• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bence de yaa cidden arastirmak lazim herkes bisey soyluyo surekli dugun oncesi gelmek zor olur dedi nesi zor olacak ki bi ton hazirlik yapiyor insan kaynar arada bide ben uc kat flep yapiyorum dedi imkansiz yani tek kat olanlar bile cok zorlanmis yaparken ama genislemesi ciddi sorun gecici olacaksan ona da baktir anlasiliyor genis olursa cunku
Geniş olmaması tamamen genetikle alakalı bir durum ben belki 50 kes ilişkiye girmiştim ama bir hafta ara versem yine aynı acıyı hissediyordum başka bir arkadaşım anlamıyordu bile. Ondan da nem kapmasın bir zahmet bu bilgisiz salaklar.

ya ip olma riski var dedi ama sanmiyorum ipler incecik olanlarin yorumlarini okudum sadece ikna icin soyledi bence
İp olma ihtimali çok az da olsa var bunu zaten biliyor herkes ama o ipin dikiş ipi olduğunu kimse anlamaz burda kaç kız geçici oldu kimsede ip sorun olmadı canım için rahat olsun bende bı konuda acaba olur mu diye korkuyorum ama kimsede sorun olmadı ip bazı doktorlar kalıcı yaptır diye bu şekilde konuşabiliyor bana bi doktor kalıcı öneriyorum sana kalıcı yapayım dedi bende ben geçici işlem olmak istiyorum dediğim de daha önce hiç geçici yapmadım kalcı olmam için daha fazla para almak içindi bu söyledikleri daha önce geçici yapmayan doktor kalıcıyı nasıl yapacak amacı farklı oluyor canım bazı doktorların

kizlar bugun antepte bi doktorla gorustum fikir alip muayene olmak icin geciciyi cok onermiyoruz dedi ama bence para icin oyle soyledi bin lira fark var arada sonucta dugun oncesi gelmek zor olurmus bence alakasi yok yarim saatlik islem bende gecici dusunuyordum ama baya genislemis benim iki yil beraberdik eski nisanlimla sonucta acilmis doktor daraltma da gerekir dedi mecburen olcam sonra turgay beyi aradim aklimda kalici icin o vardi icime sindi baya kendisiyle konustum direkt bakalim ama biraz daha arastirip kesin karari vercem eger bence gecici ya da kaliciya genislemesine gore karar verin kanamasi kadar dar olmasi da cok onemlo doktor da oyle dedi
Canım ne kadar genişleyebilir doğum kürtaj gibi durumlarda daraltma gerekiyor ilişki ile daraltma gerektirecek bi genişlik oluşmaz doktor cidden abartmış kafanı karıştırma o doktorun söylediklerini unut canım sen bence

Canım ne kadar genişleyebilir doğum kürtaj gibi durumlarda daraltma gerekiyor ilişki ile daraltma gerektirecek bi genişlik oluşmaz doktor cidden abartmış kafanı karıştırma o doktorun söylediklerini unut canım sen bence
yok ya hakli genislik konusunda elimle
kontrol ettigimde de oyle geliyo dar olmasi daha iyi iki yillik iliski de illa genisler daraltma da dusunuyorum ben artik

Geniş olmaması tamamen genetikle alakalı bir durum ben belki 50 kes ilişkiye girmiştim ama bir hafta ara versem yine aynı acıyı hissediyordum başka bir arkadaşım anlamıyordu bile. Ondan da nem kapmasın bir zahmet bu bilgisiz salaklar.
allah seni yaa 😂😂 nem kapiyorlar valla bileyim ya insan riske atmak istemiyor anlar falan diye

İyi akşamlar kızlar. Size sorum var. Kalıcı tutmazsa zar geniş mi duruyor? Yani gecicide sadece yirtilan kısımlar dikiliyor ya, kalıcı tutmazsa zari toparlaması daha mı zor oluyor? Çünkü ona göre de dikiş sayısı artarsa dogal olarak gorunmu riski de artar.

Canım kalıcı işlemden sonra eski zar tahrip oluyor bi arkadaş iki kez kalıcı olmuştu tutmadığı için geçici olmaya karar verdi doktor geçici için zarın kalmamış demişti vajina girişine dikiş attı kanaması olmuştu. Geçicide estetik dikiş atılıyor diye biliyorum ben içten yani dikiş görünmüyor

Canım kalıcı işlemden sonra eski zar tahrip oluyor bi arkadaş iki kez kalıcı olmuştu tutmadığı için geçici olmaya karar verdi doktor geçici için zarın kalmamış demişti vajina girişine dikiş attı kanaması olmuştu. Geçicide estetik dikiş atılıyor diye biliyorum ben içten yani dikiş görünmüyor
Dikişin rengi farklılık gösteriyor mu acaba?

Canım şeffaf kullanılıyor genelde iplik olarak doktor dikişin dayanma süresine göre farklı kullanıyor olabilir ama

Canım mesaj attım sürekli giremiyor evlendiği için sanırım daha dönmedi cevap vermeyince eski mesajlarını okudum canım bu arkadaşın bunun çok önemi olmadığını yazmıştı

Ah keşke bilsem o gün imkanım olur mu? İnce kenarlı zarda gecicide kanama olur mu acaba
Canım olur bence dikiş atılıyor sonuçta oraya ip kopacak kanama olmama olasılığı gelmiyor benim aklıma İnan ki hiç bi doktor ile görüştün mü bu konuyu sen canım

Ben de bi doktorla konuşmuştum bana önemli değil dedi bi şekilde halledilir diyince içim rahatladı yoksa takıntı olmuştu bende

Canım olur bence dikiş atılıyor sonuçta oraya ip kopacak kanama olmama olasılığı gelmiyor benim aklıma İnan ki hiç bi doktor ile görüştün mü bu konuyu sen canım
Geçici yapayım dedi sadece ayrıntılı konusmadik canım. Sonrasında islem sonrası bir haftayi tamamlayana kadar ilişki yok değil mi

Back