violen dur hemen stres yapma sakin ol belki dikiş tutup düşmüştür dikşler düşcek demiormuydunuz haber ver doktoru ara hemen bakalım ne dicek

ya işte yarın pazartesi olsun arıcam aklım cok karışık tamam ama dikişlerin oldugu kısım gene acık ya ama cok yüzeyde bu kızlık zarı biraz iç kısımda olmaz mı belki daraltma felan yapmıştır da o tutmamıştır die teselli oluyorum ama gün geçmek bilmiyo aklım karışık hadi ip düşsün neyse de o açıklıgı gördüm ya moralim ona bozuldu asıl uff bişey bilmemk ne köt ya herşey düzeldi derken aglıcam şimdi ya ne halt edicem ben ya ama bir ayı geçti kızlar zaten tuttysa şimdiye kadr tuttmuştur demi ne olur ya bilen bişey söylesin dicem ama aramızda doktor yokki şimdi arayamam da doktru mecbur yarını beklicem ama kafayı yemzssem tabi

neden yapılıyor bu cok merak ettım. saglık problemımı vardı

violen doktr hanım az önce bana mail attı ebru hanım için içini kemirceğine ara sor cep numarsndan nolcak anlayışla karşılar bence. eskiden o açıklık yokmuydu açıklık olmasıda doğal adet kanı gelicek çnkü ondandır o açıklık . en kötü ihtmal tutmasa bile tekrar yapıor ebru hanım saolsun canının sağlığından önemli değil hiçbişey

ebru hanmla telefondamı konuşup randevu aldınız kızlar siz yoksa direk randevu alıp gittinzmi işlemi yaptırmak için

merhaba canım. benim hymenoplasty hakkında bir bilgim yok ama , eşimle birlikte olmadan önce zarımı çok inceledim vajinusmustum ben.. senin önceden incelemediğini düşündüğüm için yazıyorum..zar çok içerde olmuyor.ayna tutunca bayağı görünüyor.. bir de yırtılmadan önceki hali ile yırtıldıktan sonraki hali çok farklı olmuyor, sadece doktorlar anlayabiliyor bizler anlayamayız. daha doğrusu ben pek bir fark göremedim... zarın ortasında ilşkiden önce kocaman bir delik oluyo adet kanının aktığı, yani tamamen et parçası değil... bir de benim ilk birleşmemde kan gelmedi.. herkesten de gelmeyebiliyor, lütfen çok düşünme , üzülme

canım ben ebru hanıma yaptırmadım bu formda okudugum ve başarılı sonuç almış başka bi doktora yaptırdım ben ankarada degilim baya uzak oraya ama dediğim gibi anlamadım ya cidden aklım karışık yani ameliyattan önceki ve şimdiki hali arasında ben bi fark göremedim ip düşüncede korktum açıkçası yarın sabah arıcam valla doktor böyle düşünmektense tutmadıysada bileyim en azından

violen senin kaç gün olmuştu yaptıralı.
kızlar ben de yarın burcu hanıma gidiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.Allahın izniyle kurtulayım şu illetten.

cok az zamanın kalmıs canım allahım inş. yüzünü güldürür.bende internneten hep arastırdım sanırım ebru hanıma gıdıcegım.ama senınde sonucunu cok merak edıyorum...kendine iyi bak :)

dur telaş yapma arkadaşım inşallah birşey olmamıştır ama bende etkilendim şimdi lütfen hemen paylaş bizimle durumu :18:

violencim seni ebru hanıma yaptırdın sanıordum ondan yazılarınıda takip ediorum tutup tutmadığı konusunda. doktorunu arar aramaz bizide bilgilendir doktorun peki bu konularda tecrübelimydi .üzülme sakın

kızlar ebru hanmla mailleştik ayrıca teldende konuşmuştum %100 garanti ile çallışıoruz dior seside kendiside güven verior gerçkten

arkadaşlar doktora yarın sabh gidecektim araya sıkıştıracaktı beni çok dolu oldugu için ama sormayın ne oldu yarın işyerinden izin alıp gidecektim ama bugün işe giderken kaza yaptım dolayısıyla işe gidemedim ve izin hakkımı kullanmış oldum yrın şimdi tekrar izin alamam mecburen cuma günü iş çıkışı gidecegim yani bende sizin gibi merak içinde sonucu bekliyorum ama malesef yarın gidemeyecegim bugün zaten yeterince zor bi gündü ve iznimi kullanmış oldum yarın bide ne diyip izin alıcam ayrıca gothicc arkadaşım doktruma güveniyorum burda yaptıran bi arkadaş olumlu sonuç almıştı ve doktrumla konuştugumda çok kendinden emindi beni çok rahatlatmıştı ben bugün bu konuyu hiç düşünemedim ama inş bu olumsuz olay
üzerine bide bu konuda kötü haber almam yaptıracaklar arkadaşlar da inş sorunsuz atlatır bu olayı ben cuma günü gidecem artık mecburen

Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz şeklde atlatırsın.tecrübenden faydalanmak istiyorum tuvalete çıkmaktan çok korkuyorum.o sorunu nasıl halledebildin.bi de kaçıncı günündesin.doktor bana 20 günle 1 ay arasında iyileşirsin dedi.

canım herzamn söylüyorum 15 gün dikkt et form çayı içtim ben zaten stresten olmayacagın varsa da oluyorsun kabızlık problemini ama işte bence en önemlsi tuvalet sorunu ıkınma bence ben,m bir ay oldu bir ay sonun da iç çamaşırımda ipin düştügünü gördüm bu bi sorun mu bilmiyorum bakınca aynayla bi değişiklik göremedim aslında yarın gitmeyi çok istiyordum ama olmayacak malesef beklemek zorundayım cumayı neyse canım geçmiş olsun dikkat et agrın olmadıgı için bişey olmaz die düşünme..

1 ayda iyileşme süreci bittiğinden belki düşmüştür dikiş.biçok insan aynı şekilde düğümü çamaşırımda gördüm diyrdu burda okumuştum.ben de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.inşallah sorunsuz şekilde şu 1 ayı atlatırım.

Nofair canım geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Violen arkadaşım sen de kontrole gittin mi doktoruna Ne dedi? Aylincim sen de Ebru hanıma kontrole gidecektin ne yaptın bir sorun var mı? Kızlar düğün günüme az kaldı inşallah iyi olur herşey...

sağol canım Allah razı olsun.inşallah herşey hepimiz için iyi olur.senin kanaman oldumu hiç.benim yolda az bişey gelmş bi nohut tanesi kadar sonradan gelmedi.öyle gerginlik hissi falan da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…