• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım bendede 12 gün sonra düştü ilk düğüm böyle koyu mor iplikti....yazdıklarımı okursan görürsğn zırt pırt kurcalıyordum aynayla falan :)) diğer dikişlerin düştüğünü görmedim ben....bi gün bi baktım siyah noktacık gibi iplikler yoktu....sen kabız olmamaya çalış, posalı yiyeceklerle beslen.....yan yat..ve yan otur....bacaklarını açma...ben genelde klozet kullandım...her wcdede baticon lu gazlı bezi bastırıp çektim....benim düz oturunca batma oluyordu sadece...bide çok az kaşıntı olmuştu..hani böyle yara iyileşince oluyorya öyle....

benim 7.günde düştü cnm,bende düz oturuyorum çünkü batma flan yok yatarken yan yatmaya çalışıyorum genelde.. ben de klozet kullanıyorum cnm evde de işte de.. benimki de lacivert gibiydi işte aynı iplikler demek ki.. bakalım kaşıntıyı hissedecek miyim

canım bendede 12 gün sonra düştü ilk düğüm böyle koyu mor iplikti....yazdıklarımı okursan görürsğn zırt pırt kurcalıyordum aynayla falan :)) diğer dikişlerin düştüğünü görmedim ben....bi gün bi baktım siyah noktacık gibi iplikler yoktu....sen kabız olmamaya çalış, posalı yiyeceklerle beslen.....yan yat..ve yan otur....bacaklarını açma...ben genelde klozet kullandım...her wcdede baticon lu gazlı bezi bastırıp çektim....benim düz oturunca batma oluyordu sadece...bide çok az kaşıntı olmuştu..hani böyle yara iyileşince oluyorya öyle....

tavsiyelerin için de teşekkür ederim minikperiimmmm :34:

evet ilginç gerçekten.. herkesin yapısı farklı elbet ondandır

banada 3 ay dedi doktor 2 ay olmak üzere bnm sıkıntıdan patlıcam artık 3 ay geçmio offf bi 3 ay dolsaydıda öğrenseydm sonucumu ben hiç aynayla bakmıyrm kızlar doktor bakma dedi çnkü baksam grrmym dikişlerin düşüp düşmediğini acaba

Evet dogru arkadaslar herkesin yapisi farklidir ona gore de iylesme gunlleri farklidir... Ama en garantisi 3. Ayin sonundaki kontrol o zaman ...

canım benim fleplede orası baya kapanmıştı bi taraf tamamen kapalıydı ve ordan alınan dokular kaynamıştı..bildiğin vücudun bi parçası gibi...bence önce flep yaptır ve gelebiliyosan...murat bey e gel..ben çok memnun kaldım..kaç senedir araştırıyordum...iyi i murat beyi bulmuşumm

canım ben istanbuldayım, senin doktorun hangi ildeydi? istanbulda yaptırmam daha kolay olcak benim için kontroller açısından da. k. aslan'ı düşünüyorum, aslında akın beyle k. aslan arasında kararsızım.

Zehra, aliv, aydinl arkadaslarim sorularinizi simdi gordum ama mesaj sayim eksik ...(( yine de yardimci olayim bence izmirden ankaraya kolayca gelirsin arkadasim zaten ebru hanim kizilayin biraz yukarisinda cnm biz kuzenimle yuruyerek gittik ... Bence doktorunu iyice arastir hicbir riske giremeyiz ben kuzenim evlendiginde inan sabaha kadar uyumadim eger ki kanmasi olmasaydi kuzenimin tum hayati altust olurdu ve ben de sebep oldum diye kahrolurdum ...sukurler olsun bu yuzden ebru hocaya guvenim tam ... Kuzenim simdi hamile insallah darisi hepimizin basina ...))

aylin cnm bnm ben ebru hocanın mailini nasııl bulabilirim yardımcı olun lütfen

Cnm internetden bulmustum... Ebru zulfikaroglu yazinca google sitesi cikiyo ordan bak istersen ben telefon acmistim direk konusmustum mail atmadim.

Aylardır yorumlarınızı takip ettim aldıgım duyumlar yorumlar içime bir su serpti gercekten ozellıkle senın kuzenının durumuna cok sevındım cok korkuyorum bende yaptıracagım fakat ya olmazsa die bu arada minikperimin kanaması olmusmu onun son durumunu bulamadım

sen yaptırdınmı ist 22 akın beydemı yaptırdın.:(( of ya bende yaptırcam ama ne zaman bılmıyorum çokda korkuyorum.bana yardımcı olurmusun bu konuda senden bılgı almak ıstıyorum..

sen yaptırdınmı ist 22 akın beydemı yaptırdın.:(( of ya bende yaptırcam ama ne zaman bılmıyorum çokda korkuyorum.bana yardımcı olurmusun bu konuda senden bılgı almak ıstıyorum..

evet yaptırdım cnm.. bugün 11.günüm.. hiç korkma inan hiç korkulacak kadar değil :34: uyuşturuyo zaten hiçbirşey hissetmiyosun.. sormak istediklerini sorabilirsin..

canım ben 10 günde bişey hissetmedim normaldi ama ben kendimi kasıyodum bacaklarım sırtım kaskatı olmuştu yan otur yan yat lardan:) ama doktorum rahat et demişti ben kastım kendimi...canım her geçen gün biraz daha iyi hissetceksin aslında kötü hissedilcek bişey yok hemen ertesi gün ben anki bişey olmamış gibi hissetmiştim...

canım ben 10 günde bişey hissetmedim normaldi ama ben kendimi kasıyodum bacaklarım sırtım kaskatı olmuştu yan otur yan yat lardan:) ama doktorum rahat et demişti ben kastım kendimi...canım her geçen gün biraz daha iyi hissetceksin aslında kötü hissedilcek bişey yok hemen ertesi gün ben anki bişey olmamış gibi hissetmiştim...

haklısın cnm kötü hissedilecek birşey yok :) bazen yaptırdığımı bile unutuyorum.. hatta bazen yaptırdım mı yani ben şimdi diyorum :)) böyle tuhaf bi duygu.. zaman bi geçse kontrole gitsem daha da rahatlıcam

Back
X