- 23 Kasım 2020
- 228
- 64
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görülüyor ya çok korkulacak birşey yokben eskiden de işlem yaptırdıktan sonra da hiç bakmadım bakamadım yani denesem de. doktor bile çekiştire çekiştire bakıyoken nasıl görüyorsunuz cidden![]()
Nasıl gözüküyor şimdi delikte küçülme carmı ce belli oluyormu dikiş yerleri sizde?Ne istiyorsanız sorabilirsiniz bi süre buralardayım bugün fotografa izin verirse fotograf atacam
Turgay beye olmustum ama dikkat edin baya ilk bir ay zor gerisi kolayKime işlem olmuştunuz bende 3. Haftaya gircem çık bişey hissetmiyorum artık hele dikkat ediyorum ama
Nasıl gözüküyor şimdi delikte küçülme carmı ce belli
Bakmayın bakmayın ben hata yaptım aanki bakmakla inşallah tutar sizinkidedelikte evet küçülme var ama hiç tam olarak bakmadım
Damla şeklinde olmuştu benim sadece tuvalet sonrası silerken leke gibi geliyordu ben hiç pes takmadım bileKızlar bide işlem sonrası kanama durumu nasıl oluyor damla şeklindemi oldu sizde yoksa bir günlük pedi dolduracak şekildemi ilk gün
Seninle aynı zamanda olmuştuk bende şu an iyiyim hiçbir sıkıntım yok ama kontrole gidemedim henüz bayramdan sonra ilk iş gideceğim umarım tutmuşturKızlar merhaba ben yaklaşık 3 ay önce kalıcı dikim oldum uzun süredir girmiyorum çünkü biraz uzak kalmak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim eğer imkanınız varsa işlem olduğunuz yerde bi gece kalın dinlenin ben ertesi gün işe başladım benim işim hareket gerektiren bir iş değil ama ona rağmen çok zorlandım. mümkünse en az 1 hafta dinlenin ve dışarıdan bakılınca kesinlikle belli oluyor. ben 3 hafta boyunca pansumanı asla aksatmadım kabızlık için a101den bitki çayı aldım çok çok iyi geldi. 4 hafta sonra nerdeyse hiç bi kısıtlama olmadan hayatıma devam ettim şimdi 11.haftamdayım ve hiçbir sorun yok ama kontrole gidemedim bugün fotograf atabilirsem atacam olmazsa olduğum şehirde muayene olacam
Bende öyle oldu ama ilk adet gibi baya kan geldi 1 kere ve böyle pıhtı gelmişdi minik ama adet kanı gibi böyle bir avuç kadar gelmişti ilk gün 30 sn falan acaba ondanmı açılmış diye merak ettim şimdiDamla şeklinde olmuştu benim sadece tuvalet sonrası silerken leke gibi geliyordu ben hiç pes takmadım bile
Kizlar moralim cok bocuk 2 gun sonra kontrolum var ve bugun kontrol ettim kendim o usteki ip gibi et incelmiş ve ipler tamamen kopmuş içerdeki delikte eskisi gibi bise alt tarafda dikilen yerin sol tarafında kızlık zarı değilde sol tarafda küçük çukur var yanlışlıklamı kesilmiş oraya mı tutturulup dikildiği içinmi anlamadım çizdiğim gibi alttan yukarı olan yer dikilmiş belli değil ama deliğin altındaki o ip gibi et belli oluyor 2 gün sonra kontrolden sonra yazarım![]()
Götürmez yani götürmemeli bence ama bunun sevgiyle alakası yoktur kendine yakıştırmaz bu durumu diye düşünüyorum. Kaldı ki götürse siz istemezseniz hiçbir doktor sizi muayene edemez etse bile üçüncü bi şahsa bilgi veremez bu bir suçtur doktor kendisini tehlikeye atmaz. Rahat olun, eskiden ne yapıyorlardı acaba herkesin kanaması mı oluyordu bundan 100 sene öncesi ya da olmayınca tutup doktor mu arıyorlardı o yokluktaKızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım varbenim dügünüme az kaldı sizce gerçekten seven erkek o gece kanama olmadı diye sorun yaratmaz sizi hastaneye götürmez mi bu konu nişanlımla aramızda konuşuldu bana böyle bişey için asla seni doktora götürmem dedi ben geçici işlem olucam bazen olmasam mı işlem diyorum nişanlımın o sözüne bakarak sonra diyorum ya dediği gibi yapmazsa sonra aramızda sorun oluşursa diye işlem olmak tek çare geliyor bana sizce ??