kızlar 7. günümdeyim ve lacivert bi parça iplik düştü,çok kötü oldm ama görünce offff
Sen kime yaptırmıştın canım ? Ben de minikperimmin gittiği doktora gidicem ve flep yaptırıcam
Akın bey cnm.. İnş kurtuluruz bir an önce
Kurtulucaz canım akın beyin de çok basarılı oldugunu okudum flep en garantisi moralini yüksek tut hersey yolunda gıdecek
Cloocum bence ilk iliski sonrasi 5 gun boyunca kanamanin olmadi flepdeki daraltmadandir daha once de bir arkadas bu daraltmadan dolayi kanama her iliskide olmusdu demisti...sen de flep olmasa o kadar kanamazdi bence...
bende akın beye yaptırdım bugün 14. gün benden iplik falan düşmedi hiç. ilk günler çok acı oldu ama şimdi bişey kalmadı, baktığımdada iplik göremiyorum
ben de hiç acı ağrı olmadı sende niye oldu ki?? belki düşmüştür sen görmemişsindir şu andada göremediğine göre
beyaz iç çamaşırı giydim hep düşse mutlaka görürdüm sen bakınca görebiliyormusun? bende ilk günler gerçekten çok acı oldu. ve akıntıda oldu
ben bakmadım hiç doktorda müdahalede bulunma açma dedi korkudan hiç bakmadım cnm...
bende ilk kez 2 gün önce baktım ama tam açmadım belki daha iç kısımdadır. bana 2 ay sonra gel 2 ay boyunca ilişkiye girme dedi. ara ara çok hafif kaşınma hissediyorum şimdi o kadar. acaba tutmadımı diye korkuyorum, neden o kadar acı hissettim acaba
doktor eğer ağrın olursa ara dedi bana sana demedi mi? çok ağrn olması normal değil bence.. hem beni 3 ay sonra çağırdı seni neden 2 ay sonra çağırıyo? farklı bir işlem mi yaptı düğün ne zaman? bana da 6 ay ilişki olmamalı dedi..
belki 1 yıl sonra, bana 2 ay dedi. ben 3. yada 4. gün aradım aslında olmuyordu ama olabilir dedi, antibiyotik vermişti 5.6. gün acın olursa kullan diye ben 5. gün onu kullandım sonra geçti. şuan acı yada ağrı yok belki 45 gün olunca giderim ben kontrole çünkü böyle beklemek çok zor
Bana antibiyotik vermedi zaten temizliğini yapıyorz dedi.. gitmeden ara bence hemen tutup tutmadığı belli olmuyo çünkü..
çok stresli bir durum
evet hem de nasıl.. koca 3 ay nasl geçecek :26:bilmiyorum
3 ay çok fazla yaa, neden farklı söyledi acaba. banada dedi biz temizliyoruz diye ama antibiyotikte verdi acırsa kullan diye. ilginç....
evet ilginç gerçekten.. herkesin yapısı farklı elbet ondandır
herhalde, inş hepimiz olumlu sonuç alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?