şey

ben de tutmamasından korkuyorum yani dikişler yırtılmaz ama birleşme de olmaz sadece dikiş eriyene kadar öylece bir arada kalır diye.onu şişli medden akın bey de birine söylemişti.herkesin farklı oluyormuş.mesela bana doktor zarın çok kalın dedi.ama yırtığın fazla dedi.bu benim için dezavantaj dedi.işte beni de kalın olması rahatlatıyor kolay kolay dikişler patlamaz diye ama yırtık çok olduğu için belki de tutmaz.inşallah tutar ya çok korkuyorum hem de inanılmaz korkuyorum.bugün kaşınma başladı baya şiddetli oluyor.inşallah iyileşme belirtisidr.Allah hepimize yardım etsin inşallah (

ebru hanımla mailleştik.yarın gidiyorum kızlar nolur bana dua edin... çok korkuyorum.

benimhikayem; üzülme arkadaşım. herşeyde vardır bi hayır..... umarım bu tutar bi şans bi mucize olur.... nice doktorların ''ölür '' dedikleri hastalar mucize eseri ayağa kalktı..... sabret ve dua et...

sizleri çok seviyorum. bugune kadar hep birbirimize destek olduk. kimseye anlatıp paylaşamadıklarımızı burada birbirimize anlattık, paylaştık.... iyi ki varsınız... iyi ki sizleri tanıdım.. hepinizin birer birer tecrübelerinden parçalar aldım kendime... umarım herşey bizler için çoo..k güzel olur.

Allah yardımcın olsun arkadaşım.dualarım seninle.iyi haberlerle dönersin inşallah.dönünce durumundan bizi de haberdar et.

nofair sen ne güzel yaptırıp kurtulmşsun .benm şu tuvalt sorunum olmasa korkmuycam . bide tutar tutmaz korkusu. daha yırtılıp yırtlmadığını bile bilmiorum hiç muayene olmadım cesaretmi toplayamıorum birtrlü bu arada kızlar yaşlarınız kaç merak ettm

tutarsa da tutmazsa da şansımıza.yaptırdım ama ölüp ölüp dirildim.tansiyonum düştü benim o gün korkudan.üstelik ben de gerçekle yüzleşmek istemediğim için doktora gitmemiştim ilk defa o gün gittim.yaptırıp bitmiyo inan...şimdi de kara kara düşünüyorum tuttumu tutmadı hadi oldu tuttu oldu da evlendim kanama olacak olmaayacak.???belki de yırtılmamıştır belki de seninki hafif bi zedelenme olmuştur.doktor bana da söyledi.ağlama belki yırtılmamıştır dedi.ama çok geçmeden gerçekle yüzleştim işte.şimdi içimdeki tedirginlikleri atmak için bi profesöre gidicem.bakalım o bana ne diyecek.bugün 13.günüm dayanılmaz bi sızı ile kaşınma var.inşallah iyileşiyordur.ama sanmıyorum sanki içimdeki his orda o dikişler öylece duruyor doktora gittiğinde doktor hiç bi gelişme yok diyecek gibi.çok korkuyorum...

arkadaşlar benimhikayeme çok üzüldüm.. inşallah ALLAH yüzüne bakarda %40 lık ihtimal gerçekleşir.. ben yaptıralı 19 gün oldu. hiç bir kötü olumsuzluk olmadı şimdiye kadar çok şükür ama içimde bir korku var sanki tutmamış gibi geliyor bana.. Sanki bişeyler yolunda değilmiş gibi hissediyorum reglimi bekliyorum ama sanırım önümüzdeki hafta ebru hocama gidicem en azından durumumu öğrenirim tuttu mu tutmadı mı iyileşme var mı çok merak ediyorum.. Benim durumum çok kötü nişanlım la sürekli aynı ortamdayım evde işte heryerde.. bazen acaba anlıyor mu diye şüpe ediyorum. eger bu gerçeği öğrenirse ne beni yaşatır nede kendi yaşar ikimiz içinde tam bi facia olur napıcam bilmiyorum nolur benim için dua edin bu dertten kurtulayım dikişler tutmuş olsun. evimizi aldık eşyalarımız felan her şeyi aldık sadece ama sadece dügün günü o lanet kanın gelmesi kaldı herşeyin yolunda gitmesi için sevdiğim insanla mutlu olabilmem için sadece o gecenin geçmesi gerekiyor..(

bendede ara ara oluyor kaşıntı ve yanma hissi.. yani net bir belirti yok psikolajik belkidi bu his ama benimhikayemden çok etkilendin ne kadar kötü bir durumdayım rabbim hepimize yardım etsin..

bendede ara ara oluyor kaşıntı ve yanma hissi.. yani net bir belirti yok psikolajik belkidi bu his ama benimhikayemden çok etkilendin ne kadar kötü bir durumdayım rabbim hepimize yardım etsin..

benim de aynı.yani son 3-4 gündür batık hissi kaşınma falan oluyor ama gelip geçiyor.mesela 1 saat önce inanılmaz batma vardı şimdi hiç bişey kalmadı.ne yalan söyliyim benimhikayemden ben de çok etkilendim tüm ümidim tükendi zaten olmayacağından şüpheleniyordum şimdi iyice kestim ümidimi.ve çok da üzüldüm Allah biliyor ya kaderdaşımız sonuçta.çok dua ediyorum onun için.inşallah %40 ihtimali ol diyince olduran Allahım o ihtimali %100 e dönüştürsün...

teşekkür ederim nofair arkadaşım.

gothıcc sen ebru hocaya yaptırmıştın dimi.

dönünce haber ver durumundan.iyice sor zar yapım nasıl diye.incemi kalınmı öğren.ince zarlarda tutma ihtimali daha mı sıkıntılı diye.kalın zarlar konusunda da edinebilirsen bilgi benim için iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…