Götürmez yani götürmemeli bence ama bunun sevgiyle alakası yoktur kendine yakıştırmaz bu durumu diye düşünüyorum. Kaldı ki götürse siz istemezseniz hiçbir doktor sizi muayene edemez etse bile üçüncü bi şahsa bilgi veremez bu bir suçtur doktor kendisini tehlikeye atmaz. Rahat olun, eskiden ne yapıyorlardı acaba herkesin kanaması mı oluyordu bundan 100 sene öncesi ya da olmayınca tutup doktor mu arıyorlardı o yoklukta 😁 ayrıca yeterli ıslanma ve ön sevişme olursa bakire de olsa kan gelmiyor bizim kan dediğimiz şey kendimizi kasmamızdan kuruluktan dolayı geliyor😊 hiç kimseye bir şey ıspatlamak zorunda değilsiniz 😇
Doğru söylüyorsun canım insan korkuyor yinede ☺️

Doğru söylüyorsun canım insan korkuyor yinede ☺️
Tabii haklısın yine sen bilirsin canım ama ben sanmıyorum ki tutup seni götürsün biz gerçeği bildiğimiz için endişe ediyoruz boş boş. Güzelce keyfini çıkar, zayi olmasın bu zamanların naçizane tavsiyem budur. Bol şans 😇

Tabii haklısın yine sen bilirsin canım ama ben sanmıyorum ki tutup seni götürsün biz gerçeği bildiğimiz için endişe ediyoruz boş boş. Güzelce keyfini çıkar, zayi olmasın bu zamanların naçizane tavsiyem budur. Bol şans 😇
Çok teşekkür ederim canım ❤️❤️

Ben uzun zamandır takip edemiyorum kızlar çok da sayfa birikmiş okuyamadım hepsini ama ben okurken herkes turgay beyden yana kullaniyodu tercihini, takipte olanlara soruyorum. Hala çoğunluk turgay hocadan yana mi yoksa ankarada falan yaptırıp memnun kalanlar oldu mu aranızda? Alternatif doktor isimlerimiz var mi ?

Bir kadindogum uzmanı olarak ( ve kamuda çalıştığım için bu operasyonları yapmayan biri olarak )söyleyebilirim ki bu kadar araştırdığı iz İslemi inanın bir asistan bile çok düzgün bir şekilde yapabilir. O kadar basit bir işlem.
Ve verilen ücretler tamamen doktorun cebine kalan para. Maliyeti minimal olan bir işlem çünkü.

Benim yaptiricaklara tavsiyem herkes yapar; en ucuz kim diyorsa ona gitsinler...

Bir kadindogum uzmanı olarak ( ve kamuda çalıştığım için bu operasyonları yapmayan biri olarak )söyleyebilirim ki bu kadar araştırdığı iz İslemi inanın bir asistan bile çok düzgün bir şekilde yapabilir. O kadar basit bir işlem.
Ve verilen ücretler tamamen doktorun cebine kalan para. Maliyeti minimal olan bir işlem çünkü.

Benim yaptiricaklara tavsiyem herkes yapar; en ucuz kim diyorsa ona gitsinler...
Teşşekür ederim bu bilgi için 🙏🏻

Neden tutmuyor o zaman sebebi ne anlamıyorum 😪

Kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var 😔benim dügünüme az kaldı sizce gerçekten seven erkek o gece kanama olmadı diye sorun yaratmaz sizi hastaneye götürmez mi bu konu nişanlımla aramızda konuşuldu bana böyle bişey için asla seni doktora götürmem dedi ben geçici işlem olucam bazen olmasam mı işlem diyorum nişanlımın o sözüne bakarak sonra diyorum ya dediği gibi yapmazsa sonra aramızda sorun oluşursa diye işlem olmak tek çare geliyor bana sizce ??
Aynı soruları ben de sürekli kafamda tekrarlıyorum biliyor musun 😊 ben de geçici olacağım az çok biliyorsunuz artık. Benim nikahım oldu. Daha düğün olmadı. Eşim bu güne kadar bana hiçbir zaman bakirelik konusunu açmadı. Biriyle daha önce ne kadar ileri gittin diye sormayı bırak daha önce sevgilin oldu mu diye bile sormadı. Geçmişimle alakalı en ufak bir soru dahi sormadı. Fakat şöyle bir konu geçti. İlişkiye girdiğimizde hani kan gelecek ya kan geldikten sonra ne yapıcaz devam edicez mi diye sordu. Ben de bazılarından az kan gelir bazılarından çok bazılarından hiç gelmez dedim. Konu öyle kapandı. Şimdi ben de en kötü ihtimali düşünüyorum. Tamam biz uzaktan akraba olduğumuz için ve ailemden dolayı bana güveni sonsuz bundan çok eminim. Kan gelmeyince bunlar ne biçim aileymiş hiç bildiğimiz gibi değilmiş mi diye düşünür yoksa ben güveniyorum hem herkesten de kan gelmiyor diye mi düşünür. Bundan emin olamıyorum işte. Canım birde şöyle bir durum var. Hani ilk defa olacak gibi acı çekiyor gibi görünmemiz işin içine biraz da oyunculuk katmamız gerekiyor ya orası sıkıntı geliyor bana. Hiç değilse geçici işlem yaptırınca orası gerçekten acıyacağı için rol yapmamıza da gerek kalmayacak. En mantıklısı galiba eldeki fırsatları değerlendirmek. Kendimi böyle teselli ediyorum. E hadi bu sefer de geçici olduk ilişki esnasında ip kopar da penise yapışır diye kafam kurcalanıyor. Sonra en başa sarıyorum 😂 bu şeytan üçgeninden bir türlü kurtulamıyorum 😂😂😂😂

