- 7 Ağustos 2013
- 581
- 350
- 303
İyi bir doktor mu? Bazı olumsuz yorumlar görmüştümMustafa alihanoğluna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bir doktor mu? Bazı olumsuz yorumlar görmüştümMustafa alihanoğluna
Benim deneyimim olmadı onda geçiciyi her doktor yapar benceİyi bir doktor mu? Bazı olumsuz yorumlar görmüştüm
Ay ne berbat bir hayat… kendine değer vermeyen bir kadın.. iğrenç ve yobaz bir nişanlı… ve onun karaktersiz arkadaşıyeni evlenen bi arkadaşı anlatmış eşinde kanama olmamış adam şüpheye düşmüş yalan mı söyledi diye dert yanıyormuş nişanlımda etraftan duydukça sorgulamaya başladı kanama olmazsa nasıl hissederim diye
Hanımefendi durup durup benim mesajlarımı mı okuyorsunuz ? Bu 3 ayda kaçıncı alıntı yapışınız. Benim hayatım kimseyi ilgilendirmez kendi hayatınıza yorum yapın.Ay ne berbat bir hayat… kendine değer vermeyen bir kadın.. iğrenç ve yobaz bir nişanlı… ve onun karaktersiz arkadaşı
Merhaba bugün 11. Günün ve kabuzoldum. Temizlenirken elime mor bir ip geldi dikişlerim atmış olabilir mi?Kızlar yarın 10. Günüm kontrole gideceğim akıntım çok fazla dua edin dikişler atmamış olsun![]()
Benim bugün 11. Gün ve dustu normal mi kabuz oldum ondan miKızlar dikişlerin ne zaman düşmesi gerekiyor
Bende olmamıştı lekelenme şeklinde ilk ikigun akıntı ile birlikte bulanık kan geldi Birde 6. Gün mü ne fakar kontrole gitmedim daha ben ilk iki üç gün çok yoğun ve zor geçirdim çok hareketliydim. Doğru olab benim durum mu senin ki mi bilmiyorum. Geçmiş olsun acil sifalarArkadaslar merhaba bugun kalici kizlik zari diktirdim ama pihti seklinde ve yogun bir sekilde kanamam oluyor sizdede oldumu boyle birsey ne olur yardim edin cok korkuyorum
Benimki kotuydu senin durumun dogru olan canim doktor tekrar dikti dikislerim acilmisBende olmamıştı lekelenme şeklinde ilk ikigun akıntı ile birlikte bulanık kan geldi Birde 6. Gün mü ne fakar kontrole gitmedim daha ben ilk iki üç gün çok yoğun ve zor geçirdim çok hareketliydim. Doğru olab benim durum mu senin ki mi bilmiyorum. Geçmiş olsun acil sifalar
Ben daha kontrole gitmedim. 11. Ve 13. Gün mavi ve morlu ipler düştü tahratlanirken 10. Gün kabuz oldum. Merak ediyorum dikişler tuttu mu tutmadı mıBenimki kotuydu senin durumun dogru olan canim doktor tekrar dikti dikislerim acilmis
Nerde yaptirdin kalicimi yaptrdinKizzzlarr cok sükür bitti atlatım herseyi kanamam oldu
Nasıl farkettin nerde oldunBenimki kotuydu senin durumun dogru olan canim doktor tekrar dikti dikislerim acilmis
Nerde oldun canım kaçıncı gününBen daha kontrole gitmedim. 11. Ve 13. Gün mavi ve morlu ipler düştü tahratlanirken 10. Gün kabuz oldum. Merak ediyorum dikişler tuttu mu tutmadı mı
Ay o kadar pahalı mı yaMeral sönmezer hocaya oldum 15 bin tlye 9. Günüm hala pembemsi sarımsı akıntı geliyor ilk tuvalet olayından çok korkmuştum magnesine kalsinee önerdi doktorum onu kullanıyorum tuvalet konusunda aşırı rahatlatıyor sizede öneririm bu süreçte sma 1 kaşıktan fazla kullanmayın felaket ishal yapıyor şuan yanma kaşıntı oluyor pansumanları düzenli yapıyorum yatarken bacaklarımı bağlıyorum 2 ay sonra kontrole gidicem sonucuda mutlaka buraya yazıcam