Başka bir doktora daha gitseniz iyice emin olduktan sonra bu işlere kalkışın. Kalıcı mı olmak istiyorsunuz geçici mi

Canım bak sen ilişkiye girmediysen inan kim ne derse desin boşver ya kendinden emin ol. gerçek söylüyorum bak ben şimdi aklımla eğer söyleyemeyecek olsam eşime direkt derim yani hayır ilişkiye girmedim diye o da yalan o da yalan yani hiç bu işlere kalkışmazdım ki sen yalan da söylemeyeceksin niye bu kadar dert ediyorsun. Girerken zorlanır zaten ilişkiye girmediysen. Zorlanmasa bile zorlanıyormuş gibi yap.

Bana mesaj gönderebilir misin ben gönderemiyorum da

Bana mı dedin canım ya şimdi haklisin ama kanamazsa diye korkuyorum kanada çok daha rahat olur inanması ayrıca cidden ilişki olmadı çok az zorlamayla yırtıldı inan nasıl oldu bilemiyorum bile o an kanamadı hatta sonra kanama oldu

Merhabalar öncelikle herkese uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ben de evlenmeden önce çok kafaları yemiştim bu konulardan her gece birden içimi saran acaba mı acaba mı soruları ben biriyle bir şey yaşamadım kendim fazla zorladım ve kanamam olmuştu lisedeyken ve inanın düğünüme kadar onca sene bu konuda sürekli araştırma yaptım doktorları işlemleri sürekli görüntülere baktım falan ama ben şanslıydım sanırım hayatıma giren kişi böyle şeyleri asla umursayan biri değil ben de hiç umursamıyorum aslında burda konu sadece kan görmek de değil o kadar iyi anlıyorum ki o psikolojiyi, neyse benim kanamam oldu hatta kendimi istemsizce çok kastığımda(bu başka bi sorunun konusu:)) hâlâ kanamam olabiliyor kısacası eğer doktor %50 gibi bir şey söylediyse bence inanın kendinize de inanın okuyoruz hep birlikte olanları gerçekten tam bi bozulma yoksa bu riskleri hiç almayın derim size kardeş tavsiyesi sonuçta hiçbir şey yaşamasa da kanaması olmayan insanlar da var okuyan çare arayan herkesin her şey gönlünce olur umarım:)

Ama başka doktora fotoğraf attım kanamaz dedi yani bir şey yaşamadım diyemeyiz zorlanmayla oldu sonuçta o yüzden diktirmek istiyorum ben kararsızım ama emin olup kanaamayacagindan öyle olursa diktirecegim

Sizinki kendi başına mi oldu ben biriyle yaşadim yani o anki psikolojiyle istedim fakat vazgeçtim sonra zorlandığı için sabah kanama olmuş böyle bir durum

Sizinki kendi başına mi oldu ben biriyle yaşadim yani o anki psikolojiyle istedim fakat vazgeçtim sonra zorlandığı için sabah kanama olmuş böyle bir durum
Eğer tam bir birleşmeyse zaten yapısal bozukluk olmuştur ama içinizde şüphe kalmasın doktora gidip kontrol olun bence ben kimseyle bir şey yaşamadığım için hiç doktora gitmedim açıkçası büyüdükçe bana saçma gelmişti çünkü düşüncelerim ve korkularım

Ama başka doktora fotoğraf attım kanamaz dedi yani bir şey yaşamadım diyemeyiz zorlanmayla oldu sonuçta o yüzden diktirmek istiyorum ben kararsızım ama emin olup kanaamayacagindan öyle olursa diktireceg

Ama başka doktora fotoğraf attım kanamaz dedi yani bir şey yaşamadım diyemeyiz zorlanmayla oldu sonuçta o yüzden diktirmek istiyorum ben kararsızım ama emin olup kanaamayacagindan öyle olursa diktirecegim
Bence önce şuna karar verin bu operasyonu olmak sizi mutlu edecek mi ve operasyondan sonra çok daha rahat edecek misiniz? Yazılanlar da ortada sonuçta memnun olmayan insanlar da var, kısacası bu bir leke ve sizi rahatsız etmeyecekse hiç ameliyat olmayın bile önemli olan sizin ne düşündüğünüz

Tam birleşme değil ama birleşmeye niyetlendim öyle bir zorlama oldu karşı tarafta ben içine girdiğini hissetmedim ama kızlık zarını bozacak kadar ilerledi ki kanama oldu yani kendime güvenceye almış hissedip mutlu olabilirim

Eğer ki yaptirirsam böyle düşünüyorum

Doktor iki yönlü yırtık var dedi başka ilişkide kanar mı dedim yarı yarıya dedi kanamayadabilir dedi

Merhaba kızlar, bu hafta artık bende cesaret ettim ve ameliyat olmak için giiyorum şimdi yoldayım. Doktor ismi vermek istemiyorum ama bilindik bir doktora gidiyorum. Bu duruma kendimi düşürdüğüm için çok pişmanım keşke bu hataları hiç yapmasaydım. Çoğu yazılanı okudum ama bu süreçte desteğinize ihtiyacımız çok fazla. Nelere dikkat etmeliyim tecrübe etmiş kişiler lütfen yazarsa memnun olurum. Ben olabildiğince burdan sürecimi anlatacağım. Maddi olarak kendinizi toparlamadan bu işlere girilmekte çok riskli. Yol parası da ameliyatın yarısı kadar tutuyor. Ucak ile geldim. Toplu taşıma ile dönmeye korkuyorum.

