- 23 Ağustos 2023
- 9
- 3
- 1
- 37
yeni evlenen bi arkadaşı anlatmış eşinde kanama olmamış adam şüpheye düşmüş yalan mı söyledi diye dert yanıyormuş nişanlımda etraftan duydukça sorgulamaya başladı kanama olmazsa nasıl hissederim diyeNişanlınız neyin şüphesindeydi
Çok çok ayıp yayeni evlenen bi arkadaşı anlatmış eşinde kanama olmamış adam şüpheye düşmüş yalan mı söyledi diye dert yanıyormuş nişanlımda etraftan duydukça sorgulamaya başladı kanama olmazsa nasıl hissederim diye
Bence gerek yoktuNe olursa olsun yaşandı ve bitti o psikolojiyle neler yaşadım bir ben bilirim ve artık rahatım
Pardon ama bence siz benim kararlarıma yorum yapmak yerine kendi psikolojiniz ile ilgilenin ilişki yaşamadığınız halde nişanlınıza kendinizi kanıtlama çabasındasınız.Bence gerek yoktu
Ben eisi bireysel olarak düşünerek böyle bir yorum yaptı. Zor bir süreç geçirmişsiniz hemcinsim olarak sizi düşündüm.Pardon ama bence siz benim kararlarıma yorum yapmak yerine kendi psikolojiniz ile ilgilenin ilişki yaşamadığınız halde nişanlınıza kendinizi kanıtlama çabasındasınız.
kimde oldunuz işlemi?Süreci atlatmis bilen birisi yardimci olabilir mi bana yeni operasyon geçirdim de
Ne kadar aciz bir hayat…Ne olursa olsun yaşandı ve bitti o psikolojiyle neler yaşadım bir ben bilirim ve artık rahatım
Ben de şok oldum. Hele birinin nişanlısı evlenmeden önce görmek istiyormuş fmdmfmdmfmdmsmfmsŞuradaki yorumları aşağı yukarı okudumda şok oldum gerçekten ne kadar zavallısınız ya !
Ben de şok oldum. Hele birinin nişanlısı evlenmeden önce görmek Ne kadar
valla ya o kadar ilişki yaşadım. Hala bakireyim esnekmiş, bozulmadıbirde bunun için kaç sayfa kafa patlatmişlar bu kadar eziyet çekip ameliyat olmuşlar.Boyle bir şey yaşadıysan madem arkasında dur evleneceğin insana açık ol yalanla ömür geçer mi ha sana ters bir durumsada evlenene kadar kendini tut bir de bir ton acitsyon yapmışlar Allah akıl fikir versin bunlara
Ayy Ayşegül beni deli ediyorsun ya neye kanıtlıyorsun adam sana yemek bile ısmarlamıyor. Birde bekaretini sorguluyor . Neden bu kadar aciz ve değersizsinBen eisi bireysel olarak düşünerek böyle bir yorum yaptı. Zor bir süreç geçirmişsiniz hemcinsim olarak sizi düşündüm.
Evet psikolojik olarak ben ilişki yaşamadığım halde kendimi kanıtlama derdindeyim
Ya Allah aşkına nasıl bir şey bu… nasıl bir adamla nişanlısın…yeni evlenen bi arkadaşı anlatmış eşinde kanama olmamış adam şüpheye düşmüş yalan mı söyledi diye dert yanıyormuş nişanlımda etraftan duydukça sorgulamaya başladı kanama olmazsa nasıl hissederim diye
Tutmadığını nereden anladınBelirtisi yoktu beni kandirdi tuttu dedi ama kolay bir şey değil yani kalıcıyi tutturan genelde yok, İstanbulq gidiyorlar genelde kalıcı icin
Merhaba çok ağrı falan oldu mu nasılsınızSüreci atlatmis bilen birisi yardimci olabilir mi bana yeni operasyon geçirdim de
Merhaba, İzmirde kime yaptıracaktınız?Merhaba kızlar 1 yıldır forumdaki tüm mesajları dönüp dönüp okudum. Kalıcı yaptırmak için İstanbul'a gitme imkanım sıfırdı ve koruyamayacağımı düşünüyordum. bu yaz tatilde İzmir'de geçici yaptırmayı düşündüm doktoru ayarladım planımız değişti gidemedim. Birlikte olmayı düğün gününe konuşmuştuk ama nişanlım kan gelecek mi gelmeyecek mi diye çok şüpheye düşmeye başladı ve yapalım kurtulalım dedim. 1 gün içinde kendi ilimde randevuyu tek doktordan bulabildim oda 15 bin dedi ama tek çare yaptırdım. İlişkiyi 1 gün sonra yaşadık ve çektiğim o kadar sıkıntı boşaymış dedim. İnanılmaz bir acıydı ve kanım durmayacak sandık bıçak atılmış gibi durmadan kanadı bugün 3. Gün hala leke halinde kan geliyor. Bana kalırsa kızlar 1 2 gün önce güvenilir bir doktora geçici yaptırın ve kurtulun. Umarım hepimizin vicdanı bir gün susar ve tamamen rahatlamış oluruz .
Mustafa alihanoğlunaMerhaba, İzmirde kime yaptıracaktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?