depresiff inşallah bir problem yaşamazsın..bende hymenoplasty oldum 40 gün sonra tutup tutmadığı anlaşıldı. 25 gün bana da çok az geldi...keşke daha önce gitseydin..burda yazılanları okuyup kafanın karışması gayet normal çünkü yaşamadan bilinmiyor...herkeste bu operasyonun fiziksel sonuçları farklı olduğu gibi psikolojik sonuçlarıda farklı....benim 10 gün sonra düğünüm var...heyecanım tavan yaptı resmen. bin türlü şey düşünüyorum...her gün saçma sapan sebeplerden ağlıyorum...çok stresliyim o gün gelene kadar rahat olamayacağım..Allah'tan kınayla düğün arası bir gün var...yoksa asla yaptıramazdım... düğün günü sabah 8 de kuaförde olacağım düşünün artık sabahın kör saati nerdeyse........ben bilerek 1 gün ara verdim kına ve düğün arasında....o kadar insan kalabalığı içinde nasıl ve neye dayanarak evden çıkıp 2-3 saat kaybolcam bilmiyorum...son bi dikiş atılcak normalde hymenoplasty tuttu benim..o son dikişte genel anestezi altında olcak sanırım....bunları düşününce çıldırcak gibi oluyorum. ama işin ucunda risk var...bende basıp gidicem...bir ara kaybolcam ortalıktan..herkeste peşimden gelmesin napayım
...birde iyiki diyorum düğüne yakın yaptırmamışım...son bir buçuk aydır...gece 1 lerde eve giriyorum temizlik eşya o bu...bir sürü alışşveriş derken...bide ramazan geldi her yere iftara gidiyoruz sanki millet biz gelmeden oruç açamazmış gibi...acayip örf adetlere bağğlıyız sevgili nişanlımın zoruyla...:)arife akşamı hatta bsayram günü bile dünya kadar işim var....bu tatlı heyecanı bile stresle yaşıyorum.... bazen suçluluk duyuyorum böyle karmaşığım...inşallah güzel haberlerimi veririm size.... geçen gün doktorumu aradım asistanı çıktı...randevumu teyit edicektim...bana teselli verdi; hiç korkma kesinlikle problem yaşamıcaksın dedi...böyle konuştuklarına göre vardır bildikleri...güveniyorum ben doktoruma...bakalım zaman geri doğru ilerliyor.....dua edin benim için...