Kızlar çok şükür ameliyatı atlattım. Ortalama yarım saat sürdü. Kısaca bahsedeyim doktor kısaca anlatıyor. Daha sonra sizi diğer odaya götürüyorlar. Kalçanıza ve vajinanin iç bölgesine doğru iğne vuruyorlar. Benim canım çok acıdı. Belki benim canım tatlı olabilir ama o vurulan iğneler gerçekten benim canımı çok acıttı. Sonra dikim başladı. Dikimde canım acımadı ama ipleri hissediyorsunuz. Bittikten sonra neler yapmanız, nasıl oturmanın gerektiğini anlatıyorlar. 15 dk kadar dinlenip çıkıyorsunuz.
Bu sürece nerden geldim neden bu hataları yaptım tüm inandığım değerleri sorguladim. Lütfen lütfen ne olursa olsun evlilik öncesi bir başkasına güvenip hata etmeyin. Bir başkası içinde değil kendiniz için bu işlemden tutun yaptığınız o hataya kadar her şey ruhunuzdan bir parça alıp goturuyor. O temiz ve saf düşünceler yok oluyor ne yazık ki. Şimdi çok heyecanlıyım desem yalan olur içimde tuhaf şekilde heyecansizlik, hayattan umudunu kesmişlik var. Sadece her sey için pişmanlık var.

Ödeme olarak 13 bin nakit ödedim. Maddi olarakta çok zorlandım kredi çektim 3 taksit olarak ödeme planı oluşturdum. Yol parası da ucak ile gittiğim için hemde şehir içinde taksi kullanmak zorunda olduğum için epey fazla tuttu. Kendinizi maddi olarak bir an evvel ayarlaması gerekiyor.
Doktor ve hemşirenin ilgisine gelecek olursak. Kesinlikle kendi aralarındaki diyaloglardan anladığım kadarıyla benimle çok zitlar. Bana kötü bir tavırları olmadı ama yukarıda bazı arkadaşlar çok ilgiliydiler vs. Gibi övgüler söylüyorlardı bende hiçte öyle ilgi filan olmadı. Doktora işlem olduğu anlaşılır mı dediğimde ilişki olduktan sonra anlaşılmaz şimdiye kadar ilişkiden öncede anlayan olmadı ama bana getirirseniz tabiki ben anlarım dedi yani bana net olarak kesinlikle hiçbir doktor işlem olduğunu anlamaz filan demedi. Kanama ihtimali %95 çok nadir olumsuz sonuç alan oldugunu söyledi. 6 hafta sonra kontrole gideceğim. Şimdilik her şey bu kadar lütfen dua edin ki tutsun.

Birde ameliyattan sonra batma gibi orda garip bir his var yani öyle acısız filan değil bildiğiniz orası dikiliyor.

Sabahın 4'ünde taksiye binip ameliyat için yola çıkmıştım akşam 9 olacak hâlâ yoldayım. Uzaktan gidenler için çok çok zor.
Sizlere bir kaç şey sormak istiyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bugün 3 defa hapşırdım ve hapşırmak sizce zarar verir mi ? Hapsirinca o bölgemde biraz acı oluyor. Doktorun verdiği bir antibiyotik vardı onu içtim ardından bir tane de ağrı kesici içtim ağrısı çok iyi dindi yoksa gerçekten yürürken bile acıyı hissediyorsunuz. Öyle sandığınız gibi Cook basit bir işlem değil ama yaptırdıktan sonra bir rahatlama geliyor sıra tutmasında Allah yardımcımız olsun inşallah
Birde hemen yarın işe başlamam gerekiyor siz nasıl yaptınız bu süreçte?
Evdekilere hissettirmeden nasıl ilgilendiniz?

