ben yaklasık 2 ay once yaptrmıstım ebru hanıma bu ıslemı..ancak her sey yolunda gderken 7.gun merdıvenlerden dustum....belım ıncındı dızkapagımdakı rahatsızlık hala gecmedı...uzun sure ayakta durunca cok agrım oluyor..ve tabı dıkısler hasar aldı,hafıf kanama oldu...sonra ıplıgın dugumuyle bırlıkte sarktıgını farkettım..ne kadar agladım anlatamam kı hala aglıyorum...dugum ılk reglıımde kendılıgınden dustu..gormedım bıle hatta....ebru hanıma danıstım tekrar mudahale edbılecegını soylemıstı..bu aksam yola cıkıyorum kızlar yarın tekrar orda olacagım...umarım ıslemın tekrarı ıcın para felan ıstemez cunku zaten ancak bırıktırmıstım o parayı.cok korkuyorum..bana dua edın ne olur....bu kez yolunda gtsın her sey ve operayonun tekrar edılmesı ıcın bı sorun olmasın....cmtsı gunu nete gırıp yazarım gelısmelerı....kendınıze ıyı bakın sımdılık ve dedıgım gıbı nolur dua edın... (
normalde ben de görmüyorum.ayna dikkatlice ile bakınca görebiliyorum.elimle de hissetmiyorum.
beni 17 gün oldu ama ben kendimi çok kötü hissediyorum sanki birşeyler yolunda gitmiyor muş gibi..
canım benim yaa :'(( Allahım inşallah yüzüne güler.Allahım yardımcın olsun..yoldan şimdi geldim kızlar....sabahki randevudan berı ne kadar ağladım nasıl bır haldeyım ..anlatmak zor..suan bıle tutamıyorum kendmi...dedıgım gıbı dusmenın etkısıyle yırtılmış dikişler...ebru hanımala konustuk elınden geldıgınce moral vermeye çalıştı...zar yapın cok ınce oldugu ıcın bundan sonrası ıcın sana 2 yol sunacağım ve acık olacagım dedı...1.sı yenıden flep yaparsam tutma ıhtımalı ancak %40 ıhtımal cunku dokuda tahrıbat olmus kendını yenıleyıp dıkıslerın tutması lazım....2.yol ıse dugunden once 10 gun ya da 6 gun once felan gelırsen ucakla gelr gdersın...o zaman ıcı sana %100 basarıdan soz edebılırım dedı.
az da olsa %40 lık ıhtımalı denemek ıstedım ,tamam yapalım ama kendını kotu hıssetmemeye calıs..bakarsın tutar ama dedıgım gıbı dururst olmam gerektıgı ıcın %40 dedım ama %0 demedım bak dedı.Eger tutmazsa da ben her turlu arkandayım senın,kontrole gelırsın baktık kı flep tutmamıs yne dugun oncesı ıcın gelırsın yaparım.2kez flep uygulamak dugun tamırını olumsuz etkılemez merak etme dedı.
korkuyorum bundan sonrasından..umarım tutar dusuk bır ıhtımal pek umıdım de yok aslında ama...dugun oncesınde kalkıp ankaraya gtmem zor ıhtımal...ne halt yıyecegım bılmıyorum..cekılecek cılem varmıs su hayatta dıyorum...bır hata yaptım sadece bır kez..o da nısanlımdı....guvenmıstım..ama sımdı olanlara bak...ben ona guvenıp kendımı teslım ederken.. o benı aldattı..bu sebeple ayrıldm ben de...bır hata..mahfettı hayatımı....
umarım sız benden daha sanslı olursunuz...bu ıslemı ılk kez yaptranlara ebru hanımı tavsıye eder mıyım , evet.en azından gercekcı konusuyor...bana tamam yenısını attık dıkıslerın sorun yok deyıp de gonderebılırdı de benı...bana gulmedı ama sıze gulsun hayat......
yaptıran arkdşlarım benm kabızlık sorunum var nasıl olucak bu iş yaen çok tuvalet işinden tedrginm
nofair ya en çok ondan korkuorum tutarmı tutmazmı çok tedrginim. bak arkdşn zarı inceymş demekki her bünyeye uygun değil bu şey
ebru hanımla mailleştik.yarın gidiyorum kızlar nolur bana dua edin... çok korkuyorum.
benimhikayem; üzülme arkadaşım. herşeyde vardır bi hayır..... umarım bu tutar bi şans bi mucize olur.... nice doktorların ''ölür '' dedikleri hastalar mucize eseri ayağa kalktı..... sabret ve dua et...
sizleri çok seviyorum. bugune kadar hep birbirimize destek olduk. kimseye anlatıp paylaşamadıklarımızı burada birbirimize anlattık, paylaştık.... iyi ki varsınız... iyi ki sizleri tanıdım.. hepinizin birer birer tecrübelerinden parçalar aldım kendime... umarım herşey bizler için çoo..k güzel olur.
nofair sen ne güzel yaptırıp kurtulmşsun .benm şu tuvalt sorunum olmasa korkmuycam . bide tutar tutmaz korkusu. daha yırtılıp yırtlmadığını bile bilmiorum hiç muayene olmadım cesaretmi toplayamıorum birtrlü bu arada kızlar yaşlarınız kaç merak ettm
cnm nasıl mesela.normal olmadığını nasıl hissettin.ben kaşıntı ve gerginlik olmamsından şüpheleniyorum ama 2 gündür hafif hafif sızı kaşıntı oluyor.hani elin kesilir de dokular birleşirken böle hafif sarı hale dönüşür yara olup kabuk bağlamadan önce, o sırada bi ağrı verir ya öyle bi ağrı var bende.inşallah iyileşiyorumdur diye dua ediyorum(
bendede ara ara oluyor kaşıntı ve yanma hissi.. yani net bir belirti yok psikolajik belkidi bu his ama benimhikayemden çok etkilendin ne kadar kötü bir durumdayım rabbim hepimize yardım etsin..
teşekkür ederim nofair arkadaşım.
gothıcc sen ebru hocaya yaptırmıştın dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?