doğru söylüyosun arkadaşım yeterince bozuldu zaten ama yaptırdıktan sonra dikişler tekrar patlarmı diye düşün düşün kafayı yiyorum sen doktora gittiğinde sorabilirmisin dikişler patlarmı dye?
canım her doktor farklı bi tedavi yöntemi söylüyor ben yaptıralı bir ay oldu iki gün sonra kontrole gidecegim ama ilk 15 gün önemli ben 15 gün duş bile almadım ve 15 gün baticon kullandım ayrıca pantolon giymedim bence ama şuan herşey giyiorum dikkat et kabız olma:) ben oldum ondan korkuyorum ve ani hareketler yapma uyurken oluyo ama bi süre sonra acıma hisi olmayınca hareketlerde rahatlıyo aklından çıkarma dikkat etmen gerektirini benim düğümüm dün düştü daha bana da dua edin de doktorum olumlu şeyler söylesin çok rahatlamış bi bir ay geçirdim umarım böyle devam eder...
bende bi kaç aya kadar ameliyat olcam ama şu korkuyu bi atarsam :18:
canım ben on da randevu aldım an buçukta çıktım hiç beklemedim çok rahattı. istediğin saate randevu alabiliyorsun bir sorun olmuyor..
Arkadaşlar eğer yaptırmayı aklınıza koyduysanız hiç beklemeyin derim. Ben aylarca doktor aradım forumları takip ettim ama ancak yaptırınca rahatladım ve kendime güvenim geldi inanın. Şimdi bakıyorum violen de aynı şeyi hissediyor. Eğer hala yaptırmasaydım belki ben evlilik için hala erteleyecektim. şimdi artık gün sayıyorum ve rahatım. Kararsızlık kesinlikle yıpratıyor.
arkadaşım kontrole gidecektin gittin mi?inşallan sonuç istediğin gibidir..[/QUO
tıp merkezini aradım randevu alıp kontrole gidecektim ama benim çalışmadıgım saatlerde full doluymuş doktor o yüzden haftaya cumaya kaldı bir hafta daha beklicem malesef..
sağol canım yaa rahatladım.canım sen ağrı kesici alıyor musun kaç gün kullanman gerek miş.bi de kontrolün ne zamana?
arkadaşım kontrole gidecektin gittin mi?inşallan sonuç istediğin gibidir..[/QUO
tıp merkezini aradım randevu alıp kontrole gidecektim ama benim çalışmadıgım saatlerde full doluymuş doktor o yüzden haftaya cumaya kaldı bir hafta daha beklicem malesef..
hayırlısı canım inşallah ozaman iyi haberlerini alırız..
Arkadaşlar eğer yaptırmayı aklınıza koyduysanız hiç beklemeyin derim. Ben aylarca doktor aradım forumları takip ettim ama ancak yaptırınca rahatladım ve kendime güvenim geldi inanın. Şimdi bakıyorum violen de aynı şeyi hissediyor. Eğer hala yaptırmasaydım belki ben evlilik için hala erteleyecektim. şimdi artık gün sayıyorum ve rahatım. Kararsızlık kesinlikle yıpratıyor.
Ağrı kesici verdi ebru hanım ama hiç kullanmadım daha ağrım hemen hemen hiç olmadı çünkü. antibiyotik kullanıyorum şuan bugün 4.günüm çok az kanamam oldu ama başka bir şey yok şuan çok şükür..antibiyotiği 7 gün kullanıyorsun.. adet tarihimden sonra canım sanırım ocak ayının ikinci haftası gibi giderim o zamanda kesin sonuç belli olur demişti zaten inşallah bidaha gitmeme gerek kalmayacak..
hymen kızlık zarı demk ama hymenopasty ne bılmıorm zara uygulann bısı sanırımhymenoplasty ne demek yahu:S:2::2::2::2::2:
hymen kızlık zarı demk ama hymenopasty ne bılmıorm zara uygulann bısı sanırım
fatmasönmez arkadaşım ebru hanım sana tutmuş dedikten sonra evlenmeden 3 gün önce de gel gibi bir şey dedi mi yoksa gerek yok mu dedi.bu arada geçmiş olsun yaptırıp atlattın ne güzel darısı bizlere
Canım ben Ankarada Dr Ebru Zülfikaroğluna oldum operasyonumu. Açıkcası çok fazla araştırdım ama kesin kararımı bu sitedeki yazılanlar ve sonuçlara göre karar verdim. Bir de telefonda onunla konuştum ve içime sindi. Çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun benim psikolojimi tamamen düzeltti. Kendime güven geldi. Hayırlısı 14 ocakda evleniyorum. Sizinle sonucumu da paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?