Aynı soruları ben de sürekli kafamda tekrarlıyorum biliyor musun 😊 ben de geçici olacağım az çok biliyorsunuz artık. Benim nikahım oldu. Daha düğün olmadı. Eşim bu güne kadar bana hiçbir zaman bakirelik konusunu açmadı. Biriyle daha önce ne kadar ileri gittin diye sormayı bırak daha önce sevgilin oldu mu diye bile sormadı. Geçmişimle alakalı en ufak bir soru dahi sormadı. Fakat şöyle bir konu geçti. İlişkiye girdiğimizde hani kan gelecek ya kan geldikten sonra ne yapıcaz devam edicez mi diye sordu. Ben de bazılarından az kan gelir bazılarından çok bazılarından hiç gelmez dedim. Konu öyle kapandı. Şimdi ben de en kötü ihtimali düşünüyorum. Tamam biz uzaktan akraba olduğumuz için ve ailemden dolayı bana güveni sonsuz bundan çok eminim. Kan gelmeyince bunlar ne biçim aileymiş hiç bildiğimiz gibi değilmiş mi diye düşünür yoksa ben güveniyorum hem herkesten de kan gelmiyor diye mi düşünür. Bundan emin olamıyorum işte. Canım birde şöyle bir durum var. Hani ilk defa olacak gibi acı çekiyor gibi görünmemiz işin içine biraz da oyunculuk katmamız gerekiyor ya orası sıkıntı geliyor bana. Hiç değilse geçici işlem yaptırınca orası gerçekten acıyacağı için rol yapmamıza da gerek kalmayacak. En mantıklısı galiba eldeki fırsatları değerlendirmek. Kendimi böyle teselli ediyorum. E hadi bu sefer de geçici olduk ilişki esnasında ip kopar da penise yapışır diye kafam kurcalanıyor. Sonra en başa sarıyorum 😂 bu şeytan üçgeninden bir türlü kurtulamıyorum 😂😂😂😂
İkimizde aynı deli sorularla meşgulüz kuzum İnan bizim aramızda geçen konuda aynı senin anlattığın gibiyd konu konuyu açtı bende herkesten aynı miktarda gelmez kan kiminden hiç gelmez dedim benimde nikahım falan oldu dügünümü bekliyorum bana söylediği biraz içimi rahatlattı ben o gün beni doktora götüreceğini de sanmıyorum ama yinde geçici işlem olacağım işlemin ip olayı riski var azda olsa ama kimsede sorun olmadı bizde yaşamayız inşallah zamanımız yaklaştı onun için 100 de 100 garanti sonuç alacağımızdan emin olsak bile o korku bize herşeyi düşündürtüyor allah yardım eder inşallah elimizden geleni yapalım rabbim büyük kurtulacağız inşallah 🙏🏻 ☺️🥰

İkimizde aynı deli sorularla meşgulüz kuzum İnan bizim aramızda geçen konuda aynı senin anlattığın gibiyd konu konuyu açtı bende herkesten aynı miktarda gelmez kan kiminden hiç gelmez dedim benimde nikahım falan oldu dügünümü bekliyorum bana söylediği biraz içimi rahatlattı ben o gün beni doktora götüreceğini de sanmıyorum ama yinde geçici işlem olacağım işlemin ip olayı riski var azda olsa ama kimsede sorun olmadı bizde yaşamayız inşallah zamanımız yaklaştı onun için 100 de 100 garanti sonuç alacağımızdan emin olsak bile o korku bize herşeyi düşündürtüyor allah yardım eder inşallah elimizden geleni yapalım rabbim büyük kurtulacağız inşallah 🙏🏻 ☺️🥰
İnşallah canım inşallah kurtulacağız.

Kizlar bir sey soracam ben fotograf atacam doktora kontrol icin nasil yapicam ya nasil cekecem fotografi
Vajinayı aynaya tutup öyle çekiyordu buradakiler önceden. Yani el aynası falan varsa onu altına al ıkın o şekilde çekip yollayabilirsin canım.

Arkadaşlar merhaba Ankara da kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracağım. Bundan 2 sene önce sorduğumda 2500 civarıyken şu anda 1 doktor 5bin tl fiyat söyledi. Bildiğim 2 doktor var biri meral sönmezer diğeri derya ayşe korkmaz. Meral sönmezer hakkında bilgisi olan var mı ve fiyatları nedir ? Düğünüm eylül de olacak bir an önce yaptırıp iyileşmem gerekiyor :KK43:
merhabalar oncelikle cok gecmis olsun. ameliyat oldunuz mu acaba insallah istediginiz sonucu almissinizdir

Size bişey danışmak istiyorum. Kalıcı olanlar daha iyi yorumlayabilir bunu veya böyle bişey daha önce de bu forumda geçmişti ama bulamıyorum mesajları ne yazıkki çok eskide kaldı galiba. Az önce vajinayı inceledim. Sanki içerisindeki deri büzüşmüş dışarı toplanmış gibi geldi bana. Eskiden böyle değildi sanki. Bildiğiniz et parçaları bir araya toplanmış sanki giriş kısmına. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Veya duydunuz mu hiç böyle bişey ?

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 1 hafta önce ikinci dikiş atıldı ve şimdi orda yanma birazda kaşımtı var ve bide dikişin sol tarafında sertlik var taş gibi resmen yanı iltihapmı olmuş sizce yoksa normalmi bu sertlik sizdede olmuşmuydu?

Back