Merhaba kızlar ilk günüm çok şükür bir sorun yok fakat yediğim yemeklerden sanırım kabız gibiydim hatta dün uçakta acaba tuvaletini tutuyorum baski olusturu mu diye tedirgin oluyordum.
Dün 29 ekim olduğu için çoğu eczane kapalıydı ne yazikki havaalaninda açık bir eczaneden aldım her şey iki katı fiyatına. Tuvaletini rahat yapabilmem için yazılan şurubu hemen içtim. Bir tane antibiyotik içtim bir tanede ağrı kesici arveles içtim. Ağrı kesici gerçekten o sızlamayı azaltıyor.
Sabah saat 4 gibi uyandığımda duphalac şurubu tekrar içtim çünkü tuvaletim var ama dikisler zorlanmasın diye tuttum. Saat 8 gibi de lavaboya rahat cikabildim. Dikilen bölgeyi elimle tuttum. Küçük tuvaletimi yaparken daha az stres oluyorum. Temizliğini de önce peçeteyi hafif ıslatıp siliyorum ama yüzünden sildim kesinlikle ayırmadim. Sonra kuru peçete ile bir daha sildim. Doktor eğer ki büyük tuvaletini yaparsan mutlaka batikon ile sil demişti. Ayrıca sabah akşam da batikon ile silmek gerektiğini söylediler. Batikonu grafiklerle katılan küçük sprey kutusunun içine koydum o şekilde sıkıyorum. Doktor sprey formunda batikon bulabilirsen al demişti ama bulamadığım için havaalanindaki eczaneden boş sprey kutusu aldım. Birde saat 4 gibi bir tane daha ağrı kesici içtim gerçekten ağrı kesici o bölgede bir ameliyat olduğunu unutturuyor beni rahatlattı. Bugün işe de gidemedim evdekilerede hastayım diyorum kimse anlamasın istiyorum ama yürüyüşümüz bile farklilasiyor fark ettirmeden için ekstra çaba sarf ediyorum.
Birde grip gibiyim bir kaç defa hapsirdim lütfen okuyorsaniz bunun bir sakıncası olur mu çünkü hapsirdigimda o bölgemde baskı oluşuyor.
Kızlar artık kimse işlem yaptırmıyor mu neden kimse yazmıyor?

Ben işlem yok ama tüm forumu okuduğumdaan biliyorum hapşırmak sorun olmuyor merak etme kabızlık için bir kaşık zeytinyağı iç üstüne de su icersen rahatlarsin umarım geçer tüm

2. Günüm bitti ne yazikki zaten gribim hapsirip dduruyorum böyle olunca insan kötü hissediyor o kadar yol gittim denk gele gele grip olduğum haftaya denk geldi.
Doktorun verdiği antibiyotik bitti. Batikon ile sabah akşam temizliyorum ayrıca büyük abdestimi yapınca da temizliyorum. Kefir, yumurta, kayısı çayı içiyorum.. tabiki farklı yemeklerde yiyorum. O bölge tamamen kapalı duruyor yani herhangi bir açıklık gözükmüyor. Ama ben yürürken bol gibi hissediyorum takıntı mi yapıyorum acaba ??
Şu süreç çabuk geçsin inşallah
İİk gün beyaz akıntım oldu hatta katı kıvamda bir akıntıydı. Büyük abdestimi günde iki defa yaptığım da oluyor acaba bu sorun olur mu ? Bu arada doktorun yazdığı duhalac surup gerçekten kabızlığı geçiriyor iyki onu almışım tuvaletimi çok rahat yapılıyorum. Temizliği de önce peçeteyi ıslatıyorum ardından kuru peçete ile kuruluyorum. Basit gibi anlattigima bakmayın her lavaboya gidişim zahmetli oluyor. 20 dk sürüyor tamamen temizleym

4. Günümdeyim ağrı ilk günkü gibi çok yoğun değil. İlk günlerde de arveles kullanmıştım ve ağrımı dindirmisti.
Ciddi bir sorunum yok fakat kabızlık yaşıyorum hatta yin3 kabız gibi mi olacağım diye telaş oluyorum. Duphalac surubunu günde 2 defadan fazla içtiğim bile oldu. Kayısı çayı, kefir içiyorum her gün iki yumurta yemeye gayret ediyorum. Evdekiler anlamasın diye mecburen ev işlerini de yapmak durumunda kalıyorum. Bulaşık makinesine bulaşık dilerken eğilmek, ev süpürmek, çamaşır asmak gibi... Dün çok çok küçük bir kan damlası gördüm fakat dikili bölge tarafından gelmesi imkansız gibime geldi. İç çamaşırımin üst kısmında bir lekeydi. Sabah akşam batikon sprey ile temizliyorum. Bugün biraz daha arasını da temizlemeye çalıştım o bölge tamamen kapalı gözüküyordu. Kabızlık gerçekten çok büyük sorun oluyor. Hâlâ duş almadım bir süre daha almayı düşünmüyorum nasıl olsa evdeyim. Çok az beyaz akinti oluyor. Geceleri iç çamaşırı giymeden uyuyorum. Gün içinde olabildiğince yan oturmaya gayret ediyorum. Umarım tutusr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…