• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu tabi benim kararım kızlar şu an burda olanlardan belki de çok çok önceden beri burdaydım okuyordum yazılanları 1 yılı geçti de üye olarak burdayım. Çok düşündüm çok kafa patlattım çok acı çektim. Aynı şeyleri yaşıyoruz zaten hepimiz, anlarsınız beni. Ben kendim bunu tercih edeceğim başka imkanım fırsatım olmadı. Ha aklımda her ihtimale karşı yöntemler var tabiki. Kendini riske atıyorsun, nişanlın inanmaz, genişlemeyi ne yapacaksın, bari geçici ol vs demeyin lütfen çünkü zaten düğünüme sayılı günler var yeterince maddi manevi stres ve baskı altındayım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Ben birinden okudum kimden unuttum , doktor tavsiye etmiş. Yastığın altına toplu iğne koy, ilişkiden önce popona batır bir iki damla gelsin demiş. Başka önerisi olan varsa paylaşalım fikir olur

Ben birinden okudum kimden unuttum , doktor tavsiye etmiş. Yastığın altına toplu iğne koy, ilişkiden önce popona batır bir iki damla gelsin demiş. Başka önerisi olan varsa paylaşalım fikir olur
Ben de tesadüfen arkadaşımla konuşurken kırmızı pancar haşlayıp yedikten sonra birkaç gün idrarının kanlı idrar gibi kırmızı geldiğini öğrendim. Sonra internetten baktım gerçekten bazı bitkiler tüketildikten sonra rengini idrara veriyormuş (Google görsellerden siz de bakabilirsiniz) Arkadaşım tuvalette regl olduğunu sanmış. Bazılarının gerçekten ilk ilişkiden sonra tuvalete kalkınca gelebiliyor kanaması. Belki bu da bi yöntem olabilir ne kadar mantıklı olduğu tartışılır tabi ama artık bende mantık aramayın 😂

Ben de tesadüfen arkadaşımla konuşurken kırmızı pancar haşlayıp yedikten sonra birkaç gün idrarının kanlı idrar gibi kırmızı geldiğini öğrendim. Sonra internetten baktım gerçekten bazı bitkiler tüketildikten sonra rengini idrara veriyormuş (Google görsellerden siz de bakabilirsiniz) Arkadaşım tuvalette regl olduğunu sanmış. Bazılarının gerçekten ilk ilişkiden sonra tuvalete kalkınca gelebiliyor kanaması. Belki bu da bi yöntem olabilir ne kadar mantıklı olduğu tartışılır tabi ama artık bende mantık aramayın 😂
Evet pancar idrara rengini verir biliyorum ama ne kadar verir bilmiyorum çünkü sevmiyorum. Seven biri denesin lütfen kan rengi mi oluyor 😃

Kızlar ferrum diye bi ilaç var ampul şeklinde kansızlık için verilen bi kan ilacı rengide aynı kan rengi, önceden lavobodaki dolaba bu ilaçtan insülin enjektörleri var çok ince ve iğnesi çıkabiliyor, enjektöre bu ilaçtan koyup saklıyacam yada kendi kanımı enjektörde saklayıp dolaba koyucam, ilk ilişkide zorlanıyomuş girmiyomuş gibi yapıp lavoboya gidip vajina içine enjekte etmeyi düşünüyorum sizlerede fikir olsun, kalıcının zorluklarını okudukça kahroluyorum geçici dikim yaptırmaya karar verdim ama her ihtimale karşı bu yöntemide kenarda tutucam

Kızlar ferrum diye bi ilaç var ampul şeklinde kansızlık için verilen bi kan ilacı rengide aynı kan rengi, önceden lavobodaki dolaba bu ilaçtan insülin enjektörleri var çok ince ve iğnesi çıkabiliyor, enjektöre bu ilaçtan koyup saklıyacam yada kendi kanımı enjektörde saklayıp dolaba koyucam, ilk ilişkide zorlanıyomuş girmiyomuş gibi yapıp lavoboya gidip vajina içine enjekte etmeyi düşünüyorum sizlerede fikir olsun, kalıcının zorluklarını okudukça kahroluyorum geçici dikim yaptırmaya karar verdim ama her ihtimale karşı bu yöntemide kenarda tutucam
Aslında fena fikir değilmiş ama cesaret edemem sanki ben elime yüzüme bulaştırırım diye korkarım 😢 bu arada senin dügün varmı yakınlarda

Kizlar cok kotuyum bugun 3.haftam ve biraz agir tasimak zorunda kaldim. Bi baktim kan var. Ama adet donemine girdim adet kani mi yoksa dikis mi bilmiyorum offr

Kan ilacını reçetesiz satacakalarini sanmıyorum canım. Kendi kanında sağlık çalışanı değilsen çok riskli. Akan bir kan elde etmek için uygun enjektör ve enjektör tutuş pozisyonunu bilmek lazım.

Kan ilacını reçetesiz satacakalarini sanmıyorum canım. Kendi kanında sağlık çalışanı değilsen çok riskli. Akan bir kan elde etmek için uygun enjektör ve enjektör tutuş pozisyonunu bilmek lazım.
Sağlıkçıyım birebir ilaçların içindeyim reçetesiz sadece psikiyatri ilaçlarını ve antibiyotik grubunu vermiyoruz onun dışında hiçbi sıkıntı yaşamazsın almaya kalktığında 🌸🥰

Şeyde olabilir bikaç gün önceden bi özel polikinlikte hemşireyede kan aldırılabilir enjektörde saklandığı sürece hava almaz pıhtılaşmaz zaten sağlıkçıda olsa herkes cesaret edemez kendi kanını çekmeye

Farkı ne ki onun neler söyledi doktor ben araştırdığımda mikro cerrahide iz kaldığını okumuştum
Ben de mikrocerrahi daha orijinal diye okudum. Mikrocerrahide zar parçaların daha ince iplerle birleştirildigi yaziyor. Bazi doktorlara göre birleştirilen zar kaynamazmis. Anlamadım.

Arkadaşlar merhaba ben 7 ay önce işlem olmuştum az önce muayene oldum tuttuğunu söyledi dr ama halen inanamıyorum ya evlenene kadar bi kaç dr daha gitmeyi düşünüyorum %100 kanar dedi bana bende kanamazsa kanamazsa beni bul diyor ama öldürülmezsem tabi neden olmasın dedim kızlar halen içim rahat değil ya ne sevinebiliyorum nede üzüle

Arkadaşlar merhaba ben 7 ay önce işlem olmuştum az önce muayene oldum tuttuğunu söyledi dr ama halen inanamıyorum ya evlenene kadar bi kaç dr daha gitmeyi düşünüyorum %100 kanar dedi bana bende kanamazsa kanamazsa beni bul diyor ama öldürülmezsem tabi neden olmasın dedim kızlar halen içim rahat değil ya ne sevinebiliyorum nede üzüle
kende doktorun mu tuttu dedi

İçinin rahat olmasını istiyorsan bu işlemi yapan başka bi doktora muayene ol bence doktorun kimdi ki🧐 tutuyor denildiğinde de güvenemiyoruz doktorlara çok zor bi durum bıçak sırtı gibi

İçinin rahat olmasını istiyorsan bu işlemi yapan başka bi doktora muayene ol bence doktorun kimdi ki🧐 tutuyor denildiğinde de güvenemiyoruz doktorlara çok zor bi durum bıçak sırtı gibi
Ya iyi bir oraya gittiğimde işlem olup gelenler vardı yani onlarlada konuştum ama ben panik inanamıyorum evlenmeden önce gidip tekrar olacağım başka bir dr muayene

Back