- 27 Temmuz 2024
- 1
- 0
- 1
selam kızlar size yazabilmek için . Kayıt oldum ve sizi bilgilendirmek dertleşmek için yazıyorum. Selen ve almila sizle konuşmayı o kadar istiyorum ki lütfen bu isteğimi geri çevirmeyin bana ulaşın biliyorum hep müsait olamazsınız müsait olunca dönün. Bende bu işlemin mağdurlarındanım ve o kadar pişmanım ki anlatamam ve çok korkuyorum ilk başta bir çıkış yolu gibi geliyor değil mi hepimize öyle geldi kiminin de gerçekten çıkış yolu oldu ama sıkıntı hiç bitmedi yani aslında hiç birimizin çıkış yolu olmadı İlişki bitti sonra doğumu var çatı muayenesi var biri daha bilecek öğrenecek diye eşimizin yanında söyleyecek diye ödümüz kopuyor. Geçen sene oldum bende bu işlemi tam 1 sene önce. aslında böyle şeylere hiç takılmazdım ama bi anlık düşüncesizlikle gittim oldum zaten tutmadı da üsttte sadece köprü gibi incecik bir şey tutuyor ebaskoya defalarca yazdım hiçbirini yayınlamadı güzel bir yorumsa yayınlıyor . doktorla konuştuğumda bir daha ücretsiz işlem yapalım dedi zaten işlem yaptırdığım an pişman olduğum için bi daha gitmedim. Ama oranın şekil bozukluğu bana kaldı. Önceki haliyle tutmamasına rağmen sonraki hali bambaşka ve anlaşılmaması imkansız. Yani herhangi bi doktor ilk bakışta anlar. bazı şeyler çok net. Ama hepimiz gittik doktora kandık belli olmaz anlamaz yırtıldıktan sonra hiçbir doktor kesinlikle anlamaz dedi ama hepsi YALAN. Sürekli bakıyorum hep şiş bir taraf daha şiş altta kestiği dokuların şişliği kızarıklığı haşa duruyor hatta bildiğiniz diğer kızların da dediği gibi iç dudaklardan parça çıkarıyor birleştirip dikiyor ve asla eskisi gibi olmuyor düzelir diye beklemeyin öyle garantide değil bakın benimki tutmadı . Ama yine çok büyük tahribata uğradım benim hayatımda kimse yoktu düşündüğüm biri bile yoktu şimdi de yok. Ama bi kadın doğuma bile muayeneye gitmeye korkuyorum. Çünkü çok utanıyorum. Bissürü yolu var bunun en kötü ihtimalle geçici olun. Selen almila bu şekil bozukluğunu napacağız şişlik 1 senedir inmedi iç dudaklar bambaşka görünüyor. sıradan bi doktor çok rahat anlar ve bundan çok korkuyorum lütfen yardım edin diğer kızlar size de bilgilendirme olsun