• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A9782CC1-BE4A-4A48-A635-C5D0C483CA05.png

Söyledim ama yapmıyor işte tekrar başka doktora da verecek param yok ne yazık ki. Doktorun söylediği şekilde ilerliycem başka çarem yok ki
O zaman bir bildiği vardır doktorun. Hiçbir şey olmazsa son çare geçici. Gidebildikten sonra bence en garantisi o. Zaten senin nikah da erkenmiş daha rahat olursun geçiciye gerek kalsa bile. Sıkma canını ya her şey halloluyor vallahi biraz cesaret olduktan sonra.

Ya ben de Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım üç sene önce Ankara’da ama hiç kayıt falan almadı son kontrole çağırıyor o. Acaba öyle bir durumda gitsem ben yapmamıştım falan der mi kaydım yok çünkü 😀

Kızlar merhaba kırmızı oda dizisinde kumrunun evlendiği bölümü izlediniz mi bakire olmadığı için neler yaşadı çok kötü oldum 😢
gozlerim doldu ya eski zamani anlatiyor ama kendimi yerine koydum kizin zihniyet ayni cunku kiz diyo ya madem bu kadar kolaydi namusumu temizlemek ben niye bu kadar aci cektim iki damla kan icin halimize bak o kadar zoruma gidiyo ki erkeklerin her boku yiyip kadinlarin bunlari yasamasi

Geçecek kızlar biz psikojik durumdan dolayi gözümuzde büyütüyoruz ve beklemek insana kötü şeyleri düşündürtüyor kurtulan herkes boşuna bu kadar stres yapmışız diyor

Aslında doğru olanda stres yapmamak bu durumu gerçekten herkes kurtuldu psikolojik olarak bastırıyor bu toplumun tepkileri insan korkuyor ister istemez ama kurtuluş var çok şükür ki 🥰🙏🏻

Merhaba arkadaşlar ben burda eskilerdenim bir boşluk bulup girdim buraya allah herkesin yardımcısı olsun öncelikle bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim sıkıntılı durumlar yaşadım ama kanamam oldu şimdi bi tane bebiş bekliyorum 😊 korkmayın oluyor o az açılma oldu bi dikiş atmis naparim gibi şeylerle üzmeyin kendinizi tecrübeyle sabit kaniyo😊

Merhaba arkadaşlar ben burda eskilerdenim bir boşluk bulup girdim buraya allah herkesin yardımcısı olsun öncelikle bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim sıkıntılı durumlar yaşadım ama kanamam oldu şimdi bi tane bebiş bekliyorum 😊 korkmayın oluyor o az açılma oldu bi dikiş atmis naparim gibi şeylerle üzmeyin kendinizi tecrübeyle sabit kaniyo😊
allah analı babalı büyütsün darısı bizlere bizlerinde sonu seniin gibi olur inşallah 🙏🏻❤️

Geçici mi olmuştu acaba kalıcı mı

sen kurtulmussun insallah bizde atlatiriz allah anali babali buyutsuunn😇😇

Back