- 22 Mayıs 2024
- 13
- 2
- 1
- 25
boydan boya nasıl dikiyorSana özelden yazamıyorum maalesef. Nişanlımla ilişkiye gireceğim sırf açılmaz diye dahada bekleyip iyice birbirine kaynamasin et diye. Lütfen özelden yaz bana dediğin gruba beni de alın. Ben de turgayda oldum ve pişmanım adam boydan boya dikmiş orayı
Merhaba kime geçici olacaksınız ve süreci bana da anlatır mısnzArkadaşlar merhaba bende yıllardır bu forumu takip ediyorum kalıcıyı kimse önermiyor lakin doktor da kalıcı öneriyorum ama geçici de istersen olur seçim senin dedi kalıcı da olsa düğünden 3 gün önce kontrole gelmen lazım dedi çok kararsızım düğüne 6 hafta var kalıcının iyileşme sürecini çekmektense geçici daha mı iyi sizce
Neden yaptırıyorsunuz bu işlemiArkadaşlar bende bunca okuduğum yorumlardan dolayı kalıcıyı yaptırmadım zaten üstte yazmıştım 6 hafta vardı o zaman iyileşmeyebilir diye de riske atmadım düğünden 3 gün önce geçici olacağım dilerim hepimiz bu dertten kurtuluruz
Bu forumu okuduğunuza göre neden yapıldığını biliyorsunuzdur diye düşünüyorumNeden yaptırıyorsunuz bu işlemi
Ben Mustafa Nuri alihanoğlunda olacağım şu anlık zamanı bekliyorum işlemi olduktan sonra nasıl ilerlediğini anlatırım tabii kiMerhaba kime geçici olacaksınız ve süreci bana da anlatır mısnz
Hayır aslında anlamadım. Kendiniz mi istiyorsunuz yoksa tutucu bir sevgiliniz mi var? Ben sadece hemcinsim adına üzülüyorum. Kendini buna mecbur hissetmeni istemezdim. Eğer sevgilin ya da müstakbel eşin için yaptırıyorsan inşallah o da sana bekaretini kanıtlamanın bir yolunu bulurBu forumu okuduğunuza göre neden yapıldığını biliyorsunuzdur diye düşünüyorum
Şöyle ki eşim için yaptırmıyorum onunla bu konuda hiç konuşmadık lakin ben kendim için yaptırmak istiyorum çünkü defalarca kez birlikteliği olan biri değilim yaşım küçükken yüzeysel bir sevişme yaşadım bana sormadan bir şey olmayacak diye sürtünme yaşadık ve kan geldi o korkuyu senelerdir taşıyorum bunu bile isteye ben yapmadığımdan dolayı yaptırmak istiyorumHayır aslında anlamadım. Kendiniz mi istiyorsunuz yoksa tutucu bir sevgiliniz mi var? Ben sadece hemcinsim adına üzülüyorum. Kendini buna mecbur hissetmeni istemezdim. Eğer sevgilin ya da müstakbel eşin için yaptırıyorsan inşallah o da sana bekaretini kanıtlamanın bir yolunu bulur
Beni de bilgilendirir misinizBen Mustafa Nuri alihanoğlunda olacağım şu anlık zamanı bekliyorum işlemi olduktan sonra nasıl ilerlediğini anlatırım tabii ki
Araştırdın mu bende geçici olmayı düşünüyorum Ankara'da ama kime yaptıricam bilmiyorum bir de ip gözükür muBen Mustafa Nuri alihanoğlunda olacağım şu anlık zamanı bekliyorum işlemi olduktan sonra nasıl ilerlediğini anlatırım tabii ki
ElbetteBeni de bilgilendirir misiniz
Forumu çok okudum geçici aklıma yattı fazla da zamanım yoktu hem maddi olarak ayarlayamamıştım hem de 6 haftada iyileşmeyebilirdi bu yolu seçtim inan beni de cok geriyor bu konu dokunsa vs dikiş belli olur mu hepsini sorup öğreneceğimAraştırdın mu bende geçici olmayı düşünüyorum Ankara'da ama kime yaptıricam bilmiyorum bir de ip gözükür mu
Bizi de bilgilendirir misin rica etsemForumu çok okudum geçici aklıma yattı fazla da zamanım yoktu hem maddi olarak ayarlayamamıştım hem de 6 haftada iyileşmeyebilirdi bu yolu seçtim inan beni de cok geriyor bu konu dokunsa vs dikiş belli olur mu hepsini sorup öğreneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?