Kızlar ben doktora sordum geçici 7-10 gün dayanır diyor her doktor aynı şeyimi söylüyor geçici yaptıranlar özelden yazabilirler mi zamanım azalıyor korkuyorum

Kalıcı mı geçici mi yaptırdın salı tandevum var bende turgay beye gidicem bana yardımco olur musun
Canım nişanıysan bence kalıcı yapma 1 ay dikkat etmen gerekiyor nişanlınin falan dikkatini çekmesin hareketlerin geçiçi olabilirsin o daha rahat olur senin için

Canım nişanıysan bence kalıcı yapma 1 ay dikkat etmen gerekiyor nişanlınin falan dikkatini çekmesin hareketlerin geçiçi olabilirsin o daha rahat olur senin için
Zaten yoğun çalışıyorum bakamayabilirim hep yürüme yolum var ve merdiven dolu olan bi yerde çalışıyorum işim sürekki merdiven in çık şimdi geçici istiyorum ama düğünde oynayamazsın patlar diyorlar ne düşünüyosun

3 ay var düğüne 24 Eylül kınq 26 eylül düğün var 25 i geçici mi yapsam diyorum

Kınan oldu mu canım oynadın mı bşşey oldy my dikişlere

Burdakiler mi oynama patlar dedi

Kalıcı mı geçici mi yaptırdın salı tandevum var bende turgay beye gidicem bana yardımco olur musun
canım turgay beye git konuş onunla burda kim ne dese yanlış. ben geçici yaptırdım ama düğünüm olmadı kınadan sonra ki gün yaptrıdım perşembe yaptırdım cumartesi nikahım oldu. herkesin zar yapısı farklı turgay ben benimkine kalın zar tutar dedi. ama sen düğünüm olacak ddiyorsun ve dikkat etmen lazım oturup kalkmana hızlı oturup kalkamazsın ben cok dikkat ettim. zar yapını bilmeden etmeden ben bir şey diyemem onu ya da onu yaptır diye

Belki okuduysan yorumları kızlar zor bozuluyor diye yazdılar ve bacaklarını fazla açmadan oynarsın burdaki kızlar hem düğunu oluphem evi temizlemeye gittim diyenler oldu kolay bozulan birşey değil ki
Öyle mi diyosun ya ağlamaktan helak oldum çok korkuyorum bide düğün mikah bir olcak 1 den 5 e kadar şimdi 2 de nğkah olcak 2 buçuktan 5 e kadar düğün merasımi desek şöyle Bi oynarım da öyle ağam şağam da bişey olmaz sanki çok mu oynanıyor düğünde öyle mi olmalı bilmiyorum ki

Bi salı günü görüşmeye gideyim de yazarım o halde teşekkür ederim

Allah aşkına bazı arkadaşlarda kurtulduktan sonra rahat rahat göz korkutuyor hızlı oturup kalkma tabiki olmaz hangi gelinin hızlı hareket ettiğini gördün zaten gelinlikten dolayı yavaş yavaş hareket ediyorsun ben burdaki yazılanları geçiçi olup kurtulan bir sürü kızla konuştum düğünleri kınaları oldu onlar nasıl atlattı peki ben doktorlada konuştum oynamak oturmak problem değil çok bacaklarını açmadığın sürece

Turgay bey kalıcı için de geçiçi içinde iyi seçenek ama nisanlinla çok görüşüyorsan yada çok hareket halindeysen kalıcı zor olabiliyormuş en azindan burdaki kızlar öyle dedi bende mesela daha evlilik yok ortada yinede 1 seçeneğim geçiçi çünkü kızlar 1 ay dikkat etmen gerekiyor çok ve hareketlerin dışardan dikkat çekiyor dedi ben o yüzden kalıcı 2 seçeneğim tabi bu herkeste farklı durum yapabilrsen o 1ayı idare edersen kalıcı da çok iyi sen kendine göre karar ver doktora bırak diyorlar da doktor zaten ikisinide iyi yaparım dicek önemli olan senin hangisini kolayca halledebilmen

Allah razı olsun senden

Nişanlım la hergün görüşüyoruz nerdeyse çünkü çok yakın oturuyoruz yeni eviimizde çok yakın belim ağrıyo falan dicektim 1 ay kalıcı olursam ama çok korkuyorum geçici daha ağrısız sa onu düşüncem ama korkuttuşar biraz

Cidden merak ettim bu korkutanlar neye göre dedi yada bunu diyenler kalıcı yapanlar mı yada kurtulanlar mı bak ben bunu farkettim yapıp kurtulmadan önce onlarda bizim gibi çaresiz burda herkesten bilgi aldı belki bazen saçma alakasız soru sordular çaresizlikten ama kurtulduktan sonra çok ayrıntıya takılmayın böyle olursa belli olur söyle yaparsan patlar bak burda mağdur isimli bi kullanıcı vardı geçen aylarda Kiz kaçkere kalıcı yaptırmıştı iyi bilmeyen doktorlara kızda artık zae kalmamıştı dikecek en son çare gitti geçiçi yaptı kızın zar kalmadığı için onun iç dudaklarıni diktiler ki bana fotoda attı ip gözükmüyordu bile düşün dudak dikildiği halde problem yaşamdı ve nişanlım benden önceden şüphelenmesine rağmen iliskide problem yasamadim dedi şimdi forumda S Samuray124 arkadaşımız 1 aya düğunu olucak hem kına hem düğün oynucak ki o bize umut olack inşallah sen herkesin dediğine göre kafana takma bende bazen burdan yardımda aldım ama bazende bazıları o kadar kafa karıştırıyor ki o yüzden pek girme herkesin dediğine göre şüphe olmasın sen şimdi az çok geçiçi içinde kalıcı içinde az çok bilgin var durumuna göre karar ver ve inşallah sonuç alacaksin ardında kalanlarada kurtulduktan sonra gerekli bilgiyi ver tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…