- 5 Ağustos 2022
- 52
- -3
- 16
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Flep yöntemini yapan doktorun doku kesimiyle alakalı sanırım bende kabarık değil çünkü düz orası ama kalın mı ince mi bilmiyorumDelik bir tane ama kabarık kabarık duruyor ve orası dolu ama etler duruyor parça parça değişik yani herkesin mi öyle bilmiyorum iyileşme aşamasında olduğu için mi acaba yoksa iyilesenlerin orası hep düz..
Tutmadığını hissediyorum umarım yaniliyorumdurFlep yöntemini yapan doktorun doku kesimiyle alakalı sanırım bende kabarık değil çünkü düz orası ama kalın mı ince mi bilmiyorum
Kimde oldun işlemi tutmazsa orası açık durur baya önceki hali gibi bence tutmuştur kaç gün oldu işlem olalı?Tutmadığını hissediyorum umarım yaniliyorumdur
Kimde oldun işlemi tutmazsa orası açık durur baya önceki hali gibi bence tutmuştur kaç gün oldu işlem olalı?
Giriş kapalıysa tutmuştur demektir içini rahat tut34. Günüm Meral sönmezer
Amin inşallah zaten artık hiç takmıyorum sadece 21 Ekim de kontrole gideceğim tutmasa bile geçici kesin ve en garantisi onu yaptırırım ileride..Giriş kapalıysa tutmuştur demektir içini rahat tut
Nerden anlasın doktordan başkası anlayamazTecrübeli bir erkek kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdığımızi anlar mi
Teşekkür ederim çünkü ben yaptırdım tuttu şu an da ciddi bir ilişkim var ve 2 yıl sonra düğün olabilirNerden anlasın doktordan başkası anlayamaz
Geçmiş olsun anlamaz merak etmeyinTeşekkür ederim çünkü ben yaptırdım tuttu şu an da ciddi bir ilişkim var ve 2 yıl sonra düğün olabilir